Skip to main content

PE SCURT: Pleşu şi Liiceanu vor avea o emisiune la TVR1. Thinkdigital a lansat un nou canal de audienţă

 

TVR1 lansează, din 23 ianuarie, 50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu, o emisiune săptămânală structurată sub forma unui dialog între cei doi oameni de cultură.  Noul program va fi difuzată în fiecare duminică, de la ora 18.00.

Publicitate

Thinkdigital a lansat canalul de audienţă Men's Only prin care oferă agenţiilor de publicitate posibilitatea de a comunica, zilnic, cu peste 600.000 de persoane de sex masculin.

Despre emisiunea 50 de minute cu Pleşu şi Liiceanu:

Scriitorul şi eseistul Andrei Pleşu şi filosoful şi scriitorul Gabriel Liiceanu vor discuta despre teme care privesc condiţia umană, despre poporul român şi complexele lui, despre raportul omului cu nevăzutul şi necunoscutul, încercând, din când în când, să refacă o ierarhie a valorilor.

Despre noul serviciu Thinkdigital:

Pentru ca agenenţiile să aibă aces la un anumit public ţintă masculin mai greu de ajuns, noul canal include unele dintre cele mai populare site-uri locale, cum ar fi: gsp.ropariori.ro, stelisti.ro, campionate.ro, prosport.ro, cfrmania.ro, realitatea.net/sport, varianteauto.ro.

Misiunea companiei Thinkdigital este de a oferi servicii de marketing ce permit targetarea unei audienţe specifice într-un mod eficient.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Da, a fost - azi 23 ianuarie - prima emisiune cu Plesu si Liiceanu (sau invers).
    Iata ca n-au discutat despre ceea ce multi banuiau. Tema discutiei: SPERANTA.
    Dupa mine, o emisiune demna de vizionat!
  • Munster Munster
    Hmm..raportul omului cu necunoscutul..:) Comentatorii de mai sus vad ca s-au legat doar de afinitatile politice ale celor doi, daca ei vor filosofa asa, fara Basesti si Antonesti, n-au nicio sansa.
  • bch bch
    Si eu care credeam ca politicul sta in banca lui aici... Daca e pe asa, pe cand o emisiune moderata de dl Vanghelie, inainte sau dupa emisiunea dlui Adrian Cioroianu?
  • vlad tepes vlad tepes
    Inca o emisiune frecventabila pe langa "garantat 100%", tinuta de doi intelectuali pe langa care numele celor 2 (T & D) nici nu merita pomenite.
    Cine vrea sa vada balacareala seara de seara si spalare de creier se poate uita linistit la iRealitatea si a3 in continuare.
  • Horea Horea
    Adica cum domnu' Petrisor!
    Numai TVR-ul sa n-aiba acest , obisnuit, gen de ... "cuplet"?
    Ca acum sunt pe TVR, e pentru ca acolo au gasit scena deschisa. Cum i-ar sta de exemplu lui Plesu in cuplet cu Gadea? Despre ce-ar putea discuta ei din moment ce acea emisiune are o singura tema (Basescu-Boc)?
    Da, poate l-or lauda pe Basescu. Poate pe altcineva.Poate chiar vor critica.
    De ce esti asa NERABDATOR?
  • nicu nicu
    Probabil ca in curand vor face duet si Pora cu Culcer, intr-o chestiune, care s-ar dori sa se numeasca emisiune.
  • nicu nicu
    Astia doi fac vulva, nu valva, la ce basisti inraiti sunt. Trebuie sa manance si gura lor ceva,ca doar sunt mari propagandisti, si unde se poate mai bine decat de la una din televiziunile de casa ale lui Base - TVR.
  • bch bch
    Chiar daca poate, la nivel conceptual, s-ar putea asemana cu "Tanase si Dinescu", cred ca cei doi (Plesu si Liiceanu) sunt din cu totul alt film. Ar trebui mai multe emisiuni cu oamenii ca ei, desi poate ca fac mai putina valva va fetele lui Bote sau cine stie ce scandal.
  • Petrisor Petrisor
    Deci emisiunea cu Plesu si Liiceanu va fi una in gen "Tanase si Dinescu"? cat de originali sunt astia de la TVR. De ce oare sa mai platim noi abonamentul TVR din moment ce acest post public nu face altceva decat sa adune toti laudatorii lui Basescu. Si daca tot facem o treaba, macar s-o aduca si pe Andreea Pora.

Trimite un comentariu

sus