Skip to main content

Antena1, amendată cu 40 de mii de lei pentru scenele cu Bendeac în ipostaze indecente

 

Postul Antena1 a fost amendat de CNA cu 40.000 de lei (400 de milioane de lei vechi) pentru limbajul vulgar şi aluziile sexuale făcute în mai multe ediţii ale emisiunii În puii mei, difuzate în 6 noiembrie – 4 decembrie.

Publicitate

Într-una dintre secvenţe, Mihai Bendeac a apărut într-un costum de baie pentru femei şi a făcut o serie de gesturi sexuale în încercarea de a o imita pe Naomi.

Canalul trustului Intact a fost sancţionat de CNA pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind protecţia copilului şi pentru difuzarea unor scene cu aluzii sexuale la o oră accesibilă minorilor.

În sceneta “Naomi se bronzează”, difuzată în emisiunea din 6 decembrie, Mihai Bendeac a apărut într-un costum de baie pentru femei şi a făcut o serie de gesturi provocatoare: a lins mânerul unei umbrele, s-a aşeazat pe şezlong în diferite poziţii indecente, iar zona părţilor intime, acoperită sumar de chiloţi, a fost filmată, în repetate rânduri.

Bendeac nu este singurul care apare aproape gol în faţa camerelor

Într-o altă scenetă Bendeac în parodiază pe Solcanu (prezentatorul Acasă TV), care lucrează la aeroport ca agent de securitate.  Iată cum sunt construite aluziile sexuale în emisiunea de pe Antena1.

Solcanu (jucat de Bendeac): Şi altceva metalic mai aveţi la dumneavoastră? (...) Daţi-vă cureaua jos şi mai treceţi o dată.

În timp ce bărbatul îşi scoate cureaua de la pantaloni, Solcanu îngenunchiază înaintea lui cu faţa în dreptul şliţului.

Călătorul: Ce faceţi, domnu' ?

Solcanul: Vă rog să mă iertaţi, obişnuinţa...

Bărbatul este pus pe rând să-şi dea jos panofii, cămaşa, pantalonii şi în final chiloţii. După fiecare obiect vestimentar la care renunţă i se cere să treacă prin poarta de securitate. Astfel, în final, bărbatul apare gol în faţa camerelor de luat vederi, acoperindu-şi zonele intime doar cu mâinile.

Una dintre secvenţele pentru care a fost amendată Antena 1.

Sursa foto: Click

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andu andu
    ce sa zic asta pentru rating este gata sa stea si in cap urat....
  • napoleon napoleon
    Umorul lui Bendeac este unul de autobaza, care cretinizeaza prin simpla sa vizionare. Eu unul nu l-as angaja nici sa-mi tina calul de capastru!
  • Dragos Dragos
    Mai de unde atata ura impotriva lui Bendeac, el este mic copil pe langa Basescu. Nu continui mai departe, Bendeac copiaza REALITATEA sa va fie rusine de cei pe care-i personifica, nu de cel care vrea sa le expuna mizeria lor si fata lor adevarata, daca nu sunteti in stare sa pricepeti aluziile, atunci sunteti toti niste4 Marii-Antonete. Stiti decapitata aia, cand au aparut caricaturi cu ea si multele ei orgii, cu perversitatea ei,nu s-a gandit decat sa-i faca sa dispara pe autorii caricaturilor. Mai mizeria este in realitatea de zi cu zii nu in ce face si zice Bendeac.
  • Victor Victor
    Trustu Intact Media promoveaza numai incultura popurului roman . Emisiunea ar trebui sa se sesize C.N.A sa scoasa din Grila de Programe !!! Emisiunea asta a devenit din Diverstisment la emsiune de XXX .
  • dan dan
    si nu orice fel de personaje.. imita retardati, indivizi cu reale probleme psihice. penibil!
  • geo geo
    bendeac exagereaza cu sexualitatea extrema in emisiunile sale. si parca le da apa la moara celor care il acuza ca are anumite preferinte sexuale cind il vezi cum se imbraca, cum vorbeste si ce gesturi provocatoare si nepotrivite are...
  • andrei andrei
    Cred ca nici Buzdugan nu "gusta" mizeriile marca bendeac, cred ca regreta Divertis-ul. Aceasta emisiune este o mizerie bazata pe imitatul "personajelor" de pe youtube.
  • matei matei
    INTEZICETI L pe bendeac e scarbos si vulgar
  • andrada andrada
    din pacate, astea nu sunt singurele scene din cauza carora mutzi foarte des telecomanda la ore de maxima audientza, cand un copil curios face ochii mari... si, din pacate, "campion" in astfel de impostaze este chiar postul public care difuzeaza filme cu scene aproape erotice pana in ora 22,00 mai ales in weekenduri.. chiar degeama platesc tevereu asta, chiar nu ne uitam deloc si cand trec cu telecomanda peste el, Doamne fereste... as face un apel la CNA pe acceasta cale sa fie mai vigilent, peste tot e PLIN de porcarii!
  • mara mara
    Bendeac este scabros ...intrce orice limita..nu mai are pic de umor...Si l-am vazut la Florentina Fintinaru ...un cabotin ingimfat...imi pare rau..
  • magotu ratacit magotu ratacit
    Actoru asta incepuse bine cu Mondenii si trupa de acolo. De cand a venit la A1 a dat-o in mizerii porcoase, vulgare, fara umor, tipete urlete, aluzii obsesive sexuale fara nimic subtil sau amuzant...Pacat. Asa e la noi, ce e bun nu dureaza mult.

Trimite un comentariu

sus