Skip to main content

EXCLUSIV: Ce promovează spotul cu Mihai Gâdea şi Mircea Badea?

 

Ţi se pregăteşte ceva”, spune unul dintre spoturile de teasing în care protagonişti sunt Mircea Badea şi Mihai Gâdea. În alte reclame apar Răzvan şi Dani. Despre ce este vorba?

Publicitate

Paginademedia.ro a aflat ce este în spatele acestor promo-uri. Cine se va ocupa de proiect, în continuare:

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Intact va lansa o şcoală de jurnalism. Cursurile vor urmări pregătirea celor care urmează să lucreze în instituţiile media ale grupului şi nu numai. De altfel, profesorii viitoarei şcoli de media vor fi nume din interiorul trustului.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, coordonatorul proiectului este jurnalista Sandra Stoicescu.

Contactată de paginademedia.ro, Sandra Stoicescu, nu acomentat informaţia. "Pot să spun că, într-adevăr, vi se pregăteşte ceva", a precizat ea fără a da alte amănunte.

Celelalte spoturi de promovare a proiectului:

Răzvan şi Dani

Buzdugan şi Morar

Capatos

Spoturile au fost realizate de departamentul de marketing al Antena 3, coordonat de Romulus Coman.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robin robin
    Ai deptate! Bravo!
  • anabela anabela
    oh, doamne! ce ar putea niste studenti sa invete de la ciutacu sau gadea?? poate doar cum sa-si alimenteze ura viscerala...
  • Luminita Luminita
    La spotul cu Razvan si Dani, Razvan zice la un moment dat: ,,Ce-s cu textele astea pentru asistente?''
    Desi, ele, textele sunt mai multe, corect se intreaba: ,, Ce e cu textele....?" Nu suna deloc bine ,, Ce sunt cu textele?"
  • AlinBZ AlinBZ
    Bine mai, daca nu iti place Antena 1-2-3, schimba postul!! ce zic unii cum ar arata romania cu mai multi de badea,gadea,ciutacu etc.... dar eu zic asa: cum ar arata televiziunile numai cu persoane gen Andreea PORA, Radu Moraru, Dan Diaconescu??
  • ioana ioana
    Vlad Ionescu ce zice ca i se fura ideea? Se pregateste de faliment sau il iau antenele project manager?
  • Stroe Stroe
    Nene, cu manelistii aia de la Zu Zu faci scoala buna. Da-i inainte !!!
  • unsclav unsclav
    @ maria. Daca te referi la promo-ul cu badea si gadea, acolo nu e vb de saritura ci de lipsa de racord, dar daca nici macar asta nu va invata pe voi la ATF ...
  • maria maria
    Promoul are la final o saritura cat casa (intre penultimul cadru si ultimul cadru). Asta se invata in primele 2 saptamani de ATF. Cam jenant pentru un promo la o scoala de televiziune, nu?
  • vlad tepes vlad tepes
    Probabil se pregatesc jurnalisti pentru noul post "Jos Basescu.TV"
  • bbcjournalismforever bbcjournalismforever
    E mult mai simplu. De ce ar investi cineva intr-o noua scoala de jurnalisti cind deja sunt ramasi fara munca si cind deja sunt scoli de stat/private unde predau si oamenii Antenei? E mult,mult mai simplu:aplici pentru fondurile europene de reconversie a fortei de munca si trebuie sa arati ca le si consumi. SI cum orice activitate trebuie promovata, banii respectivi intra in buzunarele lui papa Voiculescu, ca si asa sta prost la capitolul venituri din publicitate. Si uite cum se folosesc fondurile europene. Sigur nimanui nu i se poate interzice sa aplice si sa faca chiar o noua scoala de media,dar in conditiile in care CV-urile sunt cu sutele pe site-urile de joburi, iar la ghiseele de somaj nu a aparut deocamdata nicio cerere pentru posturi de jurnalisti???!!!
  • sorin sorin
    alianta "socialist-oportunista" PSD - PNL !
  • Saviano Saviano
    Trinitas. :D
  • viorel gaita viorel gaita
    @piticu trist: Hai mai piticule nu fi trist! Mai bine Ciutaci pe banda decat Boci pe banda, nu crezi? Maine poimaine ne pomenim cu o Academie de facut primministri, la care decan va fi Boc. Da-mi tu exemplu de o televiziune echidistanta, in afara de ProTv, care nu mai face de mult politica.
  • omar omar
    dar ce ar putea invata cineva acolo? eventual cum se denatureaza principiile acestei profesii.
  • dennys dennys
    La fel o sa fac si yo,scoatem antenele din lista de programe,nu avem ce invata de acolo!

Trimite un comentariu

sus