Skip to main content

CONCURS DE MESERII MURDARE: Ce l-ai pune pe Mike Rowe să facă in locul tău?

 

Publicitate

ACTUALIZARE:

Concursul 1 a luat sfârşit. Vezi AICI cine a câştigat. Vă invităm AICI la al doilea concurs din această serie.

Paginademedia.ro si Discovery Channel vă invită la concurs!

Un job are şi părţi mai puţin plăcute, mai ales acum, în vremuri de criză. Ce parte “murdară” a meseriei tale ai vrea să fie făcută de altcineva?

Dacă ai avea ocazia, ce l-ai pune să facă, în locul tău, pe Mike Rowe, realizatorul programului Meserii Murdare (Dirty Jobs), de pe Discovery Channel?

Scrie povestea într-un comentariu la acest articol (cu o adresă de mail validă) şi poti câştiga premii în valoare de 400 de euro.

Premiile:

2 Ipod-uri shuffle
2 memory stick-uri de 14 GB
2 rucsaci Discovery

Câştigătorii vor fi desemnaţi de echipa Discovery Channel, la sfârşitul săptămânii viitoare.

Începând cu 5 decembrie, Mike Rowe revine pe Discovery Channel în cea de-a cincea serie din celebra emisiune Meserii murdare.

Printre meseriile încercate în acest sezon se numără: instalator de paratrăsnete, căutător de animale şi operator al unui război de ţesut.

  • Creator şi producător executiv al seriei de pe Discovery Channel nominalizate la Premiile Emmy, Meserii murdare, Mike a petrecut ani întregi călătorind prin SUA şi lucrând ca ucenic în mai bine de 200 profesii.
  • Mike şi-a început cariera ca muzician profesionist, reuşind pe parcurs să intre la Opera din Baltimore şi chiar să îşi câştige cardul de membru al sindicatului Operei.
  • În San Francisco, Mike este cunoscut mai ales pentru apariţiile de la CBS, ca prezentator al programului Evening Magazine – de unde a plecat în 2005 ca să înceapă producţia pentru Meserii murdare. În prezent, locuieşte în San Francisco.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • diana diana
    eu l-as pune sa dea cu smirghel pe bucatile de balsa pentu pisele necesare unei machete scara 1/200
  • bodan dan bodan dan
    sa fi desfundator de canale toata ziua sa fi solicitat ,sa fi doar tu singur de tura si sa lucrezi 24 din 24 si masca cu echipamentu sa iti fie la spalat....si sa fei vara...eu asta l-as ruga
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Maria, Iulica, Flori, Iulian Popovici, cum e să fiţi aceeaşi persoană? Uite, ca să pară firesc, aşteptaţi măcar o oră între postările de la acelaşi IP.
  • Maria Maria
    sa lucreze intr-un abator de porci ...
  • iulica iulica
    Inspector de canalizare
    Sbolani, gandaci, pasaje intunecate si, ocazional, cadavre. Nu, nu este vorba despre o zi din viata lui Indiana Jones. Intr-un rol mai putin stralucitor este distribuit cel care inspecteaza canalizarile.
    Acesta parcurge adancimi de sutele de kilometri de canalizare de sub orasele noastre. Persoanele care au grija de sistemele noastre de canalizare se confrunta cu excremente, miros infiorator, gandaci, sobolani si de multe ori chiar cu organisme moarte, atat de animale cat si de oameni.
  • flory flory
    Spalator de toalete portabile
    Cineva trebuie sa faca aceasta treaba murdara. Folosind un rezervor si o bagheta de vid, curatatorii trebuie sa stranga toate deseurile dintr-o toaleta portabila.
    Dupa ce strang hartia de toaleta folosita si aruncata pe jos, trebuie sa spele toate suprafetele murdare, inclusiv peretii toaletei. De obicei curatirea unui wc portabil dureaza cateva minute, iar majoritatea lucratorilor curata intre 10 si 60 de toalete pe zi.
  • Popovici Iulian Popovici Iulian
    Sa raneasca la o ferma de porci, acolo este o meserie murdara. :) Pe bune chiar este o meserie murdara si mult de munca
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Vai, Angela, Tereza, Mircea, Irina, Iulian, cum puteţi fi aceeaşi persoană? Aveţi acelaşi IP, scrieţi o singură frază şi aveţi acelaşi stil. Freud ar numi asta într-un fel... Apropo, în Grădina botanică se nasc plante. Elefanţii se nasc la Zoo.
  • angela angela
    sa lucreze la o ferma de porci si sa faca curat doar cu lopata si cu matura
  • gabbis gabbis
    Eu lucrez intr-o clinica de ginecologie si l-as pune sa adune cheagurile de sange si alte produse patologice extirpate dupa interventiile chirurgicale...Fireste ar lucra steril si nu s-ar murdari foarte tare doar e profesionist! Dar mi-ar placea sa faca curat dupa fiecare chiuretaj daca rezista!
  • tereza tereza
    sa colecteze lichid seminal de la diverse animale pe cale de disparitie
  • mircea mircea
    la morga la "aranjat" cadavre
  • irina irina
    sa lucreze la gradina botanica si sa ajute la nasterea de elefantei
  • iulian iulian
    pai,de exemplu sa goleasca cu lopata sau ceva de genul wc-urile de la tara... de la bunica :))
  • Gavrilas Asinefta Gavrilas Asinefta
    Cred ca cea mai murdara meserie este cea de medic...si cand spun medic, nu e vorba de orice fel de medic, ci unul care are un cabinet in cadrul caruia se fac beneficele clisme. Ar fi o treaba destul de murdara stiind ca trebuie sa cureti "conducte" toata ziua, la fel si fel de oameni.

Trimite un comentariu

sus