Skip to main content

Val Vâlcu va scrie la site-ul lui Bogdan Chirieac şi Răzvan Dumitrescu

 

Val Vâlcu, care a demisionat în urmă cu o săptămână de la ziarul Puterea, este în negocieri avansate cu publicaţia online Dece News, deţinută de Bogdan Chirieac şi Răzvan Dumitrescu.

Publicitate

Dacă vor ajunge la un acord, Val Vâlcu va prelua, de la începutul lunii februarie, funcţia de director editorial al ziarului online, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Val Vâlcu a mai lucrat cu Bogdan Chirieac la Adevărul, timp de 13 ani de zile (1992 - 2005).

Lansarea ziarului online DeCe News a fost anunţată de paginademedia.ro la sfârşitul lunii mai 2010.

Despre Val Vâlcu:

  • A făcut parte din Colegiul Editorial al ziarului Puterea (aprilie 2010 – ianuarie 2011).
  • A condus ziarul Gardianul, din poziţia de redactor-şef,  între 2007 - 2010.
  • Între 2005 – 2007 a fost senior-editor al ziarului Adevărul, unde a început să lucreze din 1992, fiind pe rand reporter, redactor, şef de secţie, reporter special.
  • Din 2006 este lector la Universitatea Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicarii şi susţine cursuri la Şcoala Naţională de Sănătate Publică şi Management Sanitar.
  • În 1992 a absolvit Universitatea de Medicina şi Farmacie Carol Davila, din Bucuresti, iar din 2008 este doctor în sociologie al Universitatii din Bucuresti.

Citeşte şi:

Sursa foto: AdPlayers

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vleria vleria
    D-le Vâlcu,de ce n-ai rămas d-ta la medicină?Dacă nu o practici, la ce ai mai făcut asemenea știință?Sau ai socotit că e prea nobilă pentru nasul d-tale.E greu să fii nobil la vremurile de azi...Hai ,mai bine, în presă ,la baia comunală a jegului omenesc ,unde noi,publicul vedem pe viu câtă lepră a sufletului are unul,câtă ciumă are altul.Fără să știe ,mass-media ne arată realitatea,nu care vrea ea,ci care trebuie să o înțelegem noi, poporul, că nu e prost .Pe când și la noi ca în Bulgaria?Refuză d/l Ponta să țină ochii deschiși ...mai trebuie picătura chinezească a Oltchimului,a CFR-ului,a Poștei Române,a Chevronului care ne ia dreptul la aerul și apa naturală ,ce ne-a dat-o bunul Dumnezeu,fără nici o condiție.De aceste lucruri trebuie să vă pese d-le Vâlcu,dacă sunteți român ,nu să vă aruncați la gâtul unor oameni care vor să facă ceva în această Românie, sfâșiată precum o căprioară de câinii și vânătorii care nu se mai satură de sângele ei ,că o fugăresc de colo, colo; ba pe la UE,pe la Bruxelles,ba pe la Ungaria.pe la Germania.pe la Anglia.Toți o siluiesc(pe România),regionalizarea va fi arderea ei pe rug!!! ”Unde ești tu Țepeș,Doamne!!!...Plâng,d-le Vâlcu...plâng cu lacrimi de sânge ,ca Domnul Iisus înainte de a fi prins în grădina Chetsimani? Pe Domnul s-a dat treizeci de arginți.Cât o fi pentru România ,d-le Vâlcu?Măcar faceți un bine românilor ,să știe și ei prețul lor,al fiilor,al nepoților,al celor ce mor,nenăscuți încă în burțile mamelor lor.
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Mai Vlad care dai Tepe esti sluga la Basescu de vorbesti de slugi
  • vlad tepes vlad tepes
    Slugile se regrupeaza, vine campania electorala ...
  • Marilena-Camelia Marilena-Camelia
    Val Valcu este cel mai calm jurnalist spre deosebire de doamna PORA.
  • Cutezatorul Cutezatorul
    Val Valcu nu a demisionat ci a fost pe lista neagra. Inca de acum 3 luni. Bine ca a gasit cuibul perfect...
  • Marian Marian
    Cine e Val Valcu? Dar de site-ul lui Chireac si Dumitrescu a auzit cineva pana acum?

Trimite un comentariu

sus