Skip to main content

EXCLUSIV: Robert Turcescu va cumpăra Sport Total

 

Jurnalistul Robert Turcescu este în discuţii avansate pentru a cumpăra pachetul majoritar de acţiuni al postului Sport Total FM.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Turcescu intenţionează să transforme staţia într-un post de radio de ştiri şi comentarii, împreună cu echipa demisionară pe care e condus-o la Realitatea FM.

Potrivit aceloraşi surse, la postul de radio va fi acţionar, însă minoritar şi Bobby Păunescu, proprietarul B1 TV, unde Turcescu realizează emisiunea 100%.

Postul Sport Total FM este deţinut de omul de afaceri Nicolae Bara (75%) şi de Şerban Chioncel (25%), directorul radioului. Bara se va retrage definitive din acţionariatul postului radio.

Sport Total FM emite în prezent în Bucureşti, dar mai deţine alte câteva licenţe locale, care nu sunt încă active.

Contactat de paginademedia.ro, Robert Turcescu a confirmat discuţiile pentru preluarea Sport Total FM şi a precizat că va da mai multe detalii la momentul finalizării tranzacţiei, cel mai probabil după jumătatea lunii ianuarie.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • OlM OlM
    Si iata cum dispare unul dintre putine posturi "ascultabile" ...inca . Acum sa vedeti "echidistanta" si deontologie tip B1TV . Bineinteles o sa reapara concurenta acerba cu Antena Satelor , deobicei incheiata in favoarea ...satelor . Cat despre Andy , Radu si Mihai nu va faceti griji ca isi (si-au) gasesc (gasit) alternative . Iar admiratorii dl. Turcescu (cei 10 care or mai fi ?!) sa fie linistiti , pupat Piata PDL ....
  • Seby Seby
    Asta e cea mai trista stire...era postul deschis non-stop si acasa si in masina. Muream de ras la emisiunile de la 11, iar in weekend nebunii de nazare si de drejan faceau super show. Glumeai si aflai stiri din toate sporturile, iti dadeau rezultate la minut...erau super emisiuni...Apropo, marius mitran de ce nu mai era in ultima vreme?
  • Horea Horea
    Nu!
    Doar o sa joace; din cand in cand. Multumit?
  • Horea Horea
    Păi are bani măi "Moromete"!
    Pe unde a activat pană acum a fost foarte bine platit. Ar fi castigat si mai mult daca si-ar fi plecat capul in faţa icoanelor tale (Vantu sau Felix).
  • hm hm
    Cea mai proastă veste!
    Sarea şi piperul SPTFM erau tocmai Mihai Pahonţu, Andy Stănescu şi Radu Banciu - oameni care o mai dădeau pe arătură, dar spuneau lucrurile altfel.
    Mare păcat.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Tranzactia de cumparare a radioului Sport Total, denota stringent faptul ca nu conteaza cata audienta faci ci pentru cine fluturi fanionul.
    Oricum, rusine pentru deontolo-ipocrizie!
  • Dan Dan
    Baieti, mai rasfirati, evident cei de-acolo vor zbura sa isi dea masura golaniei in alta parte. adica banciu si andy, oamenii cu creier putin. muriti un pic de ciuda.
  • caius caius
    Unspe metri pe viata. Cu Andy si Radu pana la capat
  • blablabla blablabla
    Era singurul radio pe care il ascultam. Acum ca vine boss Turcescu cred ca Banciu si Andy Stanescu vor pleca pt ca ei mereu l-au atacat pe deontolog care are o casa cat un bloc. De unde o avea asta atatia bani din jurnalism? Care are creier stie de unde.
  • Petrisor Petrisor
    Acest articol vrea sa arate mai mult cati bani a luat de la SOV jurnalistul obiectiv Robert Turcescu.
  • shrek shrek
    @balaci: ...si autobaza sportiva kamikaze facute de baietii de la revista kamikaze
  • balaci balaci
    In momentul de fata la SPTFM mai au emisiuni Mihai Pahontu, apoi Andi Stanescu si Radu Banciu, apoi la Comitetul de Urgenta Narcis Drejan cu Florin Chivulete, mai e baiatul cu baseball-ul, cristi manea, iar in weekend narcis drejan cu daniel nazare, care sunt colaboratori...in rest nu cred ca mai fac altii emisiuni
  • Moromete Moromete
    De unde naiba are atitia bani "independentul " asta de Turcescu ca tot timpul se plingea ca este sarac si ca jurnalismul nu i-a adus aproape nimic ?!
  • criss criss
    o sa comenteze turcescu si meciuri de fotbal?

Trimite un comentariu

sus