Skip to main content

VIDEO: Cancan a prins "bustul" poeziei. Antena 1 e zăpăcită de testiculenţe

 

Fără poezie, viaţa e pustiu. Chiar şi pentru tabloide. După ce, la petrecerea Playboy, tabloidele au fost depăşite la titluri de un ziar quality (cu antologicul “Mese printre fese”), Cancan îşi ia revanşa şi prinde „bustul” poeziei.

Publicitate

Cancan face rime “cu bust”, ca să descrie performanţele unei românce care reuşeşte să producă licoarea zeilor doar cu dotările “100% naturale”.

Antena 1, televiziunea întregii familii, împinge limitele umorului în emisiunea Superbingo Metropolis. Zăpăcită de prea multe coincidenţe, o telespectatoare află de la Romică Ţociu că respectivul cuvânt a ieşit demult din dicţionar. La modă sunt “testiculenţele”.

Momentul a avut loc la ora 22.50.

Romică Ţociu despre coincidenţe şi testiculenţe

Foto şi video cu sprjinul agenţiei de monitorizare Media Image.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu Silviu
    Să mai zică vreunu că nu se plăteşte prost în presă... Uite dom'le, jurnalist profesionist ajuns să se prostitueze ca să-şi plătească chiria...
  • Silviu Silviu
    Stai chill, materia cenuşie a targetului "ştirilor" ăstora îi sublimă dar lipseşte cu desăvârşire. Oamenii normali au migrat spre nişe gen Discovery, NG, AXN, Euronews/CNN.
  • dan dan
    Boobies make me smile
  • paul S paul S
    Mai da si alte poze cu Alicia din Bacau!
    Un om care stie marketing ar imbutelia mustul ala si l-ar vinde japonezilor, cu 500 de dolari sticla.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Aseara, la A1, ziarista Ioana Popescu, "redactor sef la doua reviste", a povestit cum l-a facut sa ejaculeze pe fotbalistul Razvan Rat, aflat pe locul 8 intr-un top al masculilor pe care i-a facut ziarista respectiva sa ejaculeze (ca am inteles ca nu a fost decit o tentativa de acuplare, orala). Despre ce vorbim? A doua televiziune nationala "generalista"?
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Trsit că se face audiența din așa ceva, trist pentru depozitul de materie cenușie...

Trimite un comentariu

sus