Skip to main content

20 ianuarie: Vîntu reacţionează la un editorial din RL: Dacă aş dori să fug m-aş duce să prind peşte în Caraibe

 

Sorin Ovidiu Vîntu a trimis o presei o informare prin care susţine că este imobilizat la pat din cauza unei fracturi de rotulă. Mesajul lui Vîntu vine ca reacţie la un editorial din România liberă, care dezvaluie faptul că omul de afaceri nu se va prezenta la următorul termen de judecată din dosarul pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa, scrie Wall-Street.ro, Evenimentul Zilei şi Realitatea.net. „Dacă aş dori să fug de justiţie, nu m-aş refugia într-un spital din România, ci m-aş duce să prind peşte în Caraibe”, susţine Vîntu, precizând că o „nefericită întâmplare aruncă în interiorul acestei perioade şi un termen al procesului în care sunt implicat”.

Publicitate

SOV mai spune: "Eforturile stridente ale judecătoarei Camelia Bogdan de a minimaliza şi ridiculiza starea mea de sănătate sunt secondate, mai nou, de jurnalişti săraci cu duhul. Fiindcă doar o persoană cu spiritul obosit sau de rea-credinţă precum domnul de la România liberă care semnează azi un editorial despre mine poate cădea într-o asemenea capcană.

Federaţia Romană de Fotbal (FRF) şi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi-au asumat o serie de angajamente cu privire la modul în care vor fi vândute drepturile comerciale asupra competiţiilor fotbalistice, a anunţat miercuri Consiliul Concurenţei, care supune dezbaterii publice propunerea de angajamente, notează HotNews, Mediafax şi DailyBusiness.ro. Potrivit angajamentelor propuse de FRF, începând cu anul competiţional 2011-2012, FRF renunţă în mod expres la exploatarea drepturilor comerciale (drepturile de reclamă, de publicitate şi de transmisii televizate şi/sau radiofonice, inclusiv dreptul de transmisie prin internet şi telefonie mobilă), asupra competiţiilor fotbalistice din Liga a 2-a şi campionatele naţionale de Futsal, acestea urmând a fi exploatate în mod independent de către fiecare club în parte.

CNA a decis, ieri, să permită difuzarea de reclame la prezervative şi înainte de ora 24.00 pe posturile de televiziune şi radio - deşi săptămâna trecută hotărâse să le permită doar după miezul nopţii -, în urma unor discuţii cu reprezentanţi ai Centrului Român HIV/SIDA şi ai unor organizaţii, scrie Gândul.
Prezervativele, permise pe TV înainte de 24.00

Vali Petridean, Group Creative Director, şi Sorin Sorasan, Ilustrator la Publicis România, sunt singurii români selectaţi anul acesta în albumul Luerzer’s Best 200 Illustrators, scrie IAA.ro. Este vorba despre lucrarea “Lion”, realizată de Sorin Sorasan pentru brand-ul Nissan Crossover şi de trei lucrari necontractate, semnate de Vali Petridean şi intitulate: “Lisa”, “Noe” şi “Ciclul Vieţii”. Pentru Vali Petridean este al doilea an în care lucrările sale apar in Catalogul Luerzer’s Best 200 Illustrators.
Românii selectaţi în Luerzer’s Best 200 Illustrators 2011 sunt de la Publicis România

Urmaşa Melaniei Medeleanu la buletinele informative de pe Realitatea TV, Adriana Nedelea spune într-un interviu pentru Evenimentul Zilei că un bun prezentator de ştiri trebuie să ştie despre ce vorbeşte. Atunci când a avut loc plecarea Melaniei Medeleanu, conducerea postului Realitatea TV a promovat-o pe Adriana Nedelea pentru prezentarea principalelor jurnale de ştiri (orele 18.00 şi 20.00). Întrebată cum i se pare Realitatea TV acum, prezentatoarea a răspuns: “Au plecat foarte mulţi oameni şi oameni de primă-mână, şi sunt convinsă că e o pierdere şi se simte undeva. Dar cei care au venit sunt foarte buni, se adaptează foarte uşor. Sunt convinsă că nimeni nu este de neînlocuit. La un moment dat, fiecare dintre noi pleacă, îşi urmează un alt drum şi un altul ne înlocuieşte”.
Adriana Nedelea: "Jurnalul este viaţa mea de zi cu zi"

Piaţa locală de relaţii publice a scăzut, anul trecut, cu 10% faţă de 2009, însă pentru 2011 se previzionează o creştere de până la 15% a acestei nişe, potrivit Hortensiei Năstase, şefa agenţiei de profil Lowe PR, care consideră că în acest an clienţii se vor încumeta să investească mai mult, scrie DailyBusiness.ro. Deşi nu a oferit detalii în cifre despre evoluţia business-ului pe care îl conduce, Năstase a afirmat că 2010 a fost un an bun pentru Lowe PR. Agenţia a încheiat anul 2009 cu afaceri de circa 940.000 de euro.
Şefa Lowe PR: Piaţa relaţiilor publice ar putea creşte cu 15% în 2011

Cea mai mare amendă dată de ANCOM anul trecut a fost de 300.000 de lei şi a fost aplicată companiei RCS&RDS, din cauza neregulilor de la serviciul de telefonie. În ceea ce priveşte amenda maximă primită de un distribuitor de servicii de internet, aceasta, de 7.000 de lei, a fost aplicată unei firme din Maramureş, conform datelor Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), furnizate la solicitarea ziarului Gândul.
Topul amenzilor date distribuitorilor de internet şi de televiziune prin cablu în 2010

Operatorul telecom Orange a anunţat că va sponsoriza Campionatul European din 2012, care va fi găzduit de Polonia şi Ucraina, scrie DailyBusiness.ro, care citează Brandrepublic.com. Acordul de sponsorizare va acoperi 11 ţări, printre care şi România. Printre celelalte ţări se numără Spania, Franţa, Marea Britanie, Moldova sau Elveţia.
Orange sponsorizează Euro 2012

Hachette Filipacchi, divizia de presă scrisă a gigantului media francez Lagardere, intenţionează ca în luna martie să închidă varianta printată a revistei pentru adolescenţi Sugar, scrie Financiarul, care citează brandrepublic.com. Vânzările revistei €œSugar au scăzut dramatic în ultimii cinci ani de la 250.099 de exemplare la 113.320, potrivit datelor ABC.
Hachette renunţă la revista Sugar

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Banuiesc ca era un monolog in fata oglinzii, nu-i asa? Atat mai pot face marii profitori ai tranzitiei banilor nostri in buzunarele lor! Se cred in filme!
    Mi-e sila!
  • dady dady
    Va pupa tata!!!!
    "Incurcate mai e caile Domnului!!!" -citat dintr-un clasic in viata ...
    mai copii nu va bateti capul cu situatia lui nenea SOV ... uitati-va in buzunarele voastre si o sa va vedetii degetul mare sau pe cel mic de la oricare din picioruse ...
    eu stau strimb si incerc sa gindesc drept .. adica:- In ultimii 6 ani a dat de papica la vreo 5-8000 de oameni din presa(de la masinisti si femei de serviciu pina la mari directori sau VDT TV) meritat sau nu ...
    Cu toate defectele lui , trebuie sa recunoasteti ... presa din Romania fara SOV ar fi fost mai saraca .... cel putin Catavencu ar fi avut mari probleme financiare inca de acum cca. 5 ani ...
    Unde vreau sa ajung?
    Iata: .... baietii careau devalizat BANCOREX si au sat un an - doi prin aresturi pentru citeva zeci de milioane de dolari .... micutul Bivolaru, cam singurul pe care a cazut napasta sa faca puschineata departe de casa(la turnu Severin), a dat vreun ban inapoi statului, implicit noua celor care contribuim prin taxute la buget?
    CANCI!!!!
    Credetei ca daca SOV va face puschineata, cit sa-i dea? ... maxim trei ani .... Romania va fi mai curata????
    Va spune tata ca nu .... cititi! ... cel putin presa si invatati sa cititi si printre rinduri ....
    ... Va pupa tata!!!!!!!!!
  • cine stie cine stie
    Acest domn ne crede redusi mintal daca invoca "imprumut pentru un prieten". Nu cu mult timp in urma spunea in celebrele stenograme ca "prostimea" inghite orice ii dai.
  • Mugur Mugur
    Scriu toti "desteptii" despre Vantu, dar nu cred ca l-au cunoscut personal. Cu bani in anumite conturi plus ceva cash, pentru cheltuieli neprevazute, "dispari" oriunde in lume. Mai ales din Romania lui base, boc si udrea.
  • paul S paul S
    Vantu va pescui maximum doua saptamani.

    Dupa care va gandi strategia de lansare a Bancii Americii Latine, cu sucursale in toate tarile de la Mexic in jos. Este prima banca din lume care va oferi dobanzi de 300% pe an, garantate de guvernul statului Belize.
    In a doua zi, Vantu va crea El Peso Unido, o moneda comuna a tuturor tarilor din America Latina. Ea va fi emisa de banca lui Vantu.
    In a treia zi, Vantu va crea Sindicatul Muncitoresc Unic al tuturor cetatenilor care traiesc intre Texas si Tara de Foc. Presedintele sindicatului... desigur, Stelian Tanase.
    In a patra zi, Vantu pune bazele Grupului Prensa Sudamericana (El Realidad TV, Denaros Expresso, Canale Denaros, etc).
    In a cincea zi dorea sa-l invite la o Marguerita, la jacuzziul de la hacienda lui, pe Hugo Chavez.

    Am scris mai sus "dorea" deoarece in a cincea zi
    s-a intamplat altceva: Vantu a zburat (fara sa stie acest lucru) din nou in Romania, insa doar pentru o zi, dupa care a zburat, fara alta escala, la Abu Gharib.

    Intr-un final apoteotic, Vantu joaca table cu Noriega pe telecomanda, departe de lumea dezlantuita.

    NU SE POATE ALTFEL!
  • Marian Marian
    Disperare, numele tau este Vantu! Camelia Bogdan l-a trimis pe Vantu intr-o criza de nervi pe care nu si-o putea imagina puscariasul nici in cele mai rele vise ale vietii sale de hot.
    Se apropie ziua in care primul mare cap de hot va cadea si va intra in puscarie!

Trimite un comentariu

sus