Skip to main content

PE SCURT: Itsy Bitsy împlineşte astăzi cinci ani

 

Itsy Bitsy, postul de radio pentru familii şi copii, împlineşte astăzi cinci ani de emisie. Din 6 decembrie 2005 şi până în prezent, Itsy Bitsy s-a dezvoltat dintr-un post de radio pentru Bucureşti într-unul naţional, ce este recepţionat în 14 oraşe şi zone limitrofe.

Publicitate

Itsy Bitsy înseamnă acum radio în eter, două radiouri online, site şi newsletter, evenimente şi campanii naţionale pentru copii şi părinţi.

 

"Itsy Bitsy s-a lansat, în urmă cu cinci ani, ca primul radio din Europa care vorbea direct familiilor cu copii despre o alternativă la efectele nocive ale televiziunii asupra dezvoltării copiilor. Soluţia cu care Itsy Bitsy a venit atunci a fost un post de radio interactiv, care îi invita pe copii să asculte şi să îşi imagineze, nu să primească, de-a gata, soluţia vizuală de la televizor."

Daniel Funeriu, Raluca Moianu şi Mona Nicolici vin astăzi la Itsy Bitsy

Alături de personajele postului de radio, la Itsy Bitsy mai vin Ministrul Educaţiei - Daniel Funeriu, Raluca Moianu, Gabriela Szabo şi Mona Nicolici. Cei patru invitaţi îşi vor povesti copilăria la radio şi vor explica cum văd ei copilăria de astăzi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaela rosca(mama mihaela) mihaela rosca(mama mihaela)
    eu ascult acest radio in fiecare zi ceas de ceas deoarece este un program educativ ptr copii si chiar si ptr adulti iar aramburu este ptr noi parinti un izvor de amintiri placute cu toate amintirile noastre despre copilaria noastra , imi place sa fiu copil langa copilul meu ,voi fi incontinuare cu acest radio pana la adanci batraneti deoarece cu itsybitsy voi fi tanara mereu ...LA MULTIMULTI ANI CU SANATATE CAI MAI BUNA DECAT TOATE .VA IUBIM SI EU DAR SI MADALINA BALERINA PWPICI.
  • lilly lilly
    La multi ani dar... L-a ascultat cineva?!!!
  • Jack Jack
    E f misto acest post. Are programe dragute pt copii, inclusiv povesti inainte de culcare, plus o groaza de informatii f utile pt parinti. Bravo!

Trimite un comentariu

sus