Skip to main content

PE SCURT: OMD lansează o serie de conferinte de media. Iar doi jurnalişti români participă la conferinţa despre mediu de la Cancun

 

Agenţia de media OMD România lansează, pe 19 noiembrie, OMD Predicts, o serie de conferinţe dedicate pieţei de media. Marius Daea şi Raul Cazan sunt doi din cei 16 jurnalişti care vor participa, în perioada 05-10 decembrie, la COP 16, conferinţa despre schimbările climatice, care va avea loc la Cancun (Mexic).

Publicitate

OMD Predicts la Zilele Biz


  • Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Biz şi coincide cu aniversarea unui deceniu de existenţă a grupului de comunicare Omnicom Media Group în România. În cadrul conferinţelor se va vorbi despre contextul macroeconomic actual şi efectele pe care acesta le are asupra pieţei de media la nivel global şi local.
  • Prima ediţie a dezbaterii OMD Predicts reuneşte atât specialişti media internaţionali cât şi profesionişti din industria românească de media: Nikki Mendonca (President OMD Europe, Middle East si Africa (EMEA), Tomas Filla (Buying Coordinator Omnicom Media Group CEE),  Vlad Muscalu (economist ING), Ioan Codruţ Sereş (Presedinte Consiliu Administratie Intact Media Group), Claudiu Serban (Director General EVZ Group) şi Serban Huidu (Director de Programe, SBS Group). În cadrul conferinţei vorbitorii vor încerca să creioneze noile trenduri pe care piaţa de media le va urma în 2011.

Doi jurnalişti români la Cop 16

  • Cei doi jurnalişti români au participat la o competiţie organizată de European Journalism Center din Maastricht, în cooperare cu cu UNFCCC, delegaţia UE în Mexic şi TckTckTck. La concurs au participat peste 173 de jurnalişti din toate colţurile lumii, care au înscris în competiţie peste 500 de articole.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus