Skip to main content

Miruna Munteanu a plecat de la CorectNews

 

Miruna Munteanu, prezentatoarea emisiunii România politică de la Realitatea TV, a renunţat la postul de redactor-şef al site-ului CorectNews, pentru că, spune ea nu mai făcea faţă la trei locuri de muncă.

Publicitate

Am renunţat la contractul cu CorectNews pentru că am un altul cu Realitatea TV şi mai am postul de editorialist la Jurnalul Naţional, iar trei joburi simultan s-au dovedit prea greu de dus pentru mine. Am crezut că pot să le fac faţă tututor, dar se pare că mi-am supraevaluat puterile”, a declarat Miruna Munteanu pentru paginademedia.ro.

Decizia jurnalistei vine la doar câteva zile de la aflarea veştii că Dinu Patriciu a ieşit din acţionariatul platformei Corect, unde deţinea 60% din acţiuni, după cum paginademedia.ro a scris AICI. În urma acestei mişcări, familia Roşca Stănescu a devenit unic acţionar la Virtual Vig Bang, compania care operează site-urile din reţeaua Corect.

Miruna Munteanu a spus că plecarea ei nu are absolut nicio legătură cu această schimbare.

“Nu-l cunosc pe domnul Patricu, în schimb, cu Sorin Roşca Stănescu am lucrat foarte multă vreme la Ziua şi am încredere în el, nu există niciun motiv de conflict între noi”, a mai spus Miruna Munteanu.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, CorectNews a trecut printr-o serie de restructurări la sfârşitul anului trecut. În decembrie, 10 oameni (din echipa de aproximativ 30 de ziarişti) au fost restructuraţi. Alţi câţiva jurnalişti vor pleca în următoarea perioadă.

Sursa foto: Victor Roncea

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    o inteleg, la Realitatea TV e forte istovitor sa stai 2 ore pe scaun in fiecare saptamana si sa pui 3 intrebari unor invitati
  • Horea Horea
    @profesor
    Inteligenţă nu-i mai trebuie.
    Am vazut-o cum se comporta cand era doar INVITATĂ la Realitatea TV si,ii observ acum activitatea ca ANGAJATĂ la acest post. Diferenţă imensă!
    Pilula antiBase, inghiţită cu putina apă, inainte de emisiune,isi face cu prisosinta efectul.
  • profesor profesor
    "Am renunțat la contractul cu CorectNews pentru că am un altul cu Realitatea TV și mai am postul de editorialist la Jurnalul Național, iar trei joburi simultan s-au dovedit prea greu de dus pentru mine" ... păi, cine crezi tu , cucoană, ca face trafic pe site-ul lui SRS ... ca sa te poata plati si pe tine??? Site-ul ala s-a nascut mort. In rest, ai in CV-ul tau un coctail Molotov, o combinatie intre patronii Felix si Nuş. Pacat, inteligenta nu-ti lipseste ... dar ... deontoogie ... zero.

Trimite un comentariu

sus