Skip to main content

Şedinţele de la Adevărul, în direct pe internet

 

Şedinţele de redacţie cu redactorii şefi adjuncţi de la Adevărul se transmit în direct pe internet. Ieri a fost prima transmisie live din redacţia Adevărul.

Publicitate

Doar şedinţa restrânsă, de la ora 11 fără un sfert, e disponibilă pe net. După întâlnirea de 15 minute cu redactorii şefi adjuncţi, urmează şedinţa lărgită, cu şefii de departamente (care nu este transmisă).

Sistemul de transmisie live a şedinţelor a fost experimentat câteva săptămâni pe reţeaua internă a ziarului.

Vezi şedinţa de astăzi AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • patriciu patriciu
    :) pe cind si pe youtube sedintele astea?
  • dady dady
    Domnule Peter Imre sau Domnule Patriciu, sau care domn o citi ceeea ce scriu ...
    Am vizionat sedinta de sumar ... redactie sao ce- mai fi ea ... este pierdere de timp ... i-ati luat pe chelemen si dragoteasca de la Realitatea ... ce bine!!!!! ... ne-am bucurat ca am scapat de niste oameni seci, fara idei, sau cu idei furate de ici de colo .....
    Va multumim ca ne-ati scapat de ei!!!!!!!!!!!!!!
    Totusi avem o rugaminte la domniile voastre .... VA RUGAM FRUMOS sa-i interziceti dragoteascai sa apara la posturi concurente ( de pe la inceputul lui decembrie a revenit la Realitatea cu aceleasi emisiuni fade si lipsite de continut ca in vremile ei bune cind unii colegi din regie dormeau pe ei) ... nu0i mai dati drumul sa zburde prin alte ograde, tineti-o la DVS in batatura ca se face de ris ... ea are un har: scrie binisor , dar cind apare pe sticla e muci si varza(sczati-mi vorbele, dar altele mai bune n-am).
    ... Si vorba unui jurnalist, clasic in viata, la angajare ca proba de lucru sa-i puneti sa traverseze strada pe undeva prin Rahova sau Ferentari ... si o sa ramineti uimiti ... foarte putini stiu acest lucru.
    .... era sa uit ... cei doi au o mare calitate ... sunt foarte buni executanti ... daca doriti exemple/dovezi va stau la dispozitie cu drag!
    La Multi Ani ... si va pupa tata!!!!!!!
  • TV Maniac TV Maniac
    Intr-adevar, Jurnalele On-line sint foarte slabe, sub orice critica! Lucrez la TVR si stiu ce vorbesc, iar pe Chelemen il cunosc de la RTV (unde am fost colegi)cata viziune are. As fi curios sa arate si numarul de afisari, asta e o bataie de joc la adresa vizitatorilor siteului, chiar daca adevarul.ro nu e singurul care ascunde asta. E ca si cum un elev nu vine acasa cu carnetul de note!
    Cat despre sedinte, credeti ca intereseaza pe cineva ce discuta unii despre ziarul de a doua zi? Mai bine ar transmite sedinte de Guvern, de la federatii sportive sau de la sindicate, unde isi impart influenta si banii smecherii zilei.
  • Duda enervata Duda enervata
    foarte interesant, pe cit de interesant pe atit de penibil..restul de comentarii sunt de prisos.
  • Dan Dan
    De ce va mirati ca presa a ajuns in asemenea hal de n-o mai citeste nimeni? Daca un oparit precum Eugen Chelemen ii pune sa se mascareasca pe redactorii sefi, pe adj lor si pe diversi sefi de sectii in sedinte trucate si filmate sau transmitand corespondente din redactie, ce va mai mira? Meritati fundatura asta asa cum merita sefii vostri toate esecurile lor. Din pacate altii vor plati mereu pentru ele! Sic, sic!
  • serban serban
    SUNT CLARVAZATOR!!! SI SUNT MAI TARE DECAT SEFUI MEU!! azi il intrebam pe sefu cum este o discutie intre plesu si sven cartianu. el imi spunea ca e sigur ca nici nu exuista asa ceva. plesu da un material pe mail si gata. tot cu sefu vorbeam despre o "oda a porcului" scrisa de unul chelemen pe la adevarul si ii ziceam ca ori vrea sa ii trezeasca amintiri luyi grigore ori chiar a fost ordin de la grigore. iar m-a contrazis. SE||||||NZAT||IONAL. grigore, acest sven hasal al nostru m-a confirmat in primele doua propozitii. bravo grigore. tare de tot.
  • RTV RTV
    1. Ideea cu sedintele filmate e o tampenie copiata de cuplul Dragotescu-Chelemen de la un site al unui ziar italian. Nu e sedinta reala de sumar, ci se pierde timpul special pentru aberatia asta. Sefii stau la sumar cca 2h, apoi o mica parte dintre ei isi mai pierd vremea ulterior si cu susa care e, chipurile, live pe site. Pai daca ar aparea sedinta reala atunci ce exclusivitati ar mai avea Adevarul a doua zi, ca le-ar lua concurenta privind ce se discuta.
    2. O alta rusine sunt jurnalele on-line, pentru care se depun eforturi mari fara nici un folos. Sunt realizate fara imagini in miscare, cu ceva poze de pe agentii, in cel mai amatoristic mod posibil. Nici astea nu-si au rostul din moment ce siteurile tuturor televiziunilor abunda de materiale facute profesionist. Tot marca Chelemen este si aici!
    3. Chestiunile de la punctele 1 si 2 sunt oglinda fidela a ceea ce pot marii meseriasi parasutati in fruntea ADH Multimedia si au si un corespondent obiectiv in realitate: numarul de accesari este ridicol de mic, de cate 2-300, din care 80 % sunt facute de catre oamenii din redactie. Asta spune totul despre amatorismul infantil atat al ideii in sine, cat si al punerii in practica! Oricine a lucrat in TV stie ca e o rusine ceea ce se face! Cifrele sunt atat de jenibile, incat "Jurnalul on-line" si asa-zisa "Sedinta de sumar" sunt singurele sectiuni de pe site care nu mai afiseaza de cateva zile numarul de vizite; oare de ce nu e transparenta si aici si se prefera acest mod ridicol al cuplului Dragotescu-Chelemen de a ascunde rezultatele catastrofale cu care nu-si pot justifica sutele de milioane incasate lunar ca leafa?
  • patriciu patriciu
    “Ce cauți aici, nu trebuia să fii la ședința de la carte, tu nu ești director la carte?” Așa l-a apostrofat Peter Imre, director general Adevărul Holding, pe Grigore Cartianu, care era în ședința de sumar, la ziar. Se întâmpla acum câteva zile.
    :)
  • andrada andrada
    cui foloseste o sedintza de redactzie regizata? ciudate vremuri mai traverseaza presa noastra, zau asha...
  • Marius Marius
    Se conoaste ca e filmata treaba. Si emotiile si limbajul... Cred ca o sedinta adevarata decurge altfel...
    Dupa asta filmata, mai au una cu certuri, injuraturi, cum sa le luam altora subiectele, ce subiecte esclusive putem avea, etc

Trimite un comentariu

sus