Skip to main content

Silviu Prigoană la Senat: Am greşit

 

Silviu Prigoană a retras un articol din legea pe care a propus-o Parlamentului. “Am greşit, nu este constituţională”, a spus el despre propunerea ca postul TVR Internaţional să treacă în subordinea Ministerului de Externe.

Publicitate

Celelalte propuneri ale lui Prigoană, printre care şi aceea ca presa scrisă să obţină licenţă de la CNA rămân, însă, în discuţie. Proiectul legii lui Prigoană a fost dezbătut astăzi la Comisia mass-media din Senat.

Comisia a amânat discuţia. La o întâlnire ulterioară, au stabilit membrii Comisiei, urmează să fie invitaţi şi reprezentanţii organismelor şi asociaţiilor de presă pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu ideile lui Prigoană.

Sursa foto: Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Linie verticala?
    Oare pe cea ORIZONTALA, o are?
  • case de pariuri case de pariuri
    E un politician fara linie verticala!
  • Horea Horea
    @Madalin.
    Te ROG, nu mai pomeni de "bun simt" cand e vorba de politicieni!
    Referitor la "pricepere", nu trebuie sa uitam ca omul (adica Prigoana) a avut si televiziune. Cam stie cu ce se prepara.
    Cu TVRi, la minister, cred ca-i o greseala ... deliberata.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Ups, ai gresit...Si daca neconstitutionalitatea iti pune o piedica grava, nu este de bun simt sa incerci sa te indelesnicesti cu altceva, la care te pricepi?
  • Istoria Fotbalului Istoria Fotbalului
    As vrea sa stiu o singura ratiune de bun simt prin care un ZIAR ar avea nevoie de licenta de la Consiliul National al AUDIOVIZUALULUI.

    Raspunsul il ofer tot eu. Se va face o noua comisie asemanatoare, impunatoare si cheltuitoare in care vor fi proptiti niste domni care sa analizeze si sa decida!
  • adyzzu adyzzu
    sa intelegem ca in proiectul de lege ramane si desfiintarea canalelor TVR 3 SI TVR INFO?

Trimite un comentariu

sus