Skip to main content

PE SCURT: Augusta Lazarov joacă în Narcisa Sălbatică. Marian Vanghelie vine la Serviciul Român de Comedie. Femeia Anului de la Avantaje

 

Soţia regretatului Valeriu Lazarov, cunoscutul producător de televiziune, va juca în Narcisa Sălbatică, telenovela de pe Antena 1.

Publicitate

Noul sezon al programului umor de pe Pro TV Serviciul Român de Comedie debutează duminică seara, de la 21.45, cu un interviu cu Marian Vaghelie.

Iar HBO România va publica , pe 28 februarie, începând cu ora 3 dimineaţa, ştiri în direct pe site-ul său despre fiecare moment al decernării Premiilor Oscar. Aceste informaţii sunt menite să vină în ajutorul tuturor celor care nu vor putea urmări prestigioasa Gală, în direct la HBO.

Despre experienţa actoricească a producătoarei Augustei Lazarov

Coordonoatoarea proiectului Narcisa Sălbatică din partea Antena 1, Augusta Lazarov va juca în telenovela difuzată de postul trustului intact, de luni până joi, de la ora 22.00. Ea va interpreta rolul Almei, asistenta lui Leonardo, personaj care va fi jucat de actorul şi scenaristul argentinan, Gabriel Corrado.

Cei doi vor avea replici în limba spaniolă, un motiv în plus pentru care echipa de regizori şi producători au ales-o pe Augusta Lazarov pentru acest rol.

Gabriel Corrado a venit în România pentru aproape o săptămână, timp în care a filmat alături de Augusta Lazarov, dar şi de alţi actori pentru telenovela Narcisa Sălbatică. Printre cei care l-au avut coleg de platou pe Corrado se numără şi actriţa principală, Alina Puşcaş şi actorul Şerban Ionescu.

Vanghelie dă startul noului sezon din Serviciul Român de Comedie

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, vine in Casa PROporului pentru a vorbi despre recenta vizită în SUA, dar şi despre alte proiecte. Vanghelie se va în platoul Serviciului Român de Comedie cu preşedintele Statelor Unite. Nu cel real, ci Barack Obama de România, interpretat de Iulian Postelnicu.

Femeia anului 2010 de la revista Avantaje

Revista Avantaje (editată de Edipresse), în parteneriat cu Avon Cosmetics România, a desemnat câştigătoarele celei de-a treisprezecea ediţii a premiilor Femeia Anului. S-au acordat opt premii de excelenţă. Printre acestea:

  • Prof. dr. Margit Şerban, sefa Centrului de Transplant Medular din cadrul Clinicii de Oncopediatrie a Spitalului de Copii Louis Ţurcanu, Timişoara, această clinică fiind construită şi dotată aproape în întregime prin efortul echipei pe care o coordonează.
  • Cristina Nichita, pentru activitatea de conştientizare asupra problemelor copiilor cu autism în zona Iaşi, în calitate de membră de onoare şi susţinătoare a filialei ieşene a Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România.
  • Raluca van Staden, distinsă cu Premiul special al Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală pentru crearea unui senzor care detectează cancerul într-o fază incipientă.
  • Teo Zăbavă (Agenţia Active Watch) şi Ionela Tudor (Fundaţia Motivation), pentru iniţiativa de a promova abilităţile persoanelor cu dizabilităţi, prin organizarea anuală a Galei Premiilor Persoanelor cu Dizabilităţi.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marilena Marilena
    Ce are articolul de mai sus in comun cu cele comentate de cei care au postat mai sus, ma doare-n cot ca REALITATEA se vrea BBC romanesc, dar nici in cot ca ar fi rau, fratilor BBC mai face si seriale si filme pt tv si documentare, nu prezinta doar stiri. In ce priveste talentul de actrita al Augustei Lazarov, nu ma indoiesc il are, din moment ce s-a maritat cu-n barbat de varsta lui bunicu si-a mai declarat c-a fost o nebunie de iubire. Nu desspre Augusta trebuie sa comentam? Iar serialul Narcisa salbatica a luat-orau pe aratura, prea multa lalaiala, lipseste suspansul, nimic nu-e coerent, aviz celor care produc seriale despre iubiri nemarginite intre mosnegi si pustoaice, Irinel a fost lasat de Moni!!
  • vlad vlad
    A fost o gluma marca Stelica Tanase zis "simpaticul" :)
  • sorin sorin
    pe mine ma intereseaza cand va deveni Realitatea TV un fel de BBC al romaniei cum au promis oamenii lui Vantu!?

    E deja martie 2011 si nu vad nicio schimbare, aceeasi propaganda zilnica

Trimite un comentariu

sus