Skip to main content

Marian Iancu şi Victor Piţurcă s-au înjurat de 10.000 de lei la GSPTV

 

Ploaia de injurii în direct dintre Victor Piţurcă şi Marian Iancu se lasă cu amenzi pentru GSP TV. Postul s-a ales cu 10.000 de lei penalizare.

Publicitate

Băi, spune dacă eşti homosexual!” s-a răstit Marian Iancu, finanţatorul Politehnica Timişoara. "Cu garoi din-ăştia, cu ciori din-astea, care stau în pat şi poartă legal 100, 200 de kilograme de rahat (...) ăsta e ultimul lucru care se putea întâmpla în fotbalul românesc", a spus Piţurcă, managerul Universitatea Craiova.

Televiziunea de nişă din trustul Intact a fost sancţionată pentru încălcarea prevederilor din legislaţia audiovizuală cu privire la protecţia minorilor.

Forul audiovizual a mai sancţionat şi atitudinea moderatorului, care în loc să-i împiedice pe cei doi să folosească un limbaj injurios, i-a instigat la o astfel de atitudine.

Cum s-au bălăcărit Iancu şi Piţurcă în emisiunea de pe GSP TV?

Marian Iancu i-a adresat lui Victor Piţurcă injurii precum “Băi, spune dacă eşti homosexual!”, “eu cred că eşti satanist”, iar Victor Piţurcă i-a răspuns la un moment dat astfel: „cu garoi din-ăştia, cu ciori din-astea, care stau în pat şi poartă legal 100, 200 de kilograme de rahat şi mănâncă câte 50 de plăcinte, câte 25 de sendvişuri şi vorbesc la televizor şi au ajuns ţigani din-ăştia să facă emisiuni, ăsta e ultimul lucru care se putea întâmpla în fotbalul românesc”.

În timp ce Marian Iancu şi Victor Piţurcă se înjurau pe post, moderatorul zâmbea, iar din regie se auzeau hohote de râs.

„OK, mă rog. Asta e realitatea fotbalului românesc, până la urmă. Degeaba încercăm noi s-o cosmetizam, să îmbrăcăm frumos, sunt dialoguri care au loc în fotbalul românesc.”

„Si atenţie la un lucru. Ce-şi mai spun ei prin telefon! Asta s-a întâmplat în emisiune, dar ce-şi mai zic ei prin telefon şi în discuţii particulare. Să vezi acolo jigniri”, a spus Silviu Tudor Samuilă, moderatorul Contraatac, în timpul emisiunii.

La afirmaţia lui Marian IancuPai îl întreb dacă e homosexual”, moderatorul a zis: „Domnu’ Piţurcă, l-aţi auzit? (zâmbind)”.

CNA a primit mai multe sesizări în legătură cu emisiunea, din 9 noiembrie, moderată de Silviu Tudor Samuilă. Printre acestea s-a numărat şi una venită din partea Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării care a reclamat faptul că în cadrul emisiunii Contraatac s-au făcut afirmaţii homofobe şi rasiste.

Foto: GSP

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Pop Alexandru Pop
    http://gsptv.gsp.ro/viewVideo1.php?video_id=42689
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Eu sunt de parere ca nu s-au injurat de 10.000 de lei ci de 4 lei. Explicatia? Cam 2 lei este pretuit la bursa din popor un asemenea caracter.

Trimite un comentariu

sus