Skip to main content

Clubul şefului de la Evenimentul zilei, promovat în... Evenimentul zilei !

 

ACTUALIZARE: Clubul este promovat şi astăzi  în Evenimentul zilei, într-un articol despre un concert în clubul Tralala al trupei Subcarpaţii.

Publicitate

A pornit din scânteia a trei minţi sprinţare. Aşa începe un articol din Evenimentul zilei, de săptămâna trecută, despre un nou club: Tralala, un club cu vino-ncoa.

Un spaţiu născut din entuziasm şi idei, spune articolul, deţinut de “trei proprietari”. Textul de o pagina devoalează unul singur, Mihaela Biriş şi spune că printre prietenii clubului, la deschidere, au venit Bobby Păunescu şi Monica Bârlădeanu.

Paginademedia.ro a aflat cine sunt cele trei minţi sprinţare. Rezultatul ajunge la vârful Evenimentul zilei.

Înainte de proprietarii clubului Tralala, câteva citate din articol:

"Născut din entuziasm şi idei, localul cochet de pe Lipscani oferă muzică "alive" la platane şi o atmosferă de bună dispoziţie."

"Pornit din scânteia a trei minţi sprinţare, clubul Tralala s-a deschis, joi seară, cu o petrecere pentru prieteni. Şi, pentru că a fost vorba despre un "friends preview", atmosferei nu i s-a dat tocmai acel aer protocolar obişnuit la astfel de evenimente."

"Gândit ca locul unde să simţi în primul rând că nu pierzi timp şi bani, clubul dintr-un vechi subsol din gangul bătrânului Lipscani se delimitează de tiparele altor locuri de petrecere din zonă."

"După luni întregi de brainstorming, cei trei proprietari au ajuns la concluzia că nu doresc să ofere celor care le calcă pragul nici tablouri care să amintească de Micul Paris, nici fier forjat şi nici tapet înflorat de cârciumă boemă, ci simplitatea confortabilă a unui spaţiu în care să se destindă şi pe care să-şi dorească să-l revadă."

"O adevărată "Istorie ieroglifică" se află de-a lungul pereţilor Tralala, numai că, de această dată, nu sunt nici Struţocămile şi nici Inorogi, ci oameni stilizaţi, cu figuri de animale şi păsări, într-o înlănţuire de mişcări care par să descrie întocmai euforia dansului."

Cine sunt cele trei “minţi sprinţare”

Firma Tralala Club SRL, care operează localul omonim, are trei asociati. Unul dintre acţionari este Claudiu Şerban, director general si actionar al Editurii Evenimentul zilei şi Capital, care deţine cotidianul.

Acţionarii Tralala Club:

  • Mihaela Biriş
  • Şerban Claudiu Alexandru
  • Darie Florin–Teodor

Hotararea de infiintare a clubului Tralala a fost luata de Adunarea Generala a Asociatilor Tralala Club SRL la 25 august si a fost publicata in Monitorul Oficial.

"In unanimitate de voturi am hotărât deschiderea unui punct de lucru situat în Bucureşti, sector 3, str. Lipscani, nr. 43, subsol, în vederea desfăşurării activităţii principale a societăţii
- alte activităţi recreative şi distractive n.c.a
." se arata in textul publicat de Monitorul Oficial.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ionescu p ionescu p
    Deci mai exista cartitze la EVZ...Hai, pa, si Tralala!!!
  • paul S paul S
    @gogu ologu

    Eu nu vreau decat adresa barului, sa vad cat costa revelionul.
    De ce sa injur eu?
    Frustrarile exhibate aici si ura asta nevolnica reprezinta auto-injuraturi.
    Eu incercam sa va deschid un pic mintile, desi nu prea imi pasa de voi.
    Sclav-nesclav reprezinta 100% o problema de atitudine.
    Nu-ti trebuie bani sau costume elegante (ca sa nu deviem de la subiect, costume ca ale lui Serban) ca sa fii demn si sa-ti vezi de drumul tau.
    Frustrarea si ura asta smiorcaita sunt atribute ale sclavilor.
    Daca va detasati, poate construiti si voi ceva pana la urma.
    Cele bune, sarbatori fericite, pace si progres!
  • Gogu PintenogLu Gogu PintenogLu
    da' matale, paul sî, cu care dintre termenii propozitiei "homo homini lupus" te identifici? multumesc ca te abtii sa injuri.
  • paul S paul S
    Bai, nu fiti fraieri!!!
    Nu va mai luati de Serban, ca nu va foloseste la nimic.
    Daca sunteti voi atat de inteligenti si v-ati prins de faza, de macanism, de schema, de sistem, atunci... faceti la fel!
    Ajungeti voi sefi la EVZ, deschideti un bar, apoi
    promovati-l in EVZ cu sclavi.
    Cine va opreste???
    Daca nu puteti, inseamna ca aveti gene de sclavi, vocatie de sclavi, destin de scalvi.
  • Tiberiu Tiberiu
    Metoda lui Serban e intr-adevar foarte ieftina. Corect ar fi fost sa marcheze textul in chenar publicitar, sa plateasca si sa-si asume carciuma. In schimb el a preferat sa mearga pe burta, romaneste, asea...., sa-si foloseasca proprii subordonati si sa abuzeze de ruina unui fost mare ziar. Din mintea mea "sprintara", ii dedic maxim dispret. :D
  • Alex Alex
    Claudelu simte ca se strange funia si isi pregateste exit-ul? A ratat teribil in presa, il dispretuiesc toti angajatii sau fostii angajati, rad de el toti sefii de la alte trusturi si iata ca a ajuns la concluzia cea mai buna pentru EVZ: CA TREBUIE SA PLECE!
    Haide, du-te trage o dusca la tine la tejghea!
  • paul S paul S
    Si ce daca???
    Apropo, care-i adresa clubului?
    Plus ca titlul e complet gresit!
    Corect era "Clubul bla bla promovat in Ev. Zilei si pe www.paginademedia.ro"
  • Tiberiu Tiberiu
    :))))) Incredibil! :)))

Trimite un comentariu

sus