Skip to main content

Ioana Lupea şi Mircea Marian, în locul "naşului" Radu Moraru

 

Intervalul lui Radu Moraru va fi umplut, de saptamana viitoare, de Ioana Lupea si de Mircea Marian.

Publicitate

Cei doi jurnalisti de la Evenimentul zilei realizeaza la B1 TV Interviurile 2+1, pozitionate acum inainte de emisiunea lui Robert Turcescu.

Emisiunea prezentata de Ioana Lupea si Mircea Marian va fi difuzata de la ora 21.00 pana la 23.00, pe intervalul ocupat de Radu Moraru pana la plecarea acestuia de la B1. Prima emisiune in aceasta formula va fi difuzata marti.

Radu Moraru a trecut, din aceasta saptamana, la 10TV, post dezvoltat de operatorul de telecomunicatii RCS & RDS. Nasul este manager de proiect al viitorului canal generalist.

Citeste si:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anda anda
    Ce vorbeşti, Franz! Programele lor înseamnă diverşi invitaţi şi problemele pe care le vor aborda/dezbate cu aceştia. Şi, slavă Domnului, au avut tot felul de invitaţi din tot spectrul politic românesc, dar şi din societatea civilă ori din sfera culturi şi a artelor. Sigur că nu e uşor să-ţi faci un public al tău aşa, peste noapte, dar eu sunt sigură că există destui români normali la cap, care îşi doresc emisiuni echilibrate şi civilizate, că ne-am săturat de atâta isterie, trivialitate şi manipulare cât încape!
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    In cazul celor doi este un fel de paradox. Multa lume ii apreciaza ca ziaristi dar foarte putini o sa vizioneze programele lor. Una din cauze este ca Moraru nu poate fi inlocuit in aceasta formula, este ca si cum ai incerca sa inlocuiesti in gordon bleu cascavalul cu ceaiul de menta.
  • DM DM
    Incredibil. Cred ca cei de la B1TV se intrec in "cum sa-l pupam pe stapan". Pe bune, in afara de astia doi n-au gasit pe altcineva?
  • profesor profesor
    Sunt doi ziaristi ... cu adevarati ziaristi. Vorbea cineva mai sus âdespre carisma ... pai ce carisma poate avea o Oana Stancu isterica, absolut nesuferita sau un Gadea extrem de slab pregatit ca ziarist dpdv al logicii si argumentarii ... ca sa exemplific doar cateva figuri din intervalul de emisie similar. Ii prefer pe cei doi de departe, iar Ioana Lupea este o tipa deosebit de inteligenta si cu mult bun simt.
  • anda anda
    Probabil că nu aţi citit zilele trecute că postul B1 se va relansa, cu o nouă grilă, de prin a doua jumătate a lunii ianuarie. Aşa că nu vă mai luaţi după grila provizorie de după plecarea lui Moraru. Trebuie să umple şi ei golul cumva în perioada asta. Cât despre Ioana Lupea, e o jurnalistă OK, nu vedetă TV, ca să atragă cu charisma ei (a se citi: nurii ei) telespectatorii dornici de distracţii ieftine. Emisiunea lor, a lui şi a lui Marian, nu e nici pe departe una de divertisment, dar nici bâlciul pe care îl fac iRealitatea şi antenele cu ziarişti-mercenari care nu-şi mai fac de multă vreme datoria faţă de public.
  • sovi sovi
    mie imi plac cei doi; mai ales Ioana Lupea, care este rationala si explica logica si cu mai multe variante subiectele in discutie; Decat sa ma uit la Andreea Cretulescu si Oana +Ursu de la RTV care urla ca injectati cu apa cainelui, mai bine lipsa ....
  • Moromete Moromete
    La audienta de pina acum a lui B1 Tv - locul 14 - 15 in Topul sondajelor curente conform Pagina de media- cei doi- o sa ingroape definitiv postul .De altfel acesta a si fost unul din motivele pentru care R.Moraru a plecat de la televiziunea lui Paunescu ( dincolo de aspectul material )el intuind ca B1 nu mai are nicio perpectiva
  • Horea Horea
    Pai daca intervalul de emisie se extinde de la 21 la 23 ar trebui ca emisiunea sa devina ... 2plus 2 sau chiar 2 plus 3!
    Observ,mai sus, ceva comentarii rautacioase (carisma, slab pregatiti, ...)la adresa celor doi prezentatori. Cei care sustin asa ceva inseamna ca nu le-au citit editorialele din Evenimentul zilei.
  • vetanase vetanase
    Corect...nu orice ziarist de presa scrisa
    are si aptitudini de realizator, moderatorTV...si- fara
    sa fiu rautatcios - trebuie si "carisma" cu care
    sa prezinti subiectele grele
  • tiberiu tiberiu
    Nu au cum sa prinda anul 2011. Ei sunt foarte slab pregatiti in tv iar la ora aceea concurenta e foarte foarte mare, daca acum au raiting 0,2 pe noul tronson nu or sa iese din 0,00001

Trimite un comentariu

sus