Skip to main content

Şerban Huidu, în comă după un grav accident de schi în Austria. Cârcotaşul îşi revine

 

Publicitate

ACTUALIZARE 2 ianuarie: Starea lui Şerban Huidu este din ce în ce mai bună, anunţă Prima TV. Cârcotaşul este conştient, vorbeşte şi a mâncat în această dimineaţă.

ACTUALIZARE: Starea lui Şerban Huidu este stabilă, a declarat pentru Hotnews Magda Istrate, PR Prima TV.

Şerban Huidu a suferit un grav accident de schi în Austria şi este în comă, scrie Cancan. Accidentul a avut loc în urmă cu câteva ore, pe 29 decembrie.

Huidu a pierdut controlul schiurilor sale, a ferit un grup de copii şi s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, mai scrie Cancan, el a rămas inconştient după impact, neputând nici măcar să strige după ajutor.

Contactată de HotNews.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a confirmat accidentul suferit de Şerban Huidu, declarând însă că starea de comă a fost indusă artificial. Reprezentatul Prima TV spune că nu poate oferi informaţii suplimentare, medicii făcând investigaţii în aceste momente.

Şerban Huidu este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniană, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, mai scrie Cancan.

Matei Vintilă, socrul lui Şerban Huidu, a declarat pentru Libertatea că starea vedetei nu este critică:

"Şerban nu este în coma. Îşi mişcă mâinile şi picioarele. Soţia lui este cu el în rezervă. Şerban a recunoscut-o şi a strâns-o de mână când a văzut-o", a spus Matei Vintilă.

ACTUALIZARE: În această dimineaţă, starea lui Şerban Huidu era stabilă, după cum a declarat pentru Hotnews Magda Istrate:

"În cursul dimineţii, starea sănătăţii lui Şerban Huidu era stabilă, nu au apărut complicaţii peste noapte. Rămâne să vedem decizia de astăzi a doctorilor".

"Trebuie să ţinem cont că starea generală de sănătate a lui Şerban este bună, şi asta contează. Noi suntem alături de familie".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Audiente pentru seara de Revelion?
  • eu eu
    Gretos cum a tratat Realitatea TV subiectul. Nu aveau stiri si au facut dintr-un accident la schi o tragedie nationala.
    Jenant !
  • Observator Observator
    Romania , cu "r" mic?
    Halal "profesor"!
  • profesor profesor
    lupta !!!!....trebuie sa castigi .!!!..multa sanatate !!!...romania te asteapta acasa !!!
  • Horea Horea
    MULTUMESC andrei, haps si marius!
    Intradevar, poate eu n-am fost atent daca scrie, sau nu, "direct" sub sigla PrimaTV.
    Nu inteleg apoi, de ce-ati primit (mai sus, si pana la aceasta ora) un vot negativ pentru informatiile date?! O sa aveti insa, din partea mea, unul POZITIV!
  • marius marius
    ca toate vedetele din televiziune, si carcotasii au inregistrat emisiunea, ei intrand in concediu pana in februarie sau cel mai devreme sfarsitul lui ianuarie
  • haps haps
    Emisiunea de aseara a fost inregistrata si a fost o retrospectiva a celor mai bune momente din toamna lui 2010.
  • andrei andrei
    emisiunea de aseara a fost un "Best of" cu cele mai bune momente din sezon si a fost inregistrata. Au si anuntat asta .Sint in vacanta si de la radio KissFM .Nu a aparut "direct" sub sigla Prima . Toate celelalte emisiuni din sezon au fost insa in direct lucru verificat atat online (retele socializare unde se posta ,raspundea live) cat si prin comentariile din studio (mai ales in timpul meciurilor de fotbal de pe Pro sau TVR )
  • Horea Horea
    In 29 decembrie ,seara, am urmarit pe Prima TV emisiunea "Cronica Carcotasilor".
    De la o vreme cei doi, Huidu si Gainusa, sustin ca emisiunea e in direct.
    Conform informatiei de mai sus, tot in 29 decembrie, Huidu s-a ciocnit de un pom austriac.
    Acum, care dintre cele doua evenimente au fost in direct: EMISIUNEA sau ACCIDENTUL de la schi?
    Insanatosire grabnica ii doresc.Avem nevoie de asemenea ... carcotasi.
  • mihai mihai
    Pe KissFM dimineata a fost in direct fratele lui Huidu care a zis ca starea e stabila . Nu inteleg de ce va luati dupa tabloide si nu ascultati radioul unde el lucreaza si unde sint prietenii lui adevarati care cu siguranta stiu de la sursa nu cei care apar la TV gen Evelin Badea care vorbeste de aseara total aiurea despre cat de prietena e ea cu familia Huidu . Chiar nu va dati seama ca e o penibila ? Sanatate multa Serbane !
  • Tavi Tavi
    Da-i,Doamne,sanatate lui Serban!

Trimite un comentariu

sus