Skip to main content

MINIINTERVIU.Dan Negru, prezentator la încă o emisiune. A patra: Câştigi în 60 de secunde.

 

Dan Negru va lucra, din primăvară, la noua producţie Câştigi în 60 de secunde, de pe Antena 1. În acelaşi timp rămâne şi cu emisiunea de la Chişinău (Deal or not deal), dar şi cu Te pui cu blondele şi Plasa de stele de pe Antena 1.

Publicitate

Cum le va împărţi? “Un lucru e sigur, o să ajung mereu la băiţa de seară a Darei (fetiţa lui n. red)”, spune Dan Negru, într-un miniinterviu acordat paginademedia.ro.

Noul show pe care îl va prezenta Dan Negru este varianta românească a programului Minute to win it.

Ce spune despre noul format?

Am încercat de-a lungul anilor să surprindem piaţa de divertisment TV cu showuri care au făcut vâlvă şi despre care încă se vorbeste. De la Academia Vedetelor la Ciao Darwin, de la Ziua Judecăţii la Te pui cu Blondele. Toate, şi multe altele, au creat tendinţe în zona divertismentului TV. Noul format va fi de asemeni o premieră pe piaţa de televizune. Îmi place să creez tendinţe, nu să le urmez.

Când va fi în grilă noua emisiune?

E hotârârea staţiei, a Antenei 1 când va fi ea programată în grila de programe.

Ce se întâmplă cu Te pui cu blondele şi Plasa de stele?

În clasamentul pe care chiar tu l-ai publicat pe Paginademedia, Te pui cu Blondele şi Plasa de stele au fost în top 5 programe ale anului 2010, deci au fost două mari reuşite. De ce am refuza vreun succes? Doar că nu cunosc încă ritmul lor de difuzare.

Rămâi cu emisiunea de la Chişinău?

Deal or not deal, show-ul pe care-l prezint la Chişinău, a reuşit să facă cele mai mari audienţe de televizune din istoria show-urilor TV din Moldova. Şi piaţa TV nu e deloc uşoară, toţi vorbesc două limbi deci ei, telespectatorii moldoveni, au de ales între televizunile a patru ţări, România, Moldova, Rusia şi Ucraina. Vom reveni cu Deal or not deal, "da sau nu" sâmbăta seara, din martie.

Cum te împarţi între patru emisiuni?

Un lucru e sigur, o să ajung mereu la băiţa de seară a Darei.

După 11 ani de divertisment, eşti milionar în euro?

Ha, ha. Nu mă pasionează calculele. am ceva mai de valoare...milioanele de telespectatori.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria rosu maria rosu
    Vai de capul nostru. O sa ajungem la nici o zi din saptamana fara Dan Negru urland din televizor!!! Poate isi ia niste emisiuni si la Euforia, GSP, restul de Antene... Sa fie numai el pe toate programele in acelasi timp. Asta da record romanesc!

    Poate ii mai lasa si pe altii ca doar nu o avea 10 guri.

Trimite un comentariu

sus