Skip to main content

Angajaţii Antenei1 Târgu-Jiu au primit preaviz de concediere

 

Angajaţii staţiei Antena1 Targu-Jiu, care funcţionează în regim de franciză, au primit, în urmă cu două zile, preaviz de concediere.

Publicitate

Bebe Ionică, directorul general al societăţii Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care are postul în franciză,  a explicat pentru paginademedia.ro că nu este neapărat vorba de concedierea angajaţilor, ci deocamdată este doar o măsură prevenitivă “în situaţia în care negocierile care vor urma nu se vor finaliza cu rezultate satisfăcătoare pentru părţile implicate”.

E o măsură de prevedere ca să nu fiu nevoit apoi să ţin oamenii în continuare fără să am ce face cu ei. Domne’ se încheie un contract, ce faci cu oamenii? Că oamenii îi am eu pe firma mea. E problema de formalităţi şi de înregistrări”, a spus Bebe Ionică.

Activitatea staţiei nu a fost afectată de această măsură. “Oamenii îşi fac treaba în continuare” a precizat Ionică.

Directorul general al firmei care a preluat, în urmă cu nouă luni, staţia locală Antena 1 în regim de franciză, a mai spus că negocierile cu trustul Intact vor avea loc săptămâna viitoare şi tot atunci se va decide situaţia angajaţilor.

“Săptămâna viitoare urmează să avem o rundă de negocieri vizavi de derularea în continuare a contractului de franciză. Sunt mai multe variante: o variantă ar fi continuarea contractului în condiţiile în care va fi renegociat, o a doua variantă ar fi preluarea pe o altă firmă.

"Nu sunt singurul implicat, sunt şi cei de la Intact şi vor mai fi şi alţii, alte firme care sunt interesate să preia în locul societăţii care operează contractul acum. S-ar putea să fiu tot eu, dar pe o altă firmă”, a mai explicat Ionică.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, firma Centrul de Calcul Târgu-Jiu plăteşte pentru franciza postului Antena1 circa 3.000 de euro pe lună.

Trustul Intact deţine 36 de licenţe audiovizuale pentru posturile locale din reţeaua Antenei 1, potrivit informaţiilor publicate de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Despre Bebe Viorel Ionică

Bebe Viorel Ionică este acţionarul majoritar al companiei Centrul de Calcul Târgu-Jiu, care a semnat contractul de franciză cu Intact, dar şi al cotidianului Gorjeanul. La ambele societăţi el deţine funcţia de director general. Acesta mai ocupă şi funcţia de vicepreşedinte al filialei judeţene a Partidului Social Democrat.

Sursa foto: Gorjeanul

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omar omar
    "masura prevenitiva'?!
  • Ionel Ionel
    Eu nu inteleg ce spune acest ,, domn,, cum adica dai preaviz oamenilor si spui ca e ,, preventiv,, Doamne pe mana cui ajunge presa!!!

Trimite un comentariu

sus