Skip to main content

Comedia TV a primit licenţă de la CNA

 

După ce la începutul lunii februarie, Consiliul Naţional al Audiovizulului a respins cererea de licenţă a societăţii Big Bang Media pentru Comedia TV, astăzi forul audiovizual s-a lăsat convins de proiectul Monicăi Mihai, fostului director al companiei de producţie Mamitzu Production.Lansarea noului post de televiziune va avea loc, cel probabil, în toamna acestui an, după cum declara Monica Mihai, în şedinţa în care i-a fost respinsă cererea de licenţă audiovizuală prin satelit.

Publicitate

Comedia TV vizează publicul format din persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cu studii medii şi superioare.

Potrivit proiectului depus la CNA, investiţia iniţială a Big Bang Media, firma care va opera licenţa postului Comedia TV, este de circa 1 milion şi jumătate de euro.

În primul an se estimează că postul va avea o pierdere de aproximativ 500 de mii de euro, iar în următorii doi ani va intra pe profit (700 mii de euro în primul an şi circa 1 mil. şi jumătate de euro).

Citeşte şi:

Sursa fotoMamitzu.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornel Intaktu Cornel Intaktu
    Este o alta tzeapa...mamitzu nu stie sa faca nimic asa cum ar trebui. O sa fie un alt canal de manelisme si glume de cocalari.Mai mult, in spate se ascunde altceva, manevre mai complicate facute pe sub masa de baietii si fetele destepte care au deja televiziuni...
  • scorpyo scorpyo
    Foarte buna vestea..chiar se simtea nevoia unui post de comedie dedicat..hbo comedy e doar un canal de filme axat pe comedii... bravo CNA..
  • dorina dorina
    big bang nu e a lui Sorin Rosca Stanescu? Sau e actionar acolo?
  • sorin sorin
    o ideea buna, bafta
  • mad79 mad79
    Adrian te-ai uitat macar vreodata pe 10tv,ca sa stii ce sa blamezi un post care te indobitoceste?Cat despre restul canalelor,nu te cintrazic,dar te sfatuiesc sa iti vinzi televizorul,pentru ca vad ca esti cam greu de multumit in privinta canalelor tv!
  • Adrian Adrian
    Ce urmareste CNA dand licente la tot felul de posturi tv care indobitocesc populatia?Sunt de ajuns Kanal D,OTV,TV6,Zeus,DDTV,10TV,Taraf,Hora,Mynele,n canale de sport,etc.
  • alina alina
    Comedie facuta a la Mamitzu? Pai compania asta facea emisiuni siropoase si jenante la Antena1 si Euforia, nu? Inelul de diamant, prostia aia cu stewardezele si Dan Negru la Antena 1, Vreau sa fiu vedeta cu umor ingenuchiat de Cuncea... Sunt curioasa ce poate sa iasa din asa o combinatie.
  • mad79 mad79
    o veste foarte buna!poate asa mai radem si noi :)

Trimite un comentariu

sus