Skip to main content

Adelin Petrişor îşi reia statutul de jurnalist de război

 

Adelin Petrişor, jurnalistul special al ştirilor de la TVR, se reîntoarce printre soldaţi. La mai puţin de cinci luni de la venirea în Televiziunea Română, Adelin Petrişor îşi pregăteşte plecarea în Afganistan, unde va sta timp de 2-3 săptămâni.

Publicitate

“Voi pleca în Afganistan săptămâna aceasta. Am ceva emoţii. Nu am mai fost acolo din vara lui 2009.”, spune jurnalistul într-o scurtă postare pe blogul său.

Adelin Petrişor a semnat, pe 1 septembrie, un contrat pentru un an de zile cu televiziunea publică.

“Nu căutam doar un loc de muncă, căutam un loc unde să-mi fac meseria aşa cum am învăţat în cei 16 ani de presă. Vreau să fac ceea ce am făcut şi până acum, nu voiam să fac un pas înapoi din punct de vedere editorial. Altfel, la oricare altă televiziune riscam să ajung la înmormântări de tipul Mădălina Manole”, declara Adelin Petrişor pentru paginademedia.ro la momentul revenirii în televiziune.

Adelin Petrişor, Carte de vizită:

  • Adelin Petrişor este cunoscut pentru reportajele exclusive realizate în Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo şi Israel. De asemenea, este autorul unor interviuri, în exclusivitate, cu Yasser Arafat, Ehud Barak şi Benjamin Netanyahu, liderul spiritual al Hezbollah, ayatolahul Mohammad Fadlallah sau cunoscutul terorist sârb Arkan.
  • A fost desemnat “Corespondentul Anului 2003” de către Ministerul Afacerilor Externe şi a primit numeroase premii APTR de-a lungul timpului.
  • Şi-a început cariera în 1994 la postul de radio 2M+, a lucrat apoi la Tele 7 abc, TVR şi Antena 1, unde a petrecut şi cei mai mulţi ani, din 1999 în 2008.
  • Înainte să vină la TVR, jurnalistul s lucrat la Realitatea TV în perioada iulie 2008 - noiembrie 2009, când a ales să ia o pauză pentru a putea acorda mai mult timp familiei.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Popescu Ziza Popescu Ziza
    ...esti prea... PRO-AMERICAN infce tranzmiti din zona lor de influenta, acesta este motivul pentru care ai o concurenta FOARTE PUTERNICA....CARMEN AVRAM.
  • Dan Dan
    Super baiat Adelin. Are o mare experienta si ii doresc noroc in experientele de pe front.

Trimite un comentariu

sus