Skip to main content

Mândruţă, mutat la 23.30: "Era un late night show şi acum se duce acolo unde era şi normal să fie"

 

Începând din această săptămână, emisiunea prezentată de Lucian Mândruţă pe Antena2, Nimic important, şi-a schimbat ora de difuzare de la 21.30 (cum a rulat doua luni) la 23.30.

Publicitate

Mândruţă a explicat mutarea emisiunii prin două argumente: publicul ţintă şi profilul emisiunii (late night show).

Ce zice Mândruţă, dar şi performanţele de audienţă de la Nimic important, în continuare:

“Managementul s-a gândit că în zona aceea avem mai multă afinitate cu publicul pe care îl ţintim noi la emisiunea asta, care este un public mai degrabă 18-54, deci mai tânăr, mai degrabă mai activ social, urban, deci oameni care vin destul de târziu acasă.

O parte din ei nu prindeau emisiunea pentru că populaţia activă şi urbană la 19.00 abia pleacă spre casă, de la serviciu şi până se pun la televizor mai durează. Oricum, iniţial, emisiunea asta era un late night show şi ea se duce acum acolo unde era şi normal să fie."

Întrebat de ce emisiunea n-a fost de la început de la ora 23.30, Mândruţă a recunoscut că nu a “participat la început la şedinţele de programming, ca să spun drept”.

Lucian Mândruţă, audienţe sub 100.000 de telespectatori

Emisiunea Nimic important avea audienţe medii sub 100.000 de telespectatori când era difuzată de la ora 21.30.

În intervalul 6 septembrie – 11 noiembrie, emisiunea lui Mândruţă a fost urmărită, în medie, de 64.000 de telespectatori în mediul urban (0,6 rating). Prima ediţie a fost cea mai urmărită: 158.000 de persoane. În rest, doar trei ediţii cu peste suta de mii de telespectatori.

Mutarea la ora 23.30 a mâncat puternic din audienţa lui Mândruţă. Pus la bătaie cu Capatos sau cu Mircea BadeaMândruţă nu a mişcat în front în primele ediţii de Nimic important date de la 23.30.

Luni, 15 noiembrie audienţa lui a fost de 29.000 de telespectatori (0,3 rating). Marţi a fost urmărit de 26.000 de persoane (0,2 rating).

În medie, audienţa postului Antena 2 în Prime Time este de 78.000 de telespectatori (0,7 rating). Cea mai urmărită este emisiunea lui Cristi BrancuAgentul VIP, cu o medie de aproximativ 100.000 de telespectatori (0,9 – 1 rating).

Emisiunea Nimic important a fost lansată pe 7 septembrie, după ce timp de aproximativ patru luni Lucian Mândruţă şi-a încercat norocul cu emisiunea de divertisment Pâine şi circ. Actualul late night show al lui Mândruţă durează o oră şi este difuzat de luni până joi de la 23.30 .

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    cand faci emisiuni pentru publicul 18-54 avand-o ca invitata pe stela popescu nu te poti astepta la prea multe...
  • mircea mircea
    Iesi afara, creatura extraordinara . Cadere dureroasa si zgomotoasa.
  • Iulia Iulia
    Mandruta si-a taiat craca cu mana lui cand si-a inselat nevasta si a fost prins. Este fix la nivelul lui Madalin Ionescu. La stirile prezentate de el te uitai numai ca sa vezi de cate ori se mai balbaie. E in cadere libera, daca ar avea o urma de decenta ar pleca frumos acasa inainte sa se faca de ras si mai rau.
  • Nelu Nelu
    Nu as fi asa de dur cu Mandruta. A fost un prezentator/redactor de stiri decent. O intrebare: In poza atasata e chiar el sau e facuta la muzeul statuilor din ceara?
  • Moromete Moromete
    Mindruta a fost dintotdeauna un ratat.lucru care s-a vazut imediat dupa despartirea de Stoiceasca care - cit a putut si cum a putut- l-a acoperit mereu in Jurnalul prezentat impreuna ~
  • sandman sandman
    In timp ce zicem ca e plin de manelisti, Anteneel promoveaza exact genul asta de programe furate/copiate de la OTV.
  • Lica_Ciuvica Lica_Ciuvica
    Un om care se fortzeaza din toate incheieturile sa fie amuzant, si pe care nici colegii de trust nu-l suporta. De ce sa ne miram, ca nici nevasta-sa nu-l are mai bine la inima de cand CanCan-ul l-a prins cu pasarica-n bratze.. El oare nu realizeaza ca feedback-ul pe care nu-l primeste de la "publicul sau tzinta" nu are ca motiv ora de difuzare a spanacului sau de emisiune? Sincer , si Brancu mi se pare unul ce se forteaza sa fie comic, desi e cam lipsa de carisma si la acesta (sa nu mai amintesc de nevasta-sa care vrea sa iasa in evidenta aratandu-ne cum se mananca corect un castravete, penibil....) . Astia-s Jay Leno ai nostri in varianta scremuta si penibila.
  • alin alin
    Sincer, eu cred ca strici orzul pe gaste. La ce bun aici o stire despre mutarea de la o ora la alta a unei emisiuni fara importanta (dupa cum ii spune si numele) pe un post obscur precum Antena 2 (locul 20 sau pe acolo)? De ce nu si niste stiri despre mutarile din grila Euforia ori Romania de Maine? Singura explicatie jurnalistica ar fi ca vrei sa urmaresti pana la capat caderea lui Mandruta.
  • paul S paul S
    Mandruta s-a smiorcait cand au cazut blocurile din USA.
    Era sa lesine cand a inceput Becali sa-l atace pe
    Voiculescu la Observator. A facut si o gluma infantila: "Camera, sa-l urmareasca, sa vedem daca se-mpiedica". Desigur, gluma n-a facut-o cand Becali era acolo, ci dupa ce plecase. Noroc cu Alessandra Stoicescu care a gestionat excelent situatia in timp ce Mandruta se udase tot.

    Mandruta l-a atacat dur pe marele poet si patriot Paunescu: "e comunist, la gunoi cu el, comunistu' driecu".

    Mandruta l-a condus la crematoriu pe Saul Bruckner sau Silviu Brucan, cum vreti sa-i ziceti, ca ambele variante sunt corecte.

    Dar cine e Brucan? Iata, de pe wikipedia:

    Născut într-o familie de origine evreiască, Brucan a urmat școala primară la Evangelische Schule, iar liceul la Colegiul Național Sf. Sava. Ca ziarist, a lucrat între 1935 și 1936 la „Gazeta de seară“, iar în anii 1937 si 1938 a fost secretar general de redacție la „Dacia nouă“, ambele fiind publicații comuniste.[2] A intrat în partidul comunist la vârsta de 19 ani. Între 1940 și 1944 activează în organizația de tineret a partidului, apoi devine membru al PCR, și participă la acțiuni ilegale. În 1943 primește sarcina de partid de a se ocupa de presa ilegală în general și de "Scânteia" în principal. În 1943 este arestat, dar este eliberat după două zile.[3] În septembrie 1944 este numit secretar general de redacție la ziarul Scînteia, de la tribuna căruia cere condamnarea la moarte, printre alții, a lui Iuliu Maniu, Gheorghe I. Brătianu, Corneliu Coposu, Radu Gyr și Pamfil Șeicaru. Soția sa, Alexandra Sidorovici, a fost acuzator public al Tribunalului Poporului.

    Între 1948 - 1949 a fost profesor de ziaristică la Universitatea din București.

    În timpul României comuniste a fost ambasador în Statele Unite în 1955 și la ONU între 1959 - 1962.

    La crematoriu, la arderea acestui ateu, Mandruta a suferit sincer, cu ochelari de soare, cum a vazut el la alt aviator figurant, Charlie Sheen.

    Deci, pe Paunescu il desfiinteaza ca fiind comunist, pe Brucan il venereaza, desi a fost si el un picut comunist.

    Ce fel de om mai e si Mandruta asta?
    Foarte complex, in orice caz.
    Parca-ar fi agent secret dupa ochelarii aia de soare
  • Alexander Alexander
    Mandruta nu e ala intelectualu',dizidentu' si drasticu' care e anticomunist convins si zice nasoale despre un om care nu mai poate da niciun raspuns pentru ca e mort? Pai si vreti sa ma uit la emisiunea lui sau ce?
  • eu eu
    O fi publicul roman manelist in mare parte, dar pentru audientele scazute ale lui Mandruta nu se poate da vina pe asta.
  • ana ana
    Bine ca a primit Lazarus licenta pentru post TV... Problema nu e emisiunea lui Mandruta... Problema e publicul superficial si manelist si felul in care (nu) sunt promovate programele de calitate.
  • Petrisor Petrisor
    Mai bine l-ar pune in intervalul orar 0.00- 6.00 ca si asa nu se uita nimeni la emisiunea lui
  • geo geo
    Nea Mindruta, imi pare rau de matale, da'se pare ca emisiunea asta are nopti/editii numarate. O mare partea din publicul matale tinta se cam duce si face nan-nani la ora aceea tirzie. Si sa fim seriosi, cit de multa lume pleaca de la serviciu la ora 19.00. Recunoaste sincer, emisiunea aia nu e facuta pentru Antena 2 si nu trebuie difuzata aproape de miezul noptii... aceea tirzie!!!
  • oprea oprea
    E clar,de la anul cred ca Mindruta zboara definitiv din trustul Intact

Trimite un comentariu

sus