Skip to main content

Sorin Dănilescu, directorul companiei Intact Interactive, s-a sinucis în această dimineaţă

 
sorin danilescu adevarul
sorin danilescu adevarul

Informaţie şocantă: Sorin Dănilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, s-a sinucis în această dimineaţă. El s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia.

Publicitate

Dănilescu lasă în urmă o fetiţă de şapte ani.

La ora 5.00 dimineaţa, serviciul de urgenţă 112 a primit un apel chiar de la soţia lui Dănilescu. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic.

Sorin Dănilescu preluase, de la 1 ianuarie, managementul companiei Intact Interactive, înlocuindu-l pe Augustin Roman, care a redevenit director de dezvoltare la toate site-urile de sub umbrela GSP. Anterior, în ultimele şase luni ale lui 2010, Sorin Dănilescu a fost consilierul de internet al lui Codruţ Sereş (şeful Intact Media Group).

Sursa foto: Refresh.ro

"Suntem profund îndureraţi de vestea tragică a dispariţiei colegului nostru Sorin Dănilescu", spun oficialii Intact. "Îi suntem alături familiei în aceste momente de suferinţă. Dorim să facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata această situaţie cu toată grija şi decenţa, cu atât mai mult cu cât tragedia familiei implică un copil aflat abia la începutul vieţii."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Nu cumva era si baiatul celui de la dinamo, tica danilescu?

    Nu pot sa-mi explic motivele.

    Dumnezeu sa-l odihneasca.
  • Robert Berza Robert Berza
    Condoleante familiei! si putere!
  • Lucian Lucian
    O veste ingrozitoare... Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei!
  • ThinkAgainRo ThinkAgainRo
    Din păcate România este în colaps iar acestea sunt semnele!
    Dumnezeu sa-l ierte!
  • C. C.
    Condoleante familiei! Nu-mi vine sa cred...
  • radu radu
    Dumnezeu sa il ierte!
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    Trist sfarsit de drum, ma mahneste profund. Sunt socat, mi se pare incredibil si dupa ce deja am vorbit cu Crina, sotia lui. Sorin a fost cel mai bun prieten al meu din copilarie si a ramas un prieten foarte aproape de mine. Ieri trebuia sa ne vedem la antrenamentul de dans al fetitelor, dar n-a avut timp sa ajunga. Se gandea mereu la noul job, era f stresat, un profesionist redutabil. N-am cuvinte si coerenta sa-mi exprim durerea.

Trimite un comentariu

sus