Skip to main content

B1 TV pregăteşte o emisiune de tip tabloid

 

Odată cu relansarea B1 TV se înteţeşte lupta şi pe segmentul emisiunilor tabloide.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, în noua grilă B1 TV va figura şi un astfel de program, pentru care este în discuţii cu ziarul Cancan.

Cine este în cărţi pentru prezentarea programului, dar şi câteva detalii despre grilă, în continuare:

Emisiunea tabloid va fi difuzată după-amiaza, între orele 16.00 şi 18.00.

Segmentul emisiunilor tabloid de după amiază este disputat acum de Happy Hour (Pro TV), Acces Direct (Antena 1) şi Drept la ţintă (Kanal D).

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Adriana Bahmuţeanu este în discuţii B1 pentru a fi unul dintre prezentatorii programului.

Contactată de paginademedia.ro, Adriana Bahmuţeanu a declarat că “am primit mai multe oferte”.

Bahmuţeanu, pentru paginademedia.ro:

“Nu vreau să comentez nimic în acest moment. Am primit mai multe oferte, pe care le studiez.”

Grila B1, apropiată de un canal de ştiri

Programul B1 TV, în formula concepută de Sorin Oancea (directorul postului) este dominată de ştiri. De altfel, în ultimele săptămâni, mai mulţi prezentatori au dat teste pentru formulele de prezentare a jurnalelor, care nu sunt încă definitivate. Printre aceştia: Octavia Negre, Delia Vrînceanu, Ioana Molla, Mădălina Puşcalău, Radu Herjeu, Adrian Bucur, Sanda Nicola, Nicoleta Cone.

Deocamdată, a fost alesă prezentatoarea principalului jurnal, cel de la 20.00: Sanda Nicola, dar partenerul ei nu este încă stabilit.

Potrivit proiectului de grilă, matinalul postului va fi unul de tip infotainment, centrat pe ştiri (între 7.00 şi 10.00). La ora 12.00 va fi difuzat un alt program informativ, de o oră, iar la 15.00 un nou jurnal. La ora 13.00, în proiectul de grilă figurează o emisiune prezentată de Andrei Bădin şi Carla Giaca.

După emisiunea tabloid, la ora 18.00, un alt program de ştiri (de 30 de minute) precede principalul jurnal de la ora 20.00. După jurnal va intra talk-show-ul lui Robert Turcescu şi Ion Cristoiu.

Proiect de afilieri în ţară

Relansarea B1 va presupune şi dezvoltarea unei reţele de staţii locale afiliate. Posturile locale vor difuza programul B1 TV, iar trei ore pe zi va fi dedicat programelor proprii.
Staţiile afiliate vor emite cu programe proprii între orele 16.00-18.00 şi dimineaţa, între 7.00 şi 8.00.

Deocamdată, B1 TV va avea 4-5 staţii afiliate, printre care la Braşov şi la Iaşi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ADINA ADINA
    PE CAT TIMP ESTE ACEST PROIECT?
  • ionel panduan ionel panduan
    BRAVOOO DOMNULE ARTENE ,FELICITARI!!ACUM ATI CAZUT PE LOCUL 2 IN PRESA TABLOIDA ,DAR SUNT CONVINS CA LOCUL 1 ESTE CU DREPTATE AL DVS!! BAFTA MULTA ! PUBLICUL TE VREA CAT MAI REPEDE PE STICLA ,ASTA DATORITA REPLICILOR DURE SI BUNE PE CARE LE DATI!!
  • Bestiuta Bestiuta
    Nicoleta Cone este una dintre cele mai complete prezente in materie de prezentatori de stiri sau Talk-show.O cred pe Alina Petrescu care scrie mai sus cateva chestii importante.O vad prezentand la B1, unde Oancea sigur va investi in oameni de calitate, cu credibilitate, prezentand un Talk show sau stiri importante.Din punctul meu de vedere este oarecum mai credibila decat Sanda Nicola care si ea este o profesionista desavarsita.
  • ion ion
    Nu va mai certati degeaba. Mie imi facea placere sa ma uit la jurnalele ei. Chiar si la Talk-show. Nu ma incarca negativ, cum mi se intampla cand ma uit la antene, de inchid rapid televizorul. Pe mine m-a convins ca stia despre ce vorbeste, fara sa aiba aerul de persoana pusa pe harta cu orice chip. Si daca mai este si coafata... tot respectul. Ar trebui sa nu fie?
  • alina petrescu alina petrescu
    Informeaza-te din mai multe surse, ca un jurnalist cu pretentii minime, Marius Petrescu.
    Fara suparare, dar eu stiu ca N Cone este in presa din 1996 – a fost mai intai jurnalist in presa scrisa. Am citit niste interviuri extraordinare prin 98 – 99 scrise de ea. Mi-o amintesc si ca reporter de televiziune. Acum vreo sapte ani stiu ca prezenta jurnalul principal in week-end, iar in restul saptamanii facea transmisii in direct, fara propter, pe stiri scrise de ea. Ulterior, a prezentat jurnalul principal in locul lui Cosarca. Gresesti cand spui ca intra fara sa modifice stirile – eu le-am dat prompterul, ei si colegului ei Alex Ferariu, timp de doi ani, cred ca stiu mai bine.
    E o perfectionista – aici intr-adevar ar putea sa deranjeze mult si sa isi faca dusmani, ptr ca cere f mult de la cei din jur.
    Stiu ca la talk-show-ulde 3 ore pe care l-a prezentat sirealizat si ca producator, dupa aceea, nu avea camera cu prompter. Iti spun sigur, ptr ca eram pe liber si doream sa ma angajez. Rautatile nu fac bine nimanui, nici chiar tie.
  • Marius Petrescu Marius Petrescu
    Nu cred ca Nicoleta Cone se poate numi un ”excelent profesionist” chiar daca a prezentat jurnalul principal de stiri. Este o cititoare de prompter doar atat.Venea cu cateva ore inainte doar pt a se coafa si nu citea nici macar jurnalul scris de altii. Se credea f desteapta si lasa impresia ca stie tot dar adevarul era altul...eu stiu sigur de la o persoana care a lucrat cu ea la departamentul de stiri
  • director de programe director de programe
    Eu le-as pune sa prezinte pe Adelina Pestritu, Simona Sensual, Laurette, Bianca Dragusanu, Crudu, etc., la un loc. Ala program de divertisment, razi non stop, plangi din cand in cand si, pana la final, iese si cu bataie. Program complet si complex.
  • Rowenta Rowenta
    Dar nu o iau si pe Dana Razboiu? S-ar putea sa aduca ceva GRP-uri cu ea.
  • B2TV B2TV
    B1 a cazut aproape 50% in audienta si, cu tot efortul de acum, vor ajunge la nivelul din ianuarie 2010, adica jos de tot.
  • IOHANA IOHANA
    Felicitari pentru Sanda Nicola! Oamenii buni,au noroc,Dumnezeu ii ajuta si cu sanatate si succes pe linie profesionala.Sa ai parte de multe realizari si de tot ce e mai frumos,deoarece esti o fiinta SPECIALA!
  • cristi tabara cristi tabara
    Norocul celor de la b1 este criza, altfel nici unul dintre acesti prezentatori, chiar jurnalisti printre ei, nu ar fi luat in calcul o negociere cu reprezentantii postului.
  • simona rotaru simona rotaru
    Dintre cei enumerati doar Nicoleta Cone si Adi Bucur au prezentat jurnale principale. Si nu putini ani. Amandoi sunt jurnalisti, au fost reporteri, despre nici unul dintre ei nu au aparut vreodata stiri de scandal si nu li s-a pus la indoiala profesionalismul jurnalistic. Dar in Romania, din pacate, - ( in viziunea grobienilor analfabeti, de genul celor care se gandesc intotdeauna la conotatia sexuala, vulgara, a fiecarui cuvant pe care nu il asimileaza) - daca nu iti pui poalele in cap - macar un divort cu picanterii - nu se scrie despre tine, si, prin urmare, nu existi.
    Ma bucur pentru alegerea facuta de B1TV.
  • ada ada
    :) ha ha. "jurnalele ei de la national tv erau credibile":))) stii ce-i aia "profesionist"???
  • tvset tvset
    Exista oameni de televiziune foarte buni, despre care se vorbeste putin. Nicoleta Cone mi se pare o excelenta profesionista. Jurnalele ei de la National TV erau mai mult decat credibile. Imi pare bine ca cineva s-a hotarat sa revina.
  • roberto l roberto l
    Mare pacat ca au pierdut-o pe regina audientelor, Mbela Nzuzi, singura care il batea pe Dan Diaconescu. Imi puneam ceasul sa sune cand era emisiunea ei. Mai bine o puneau pe ea sa prezinte emisiunea tabloid pentru ca era mai blajina decat Bahmuteanu.

Trimite un comentariu

sus