Skip to main content

Falimentul Caţavencu va fi pronunţat la 3 mai

 

Instanţa va pronunţa trecerea în faliment a societăţii Caţavencu SA la 3 mai, a declarat pentru paginademedia.ro administratorul judiciar Ion Popescu.

Publicitate

Iniţial, termenul instanţei era stabilit la începutul lunii februarie, dar a fost pronunţat un altul din cauza unor contestaţii.

Una dintre ele a fost de la ANAF, care a contestat falimentul. Totodată, ANAF nu a fost de acord ca administratorul judiciar angajase o firmă de recuperare pentru a strânge patrimoniul companiei, în special maşinile.

După termenul din mai, bunurile societăţii Caţavencu SA vor fi vândute prin licitaţie publică. În patrimoniul firmei sunt peste 40 de maşini, birotică şi mobilier. „Puţine dintre maşini sunt însă în stare bună de funcţionare”, spune Popescu.

Va putea cumpăra oricine?

“Va exista un caiet de sarcini în care vor fi stipulate condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească viitorul cumpărător. Aceste condiţii vor fi stabilite împreună cu creditorii", spune Ion Popescu.

Marca revistei Academia Caţavencu, spune Ion Popescu, ar putea fi vândută înainte de termenul din mai.

Ce se întâmplă cu angajaţii după vânzare?

"Cel care cumpără titlul va decide dacă preia sau nu şi echipa", a declarat Ion Popescu.

Citeşte şi

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Și uite-așa s-a transformat Marele Bal al Academiei Cațavencu în Balul Insolvenților.
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    @SN
    Imi recunosc si regret fapta comisa. Valtoarea gandurilor si adanca indignare ce m-a cuprins m-au facut sa derapez de la regulile gramaticii.
    @Roberto
    Iti multumesc pentru sustinerea aratata si sper ca aceasta sa se manifeste si pe fond nu doar pe forma.
  • Sinistratu Nicusor Sinistratu Nicusor
    Roberto
    "faptul .., ma face sa privesc circumspect interventia ta."
  • ElCucui ElCucui
    @laur22, le ai, frate, ce să mai vorbim!? De ce nu-ți faci un blog pe media ca să afle cât mai multă lume lucrurile ăstea?
  • roberto l roberto l
    @SN mai usor cu meditatiile la gramatica pe aici, sinistratule. Constructia folosita de Stelian este perfect corecta dar faptul ca te-ai repezit sa il taxezi arata ca ai deprins gramatica la Politehnica, ca mai toti catavencii. Substantivul la vocativ se desparte prin virgule.

    "VALOAREA, (da, cu majuscule) domnule elcucui, naste frustrari celor care nu o detin".
  • laur22 laur22
    Dragii mei aberatzi pur si simplu

    Catzavencu a luat-o pe urmle lui Cotidianul cu intarzierea specifica cauzata de neschimbarea de macaz politic si atat.

    Ziarul pupinbasist sub acoperire a ramas la fel de pupinbesist da fara pupinbasisti pe care sa-i mai poata prosti.

    Nu-i bai ca nici Kamicaze nu se simte bine si nu face profit da acolo sunt altzi bani murdari, nu cei ai lui Vantul, asa ca el o sa mai dureze o vreme cat va fi perceput ca util in lansarea de fumigene pe model Curentul.

    Asa ca drum bun si vant din pupa. Dupa ce mica coruptzi de la frontiera se va comasa in marea coruptie, dupa ce contrabandistii cu bax-ul vor fi comasatzi in MARELE CONTRABNDIST CU CONTAINERUL sunt sigur ca se gasi un ban in plus pe model EVZ sau RL astfel incat lingaii de la Catzavencu sa poata linge in continuare la acelasi cur la care au lins si pana acuma continuand sa faca paguba da nu in buzunarul lui Vantul.

    Nu le plang de mila ca fapt e ca nici dracu nu-i mai citeste si asta dauneaza la bussines ca geaaba ai atatza laudatori pe net si fosti cititori care actualmente nu mai pun botul la cacatul pe care il mestece respectivii.

    Dupa gustul meu amandoua nu se merita a fi citite nu pentru ca ar fi "intors armele" ci pentru ca .... ar ramas la fel, la fel de nesemnificative pentru mine si pentru viatza mea si buna mea dispozitzie asa cum erau ele de fapt si mai inainte cand imi placeau si marcam banul (deh ale tineretzii valuri ) atata doar ca peste noi restul a trecut viatza si ne-am mai desteptat iar peste ei .... nu.

    PS daca actulala politzie politica de la Realitatea va continua prin mana lui Ghitza este posibil ca si ea sa se inchida "Jurnaliștii Oana Stancu și Adrian Ursu ies din grila Realitatea TV. Potrivit unor informații paginademedia.ro din interiorul postului de televiziune, cei doi vor realiza diseară ultima ediție a emisiunii Ora de foc....Potrivit informațiilor paginademedia.ro, unul din motivele invocate de Sebastian Ghiță a fost faptul că ce doi jurnaliști țineau legătura cu Sorin Ovidiu Vîntu, încălcând una din regulile impuse de Ghiță la preluarea managementului Realitatea TV."

    Sa fie intamplataoare faptul ca acesta suspendare coincide cu o radicalizare anti - slugile lui basescu a lui Adrian Ursu ?

    Sa fie intamplatatoare coincidentza dintrea aceasta suspendare si emisunea cu Blejnar si Adreea Pora unde Blejnar nu a mai fost lasat sa intre pe post facandui-se sluj asa dupa cum era el obisnuit iar Adreei Pora i s-a zis pe fatza sa "nu mai de copite" ?

    Desigur ca nu dar respectivul si-o merita pentru ce-a facut din 2006 incoace asa ca nu-l plang.
  • sorin sorin
    si oamenii care ii sunt fideli lui Vantu ce vor face, cum isi vor hrani ei nevestele, amantele si femeile de serviciu?
  • Sinistratu Nicusor Sinistratu Nicusor
    Pe linga medalii dati-i si o tresa pentru virgula dintre subiect si predicat.
  • Sinistratu Nicusor Sinistratu Nicusor
    Inca o medalie pentru Stelian Dudaev! E din ce in ce mai bun.
  • ElCucui ElCucui
    SD, uite îmi scot pălăria. Doar așa, ca să te fac să suferi. Cei doi, nu sunt Patriarhi, sunt chiar Pontifi ai presei mondiale. Cristoși și Dumnezei (Iartă-mă :)

    @ElBaradei, premiul la 6/49 este 4 mil €, net. O avere! Nici măcar nu trebuie să căștig la Loto ca să mă prezint la licitația mărcii AC.
  • gigi gigi
    nu mai citesc revista din 2003. am pierdut ceva?
  • ElBaradei ElBaradei
    @ElCucui - cat crezi, onest, ca (mai) valoreaza brandul AC ? Daca maine ai juca si ai castiga premiul cel mare la 6 din 49 crezi ca ti -ar ajunge sa-l cumperi ? Intrebarea e pe bune si e valabila pt toti cei care posteaza p- aci pe la obae.
  • Stelian Dudaev Stelian Dudaev
    domnule elcucui,
    faptul ca link-ul dumitale duce catre tradatorii adevaratelor valori academice, ma face sa privesc circumspect interventia ta. VALOAREA, (da, cu majuscule) domnule elcucui, naste frustrari celor care nu o detin. Ai macar bunul simt si fair-play-ul de a-ti scoate palaria atunci cand ea exista, este incontestabila, indubitabila si chiar absoluta.
  • ElCucui ElCucui
    Dragă SD, degeaba încerci tu să mă întărâți că nu pun botu'.
    SN, ai dreptate. Iar pe 3 mai este Ziua Mondială a Libertății Presei - cred că despre asta este vorba.
  • vlad vlad
    Brava vantule, brava buscule ati mai dat de pamant un brand. Pe cand iRealitatea ?

Trimite un comentariu

sus