Skip to main content

Reclama la Aqua Carpatica va fi modificată

 

Spotul Aqua Carpatica va fi modificat în sensul clarificării afirmaţiei “singura apă minerală din lume fără nitraţi”, după cum şi-a luat angajamentul în faţa CNA Jean Valvis patronul producătorului de apă.

Publicitate

Noua variantă a spotului va lămuri faptul că apa minerală despre care se vorbeşte în reclamă este cea carbogazoasă, asta în condiţiile în care apa plată produsă sub aceeaşi marcă (Aqua Carpatica) conţine 0,8 mg de nitraţi pe litru.

RAC (Consiliul Român pentru Publicitate) a sugerat forului audiovizual să interzică spotul pentru că afirmaţia “cea mai pură apă minerală din lume” nu se susţine doar prin lipsa totală a nitraţilor. Absenţa nitraţilor reprezintă, potrivit punctului de vedere prezentat de RAC, doar unul dintre posibilii indicatori ai purităţii unei ape minerale.

Singurul membru CNA care a susţinut decizia RAC a fost Cristina Trepcea.

Paginademedia.ro a scris aici despre posibilele nereguli privind felul în care este construit clipul publicitar pentru Aqua Carpatica.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eduard Eduard
    Cred ca cei de la Aqua Carpatica ar trebui sa faca public faptul ca pentru apa lor plata au copiat sticla patrata de la Vodavoda. Pana a-si schimba spotul la sugestia CNA, clientii cumparau cu precadere, prin asociere de nume, apa plata Aqua Carpatica, in acest fel de ambalaj. Vezi: http://www.apavodavoda.ro/noutati/aqua-carpatica-a-furat-designul-sticlei-VODAVODA.html
  • Reclame Tv Reclame Tv
    A aparut spotul tv modificat.
  • Alex Alex
    Boris, lupta cui o duci tu? A lu' Valvis sigur nu...a lu' Cretu? Cit te plateste ca sa fii asa de inversunat si de vehement. Pacat de efortul tau de manipulare...nu prea da roade. Ar trebui sa te reorientezi....nu in presa oricum. Impartialitatea nu te caracterizeaza.
  • simona simona
    trebuie sa il COMPLETEZE, nu sa-l modifice in totalitate, ma scuzati ... haideti sa nu mai aruncam asa cu cuvinte aiurea si sa vedem si ok anumite lucruri.
  • cna cna
    da, Aqua a castigat si pentru ca a castigat trebuie sa-si modifice spotul
  • simona simona
    Avand in vedere ca vorbiti de o LUPTA, nu stiu ce merite v-ati putea asuma, cand cei in care ati aruncat cu muuuult noroi sunt de fapt cei invingatori. S-a facut dreptate si Aqua Carpatica este cea care isi merita victoria !
  • Nelu Nelu
    ‎***CNA si AQUA Carpatica***

    Se pare ca niste Romani cand aud si vad "minerala" ...se gandesc la "plata" !

    ---> Am acceptat sa completam spotul TV cu cuvantul "carbogazoasa"...

    CNA a acceptat dreptul nostru DOVEDIT pentru fraza " SINGURA fara Nitrati" si fraza "cea mai PURA din LUME" :))

    (cu 9 voturile pentru si 1 impotriva-cel care este inca nitratdepedent ! )
  • Reclame Tv Reclame Tv
    Modificarea reclamei nu schimba cu nimic pozitionarea brandului Carpatica pe piata apelor minerale. In mintea consumatorilor Carpatica ramane "singura apa din lume fara nitrati".
  • Nelu Nelu
    Ce jurnalism Domnilor !!! De ce nu spuneti ca se va adauga simplu cuvantul "carbogazoasa"?

    Niciun text n-a fost schimbat....nici cuvantul "cea mai pura" nici cel alt "singura din lume" ...si voua va se pare "modificata" si titrati asa!!!....asa pentru autodistribuirea meritelor !

    Cam trist ca jurnalism !
  • Boris Boris
    ... pe ecomunicate.ro
  • Boris Boris
    Lupta a fost dusa in alta parte, nu pe paginademedia.ro. Oricum, important este sa ne asumam meritele.

Trimite un comentariu

sus