Skip to main content

9 decembrie: Zoltan Szigeti discută azi cu cititorii HotNews

 

Zoltan Szigeti, unul dintre veteranii pieţei de publicitate, preşedinte al holdingului local de comunicare thegroup, discută azi cu cititorii HotNews.ro despre lupta pentru bugete, de la ora 14.30. Zoltan Szigeti a fondat holdingul de comunicare thegroup, alături de Mihaela Nicola, la începutul lui 2005, imediat după plecarea lor - marcată de controverse - din Ogilvy Group, grup de publicitate pe care l-au condus timp de zece ani.

Zoltan Szigeti, preşedintele holdingului thegroup, discută online despre lupta pentru bugetele de publicitate - joi, ora 14.30

Platformă de texte jurnalistice inedite „Think Outside the Box“ a devenit partenerul site-ului de ştiri generaliste Adevărul.ro. Începând de astăzi, proiectul „Think Outside the Box“ va putea fi accesat la adresa think.adevarul.ro. La doar o săptămână de la sărbătorirea unui an de la lansarea platformei de texte, „Think Oustide the Box" (TOTB), îşi mută „cutia" în familia Adevărul Holding.
„Think Outside the Box“, în „cutia“ adevarul.ro

Au viitor carţile electronice în Romania? Acum, piaţa e-reader-elor şi a tabletelor PC este Aţi accepta să abandonaţi hartia pentru ecranul rece al noilor dispozitive? Se schimbă obiceiurile de lectură? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care va răspunde mâine Paul Balogh, directorul Humanitas Digital, într-o discuţie online cu cititorii HotNews, care va avea loc începând cu ora 13.00. Din luna decembrie, anul acesta, Paul Balogh conduce cea mai tânără firmă din grupul Humanitas: Humanitas Digital.
Paul Balogh, directorul Humanitas Digital, discută online despre piaţa de eBook-uri şi viitorul lecturii, joi, de la ora 13:00

Peisajul media este în schimbare în fiecare zi şi depinde doar de noi dacă tratăm momentul schimbării ca pe o ameninţare sau ca pe o oportunitate Marc Zuckerberg a declarat recent că suntem abia la început. "This îs the early stage", scrie Hortensia Nastase, managing director Lowe PR, într-un articol pentru DailyBusiness.ro. Ce vrea să spună? Suntem deja într-o lume în care comunicarea se face în 140 de caractere şi mai puţin, internetul a înlocuit cititul, sms-urile au înlocuit convorbirile telefonice, abrvrle au înlocuit abslt ttl, iar 30 de secunde sunt considerate prea mult. (...) Urmează căderea brandurilor şi ridicarea companiilor. Urmează o nouă eră a iluminării, aceea în care un brand nu mai poate să vină să îmi spună mie, consumator, ce să fac. Dacă Nike ar veni acum să ne spună "Just Do It", ştiţi ce-ar răspunde consumatorul? "F***You! You Do It!". Nici un brand nu îşi mai permite să îi spună consumatorului ce să facă şi ce să nu facă. Cel mult îi poate spune cum să facă şi doar dacă vrea.
Festivalul Eurobest, episodul 2: Urmează căderea brandurilor şi ridicarea companiilor

Google va lansa anul viitor propriul sistem de operare pentru calculatoare portabile, denumit Chrome, intrând astfel în concurenţă cu Microsoft pe acest segment de piaţă, scrie Mediafax. Google, lider mondial în domeniul căutării pe Internet, a început să livreze, pentru testare, computere portabile fără marcă dotate cu sistemul de operare Chrome, nume pe care-l are şi aplicaţia de navigare pe Internet a companiei.
Google intră în concurenţă cu Microsoft: va lansa sistemul de operare Chrome

Senatorul independent Joe Lieberman vrea ca Departamentul american de Justiţie să investigheze dacă New York Times a încălcat Legea privind spionajul, după ce a luat hotărârea să publice telegrame diplomatice dezvăluite de WikiLeaks, scrie Mediafax, care citează pagina online a CBS. În contextul în care pagubele produse de aceste dezvăluiri se extind, la Washington creşte presiunea să se facă ceva în această privinţă, afirmă postul de televiziune.
New York Times ar putea fi anchetat pentru încălcarea legii spionajului în cazul WikiLeaks

Adunarea Generală IAA România va avea loc, pe 14 decembrie, începând cu ora 18:00, la sediul asociaţiei din Calea Victoriei 126, scrie IAA.ro. Board-ul IAA România va prezenta în cadrul Adunării Generale raportul Consiliului Director pentru anul care se încheie şi raportul financiar şi se va discuta despre proiectele asociaţiei pentru anul 2011. Totodată, se vor face propuneri pentru Comitetul de Organizare Effie 2011 (împreună cu UAPR).
Adunare Generală IAA România, pe 14 decembrie

Un război virtual în toată regula are loc în acest moment în jurul WikiLeaks. Ultima victimă a hackerilor este site-ul companiei Mastercard, care a suspendat ieri plăţile către organizaţia lui Julian Assange, notează Evenimentul Zilei şi Gândul. În paralel, oficialii PayPal au admis că presiunile guvernului SUA sunt cele care i-au determinat să ia decizia privind blocarea contului în care Assange primea donaţiile prin Internet.

Sursa foto: HotNews

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus