Skip to main content

EXCLUSIV: Adrian Cioroianu va avea emisiune la Realitatea TV

 

Fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu va face o emisiune la Realitatea TV, a declarat Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, în exclusivitate pentru paginademedia.ro.

Publicitate

Deocamdată nu s-a stabilitt exact tipul emisiunii. “Avem mai multe opţiuni, nu am decis încă”, a declarat pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general Realitatea Media.

În ultima perioadă, Realitatea TV a atras mai multe nume. Printre acestea:

Elena Vijulie, Miruna Munteanu, Lidia Mitchievici.

Totodată, Petru Berteanu a venit pe poziţia de content manager la Realitatea.net, iar poliţistul Dan Antonescu va avea un program la postul de ştiri.

Va fi o emisiune de anchete”, spune Sorin Enache.

Sursa foto: Rompres (Agerpres)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @Simona
    Dupa ultima ta interventie (cea de mai sus) declar ca :TE CRED.
    Sunt in aelasi timp placut surprins ca o STUDENTA participa, aici pe forum, la discutii cu noi cei trecuti prin valtoarea vietii.
    Si ca sa te surprind cu ceva (placut sau nu; n-am cum sa stiu) iti spun - doar tie - ca fiica mea a fost , nu de mult, studenta actualului Premier. Desi frecvenţa la cursuri nu era obligatorie, amfitetrul, la cursurile dansului, era intodeauna plin.
    Succes SIMONA in activitatea scolara si, mai tarziu, in
    cea ... politica!
  • Simona Deleanu@Horea, trebuie sa ma crezi fiindca informatia est Simona Deleanu@Horea, trebuie sa ma crezi fiindca informatia est
    @Horea, trebuie sa ma crezi fiindca informatia este 100% adevarata. Nici nu-i nevoie de nu stiu ce documentare. Nu stiu daca e trist sau nu, sincer cred ca nu e, la cum arata PNL si Parlamentul in acest moment il prefer la catedra ca profesor. Deci poti sa ma crezi chiar pe cuvant ca sunt studenta lui de ceva vreme.
  • Horea Horea
    @Simona
    N-am timp sa ma mai documentez. Incerc sa te cred.
    Ma mir insa, chiar foarte mult, cum un fost ministru de externe nu-si gaseste locul in Parlamentul tarii. Sunt in schimb multime de anonimi care se odihnesc acolo , pe salarii, si viitoare pensii, foarte mari.
    Parca e trist! Nu?
  • Simona Deleanu Simona Deleanu
    @Horea: normal ca parlamentarii nu au voie sa detina emisiuni la televiziune. Iar Cioroianu nu mai e parlamentar din 2008 si nu mai e membru in PNL din 2009. Nu e membru in nici un alt partid sau in vreun alt parlament.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    excelent, inca 2 ca asta la antena3 si devin mai cult cu discovery
  • Horea Horea
    Cioroianu cu emisiune la Realitatea?
    Stiam ca parlamentsrii N-AU VOIE sa detina emisiuni la televiziune! In posturi asemanatoare au fost candva Pruteanu si Paunescu. Si-au renuntat. Din pacate si la ... viaţa!
  • FF FF
    De ce sa iti fie scirba? Vintu va intra la inchisoare iar Realitatea-Catavencu va intra in PSD (si va face guvern cu PNL-PC). Unde a fost si pina acum doar ca fara acte. Nu e mare diferenta.
  • profesor profesor
    Prostitutie jurnalistica ... atat mai este de comentat ...
  • Marian Marian
    Vijulie zice ca a fost la BBC si vorbeste ca madam Miruna. A mai avut unul la Europa Libera si vorbeste ca Vantu acum...
    Cu cat procesul lui Vantu inainteaza, Realitatea TV devine un teren al mocirlei jurnalistice.
    Mi-e scarba!
  • adi adi
    un motiv in plus sa tin televizorul pe alte canale..de parca pana acum nu aveam destule:D
  • deontologie 2.;0 deontologie 2.;0
    ce misto. petru berteanu e fostul consilier al lui emil constantinescu si actualul consilier al lui crin floricel antonescu. sa vezi acu cum o sa duduie spiritu bbc. mai ceva ca spiritu catavencu,

Trimite un comentariu

sus