Skip to main content

5 ianuarie: Prima TV: Sperăm că Huidu să revină la Cronică pentru sezonul din primăvară

 

Cronica Cârcotaşilor va fi reluată în primăvară, când este aşteptat în echipă şi Şerban Huidu, susţin oficialii Prima TV, care speră că până în martie, la începerea sezonului de primăvară al emisiunii, realizatorul TV se va recupera complet în urma accidentului de schi suferit pe 29 decembrie în staţiunea austriacă Innsbruck.

Publicitate

"Cronica Cârcotaşilor este, ca în fiecare an, în vacanţa de iarnă. Sperăm ca până în martie, când vom da startul sezonului de primăvară, Şerban să fie complet recuperat şi alături de echipă", a declarat pentru DailyBusiness.ro Magda Istrate, PR-ul postului de televiziune Prima TV.
Prima TV: Sperăm că Huidu să revină la Cronică pentru sezonul din primăvară

Finala Cupei Mondiale, meciul România – Franţa şi partidele Stelei cu Napoli şi Liverpool au fost urmărite, fiecare, de peste 1,7 milioane de telespectatori la nivel urban, scrie Adevărul. Per total, Pro TV a avut anul trecut cele mai bune audienţe cu meciurile din Europa League şi Cupa României. Meciul anului a fost finala Campionatului Mondial din Africa de Sud dintre Olanda şi Spania, transmisă de TVR 1, care a avut o audienţă medie de 2.036.000 pe minut, la nivel urban. Postul public de televiziune este prezent cu 45 de partide în top 100 al celor mai vizionate meciuri în 2010.
Cele mai vizionate meciuri de fotbal din 2010

Dacă exista voinţă s-ar fi putut face ordine în industria publicităţii outdoor pentru că exista Legea nr. 50 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii. Într-o săptămână s-ar putea face curăţenie şi fără actuala iniţiativă legislativa”, a declarat pentru Financiarul Ilona Fodoroiu, directorul general al Media Advertising.

Dacă se va aplica exact noua iniţiativă legislativă, piaţa de publicitate outdoor va scădea cu până la 80% faţă de anul trecut, punctează Ilona Fodoroiu. Acest lucru s-ar traduce într-o scădere cu 28 de milioane de euro, faţă de nivelul de 35 de milioane de euro consemnat anul trecut. Guvernul a aprobat, la sfârşitul anului trecut, un proiect de lege care interzice amplasarea de suporturi pentru publicitate stradală în parcuri, pe arbori, în parcurile şi rezervaţiile naturale, pe sediile instituţiilor publice, pe asfaltul drumurilor, precum şi în alte locuri unde administraţia locală decide acest lucru printr-un regulament propriu.
Publicitarii acuză autorităţile ca, prin noua lege, vor reduce piaţa outdoor cu 80%

Profesorul Dumitru Titus Popa, care între 1994 şi 1996 a fost director general al TVR, a decedat în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 70 de ani, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Facultăţii de Jurnalism din Universitatea Hyperion, unde acesta era decan.
Profesorul Dumitru Titus Popa, fost director general al TVR, a decedat

Autorităţile europene şi mass-media internaţionale intensifică presiunile asupra Guvernului Ungariei, ţara care a preluat de la 1 ianuarie preşedinţia UE, din cauza noii legi media ce a intrat în vigoare la începutul acestui an şi care este aspru criticată pentru îngrădirea libertăţii presei, scrie HotNews.ro. Franţa se alătură ţărilor care cer modificarea legii respective, iar Comisia Europeană pretinde explicaţii suplimentare din partea guvernului Orban în legătură cu reglementările comparate, marţi, într-un editorial al New York Times cu cenzura comunistă.
Ungaria, sub tirul comunităţii internaţionale: noua lege a presei, comparată cu cenzură comunistă

Compania franceză Lagardere, care deţine la nivel internaţional reviste precum Elle şi Psychologies, poartă negocieri exclusive cu Hearst Corporation pentru vânzarea portofoliului internaţional de reviste, scrie Wall-Street.ro, care citează mediaweek.co.uk. Cele două companii au anunţat pe 31 decembrie că vor purta de-a lungul lunii ianuarie discuţii pentru a€chiziţia de către Hearst Corporation a businessului internaţional de presă şi reviste al Lagardere, "printr-o tranzacţie all-cash”.
Hearst, în negocieri exclusive pentru achiziţia revistelor Lagardere

Reţeaua de televiziune OWN, lansată de Oprah Winfrey, a fost urmărită sâmbătă, în prima zi de emisie, de peste 1 milion de telespectatori, scrie Mediafax, care citează Variety.com. Principala emisiune a reţelei, "Season 25: Oprah Behind the Scenes", a avut o audienţă de 1,3 milioane de telespectatori. OWN a fost cel de-al treilea cel mai urmărit post de televiziune sâmbătă seara în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 25 şi 54 de ani, după ESPN şi USA Network.
Televiziunea lansată de Oprah Winfrey, urmărită de 1 milion de telespectatori în prima zi de emisie

Ziarele şi publicaţiile din Bulgaria trebuie să facă publice numele proprietarilor lor, luna aceasta, conform legislaţiei adoptate anul trecut, notează România liberă, care citează NewsIn. Noua regulă a venit după semnalele de alarmă trase din cauza lipsei de claritate pe tema proprietarilor şi finanţării unei părţi a presei din Bulgaria. Legea nu se aplică însă şi presei electronice, iar criticii au atacat legislaţia, pentru că doar ar pretinde că tratează problema.
Ziarele din Bulgaria trebuie să anunţe luna aceasta numele proprietarilor lor

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Multi , dintre cei care APAR pe micile ecrane, si-ar dori ca Huidu si "Cronica carcotasilor" sa DISPARĂ din grila de programe de la Prima TV.
    Si mai multi insa o asteptam cu nerabdare. E, inca, foarte necesara!

Trimite un comentariu

sus