Skip to main content

Grila Zeus TV, postul lui Lazarus, a fost respinsă

 

Luis Lazarus a fost respins încă o dată de CNA. Fostul prezentator de la Kanal D, prezent pentru a patra oară în faţa forului audiovizual, a cerut astăzi aprobarea grilei generaliste pentru Zeus TV.

Publicitate

Solicitarea lui Luis Lazarus a fost amânată pentru şedinţa următoare pentru că nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Dacă Consiliul şi-ar fi dat acordul pentru grila propusă de Lazarus, Zeus TV ar fi trecut de la statutul de post de nişă (teleshoping) la cel de post generalist.

Zeus TV se va lansa cel târziu la începutul lunii martie

Lazarus a declarat în faţa CNA că dacă va primi licenţa pentru Zeus TV, în format generalist, Move to Trash postul se va lansa oficial cel târziu pe 1 martie.

Acesta a mai spus că, în primă fază, postul va funcţiona, timp de o lună de zile, după o grilă provizorie care va conţine talk-show-ul său de patru ore (Lazarus Show), mai multe emisiuni muzicale şi un program medical.

Luis Lazarus, în faţa CNA:

“În prezent suntem transmişi de nişte companii de cablu mici pentru că am zis că nu are rost să cheltuim nişte bani cu retransmiterea unor programe de teleshoping cu care postul (Canal Teleshop) a dat faliment. În secunda în care avem aprobată grila generalistă vom intra pe cablu. Avem deja un contract cu Digi (RCS&RDS).”

La începutul lunii noiembrie, Luis Lazarus a anunţat la CNA că a achiziţionat postul de nişă Canal Teleshop.

Va fi o televiziune generalistă cu accente pe reality-show şi talk-show-uri de anchetă”, a declarat, la momentul respectiv, fostul moderator de la Kanal D.

La jumătatea lunii noiembrie, Consiliul şi-a dat acordul pentru denumirea Zeus TV şi a aprobat preluarea licenţei Canal Teleshop de Luis Lazarus.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    apropo..asta are asa voie sa incerce la infinit sa obtina aprobare sau exista un numar limita de incercari??
  • vlad vlad
    lol..vai de capul lui

Trimite un comentariu

sus