Skip to main content

Adrian Ursu şi Oana Stancu şi-au dat demisia de la Realitatea TV

 

La o săptămână după ce Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a scos din grilă emisiunea Ora de foc, Adrian Ursu şi Oana Stancu şi-au dat demisia.

Publicitate

Noi astăzi ne-am scris demisiile, ne-am despărţit de Realitatea TV”, a spus Adrian Ursu în timpul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena3 de joi, 24 februarie, unde cei doi realizatori au acceptat invitaţia lui Mihai Gâdea.

Adrian Ursu a comparat eliminarea emisiunii Ora de foc cu presiunile asupra jurnaliştilor de la Adevărul, din perioada în care PSD era la putere.

“Mi-am mai dat o dată demisia de la Adevărul, când se produsese o operaţiune similară, managerul de atunci, care era şi acţionar majoritar, Ana-Maria Tinu, decisese înlăturarea echipei editoriale din tot ce înseamnă decizie mare în legătură cu ziarul Adevărul, care era la vremea respectivă cel mai consistent ziar din vremea respectiva.

Cel care s-a aflat, la vremea respectivă, în spatele acelei operaţiuni a fost identificat nominal şi metaforic cu numele de Viorel Hrebenciuc. Doar că pe vremea aceea puterea se numea PSD. Am mai trăit o astfel de operaţiune în care opozanţii încercau să fie eliminaţi rând pe rând. (...) Astfel de reflexe există ale puterii în diverse momente ale ei”.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    bre, păi nu rămăseseră fără serviciu? de unde și-au dat demisia?
  • obligatoriu obligatoriu
    da, e senzationala stirea asta.
    socanta!
    apropo, inainte de a o citi tocmai am vazut ca s-au angajat la A3.

Trimite un comentariu

sus