Skip to main content

Dana Războiu va prezenta ştiri la Realitatea TV

 

Dana Războiu, fosta prezentatoare a ştirilor Kanal D, este în discuţii avansate cu Realitatea TV.

Publicitate

Ea ar urma să prezinte unul dintre jurnalele principale ale postului de ştiri, odată cu lansarea grilei de programe de primăvară, la sfârşitul lunii februarie.

Contactat de paginademedia.ro, Sorin Enache, director general Realitatea TV, a confirmat discuţiile cu Dana Războiu, dar a precizat că nu s-a luat încă nicio decizie.

La rândul ei, Dana Războiu a declarat pentru paginademedia.ro că este în negocieri cu Realitatea TV, dar nu este nimic semnat.

“Doresc să mă întorc în televiziune, doar dacă găsesc o formulă prin care să şi lucrez, dar să mă pot ocupa şi de copii.”

Dana Războiu are doi copii, Victor (7 ani) şi Marc (1 an şi jumătate).

Soţia publicitarului Bogdan Enoiu a prezentat ultima dată ştirile Kanal D, până în primăvara anului trecut. Anterior, a lucrat 11 ani la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • şandru şandru
    Aşa este, subscriu.
  • bella bella
    parca ii era scirba si asteia(precum raduleasca) de Romania! sau are foamea in git?
  • adyzzu adyzzu
    De ce rusine?...ca se intoarce sa munceasca? De cand munca a devenit o rusine...aaa, scuze, in Romania, sa fii respectat trebuie sa furi si sa iti bati joc de ceilalti, atunci nu mai e rusine.
    Mereu suntem specialisti la critici si acuze, dar nu ne gandim la problemele celor "invinuiti". Dana Razboiu a plecat in afara pentru copilul ei, care are nevoie de ajutor special, fiind un copil cu probleme. Nu vad de ce trebuie sa-i fie rusine.
  • One Man Show One Man Show
    Fata e o buna cititoare de prompter. Buna, nu excelenta! Iar la RTV, ca si la Kanal D, miza sefilor e sa-i sensibilizeze sotul, pentru ceva reclame. Dna Dana nu s-a impus pe nicaieri ca o mare valoare. Si in niciun caz nu e in stare sa modereze ceva...
  • şandru şandru
    Da' parcă şi asta se săturase de România şi hotărîse să plece în altă ţară, ca să-şi crească odraslele într-un mediu steril, nu în haznaua asta numită Românica!!! S-a întors în patrie? De ce? Rău cu rău, dar mai rău fără rău? Sau nu a reuşit să-şi găsească un job pe unde a fost şi se vede nevoită să revină. Ca să vezi!
  • omar omar
    nu mai inteleg nimik. cand a pl;ecat de la kanal d a anuntat ca paraseste tara. acuma se angajeaza la rtv. cum vine ast?
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Minunata persoana, o profesionista! O sa dea un mare plus buletinului informativ.
  • Horea Horea
    Dana la Realitatea?
    Inseamna ca ceva tot se schimba in bine la aceasta televiziune.
    Sau va fi nevoita si ea, ca si multi de acolo, sa inghita -inainte de emisie - "pilula antiBase"!

Trimite un comentariu

sus