Skip to main content

Acţionarul de la Puterea, consilierul lui Dan Diaconescu în Partidul Poporului

 

Adrian Thiess, acţionar al ziarului Puterea, va fi strategul lui Dan Diaconescu în Partidul Poporului.

Publicitate

Dan îmi este prieten şi m-a rugat să îl susţin în demersul său în calitate de consilier al său, pro bono”, a declarat pentru paginademedia.ro Adrian Thiess.

În ceea ce priveşte direcţia strategică: “o vom stabili în următoarele săptămâni”, spune Thiess.

Thiess deţine ziarul Puterea, lansat în toamna anului trecut. El a mai lucrat, în calitate de consilier, în campania electorală pentru Primăria Capitalei a lui Sorin Oprescu. În trecut, a fost consilier al lui Ion Iliescu.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ALINTM ALINTM
    pt petrisor ; prostime omeneasca , nu ti da nimeni 20 mii euro, iti da doar niste hartii in valoare de 20.000 cu care sa ti incepi o afacere
  • ALINTM ALINTM
    DANUTZO : tu sti cine este acest THIESS? ii baga in buzunar pe toti politicienii tarii , e prieten cu BUSH ,GORBACIOV si cu toti bogatasii mari ai lumii , ai auzit de grupul BILDEMBERG ? sunt cei care conduc lumea din umbra , el ia chemat la BUCURESTI
  • alexandra alexandra
    Nu-i nimic adevarat,in faptul ca a falimentat firma ce opera pe trenuri!Acesta a fost preluata de catre cel ce coordona activitatea firmei respective,iar salariile au fost platite!
  • dana dana
    pentru un asa "politician", asa "consilier" Mult succes!
  • Marian Marian
    Consilierul primarului stramb si stirb al Bucurestiului a trecut la alta scursoare cu iz comunist: Diaconescu!
    Cred ca PP nu va face nici macar 1% la urmatoarele alegeri.La ultimele alegeri partiale din tara nici nu a contat!
    Mi-e scarba!
  • Mimi Mimi
    Thiess a mai avut un ziar, un saptamanal care se numea "Romania Express". Tot tirajul era cumparat de CFR, iar Thiess, care opera vagoanele restaurant din trenuri, il revindea cu berea si cafeaua din tren la pachet. Pana la urma l-a falimentat glorios, iar angajatii au ramas fara salarii platite.
  • Daniel Daniel
    ”Thiess deține ziarul Puterea, lansat în toamna anului trecut. El a mai lucrat, în calitate de consilier, în campania electorală pentru Primăria Capitalei a lui Sorin Oprescu. În trecut, a fost consilier al lui Ion Iliescu.”

    Si a adus Hummer in Romania. Ce s-o fi intamplat cu Adval-ul lui?
  • Petrisor Petrisor
    Frate, ce strategie sa faci pentru Partidul Poporului? Electoratului PP nu-i poti croi o strategie, e suficient sa le spui ca le vei da 20.000 de Euro daca acest "partid" va fi votat. Iar secretarul general al partidului cine va fi, cumva Magda Ciumac?

Trimite un comentariu

sus