Skip to main content

Românii au talent a rupt audienţa: cel mai urmărit program de divertisment din ultimii ani

 

Prima ediţie a show-ului Românii au talent a scos aseară audienţe record. Datele arată că vârfurile au ajuns şi la ratinguri de 23%, adică 2,7 milioane de telespectatori.

Publicitate

Cu performanţele de vineri, emisiunea Românii au talent a scos cel mai bun rating al unui program de divertisment din 2004 şi până în prezent.

Prin comparaţie, audienţa medie de aseară a show-ului de pe Pro TV a fost de două ori mai mare decât scotea, de obicei, Dansez pentru tine, o altă emisiune de forţă a postului.

Cifrele, în continuare:

  • Pe intervalul de la Românii au talent, Pro TV a avut în mediul urban o audienţă medie de 2.050.000 de telespectatori, adică o medie de 17,8 rating. Cota de piaţă medie a fost de 35,6%, ceea ce înseamnă că peste o treime din cei care se uitau la televizor erau pe Pro TV.
  • După ora 21.00 şi până la sfârşitul emisiunii, cu excepţia pauzelor de publicitate, în fiecare minut se uitau la Românii au talent 2,3 milioane de telespectatori (peste 20% rating)
  • Vârful de audienţă în mediul urban s-a ridicat la aproape 2,7 milioane de telespectatori (22.09).
  • Pe intervalul emisiunii Românii au talent, clasamentul de audienţă pe  mediul urban a fost:

1. Pro TV: 2.046.000 de telespectatori (17,8 rating)

2. Antena 1: 643.000 (5,6)

3. TVR 1: 394.000 (3,4)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jiji Jiji
    Bai nene, as iesi la teatru dar nu gasesc bilete...
  • Jos Cenzura Jos Cenzura
    Pai era si normal sa aiba succes 1 formatul emisiunii e adus de afara si e foarte cunoscut, avand succes in peste tot, 2 Pro Tv are o masinarie de PR cum rar vezi la alte posturi isi promoveaza emisiunile si vedetele postului, peste tot cu orice ocazie, 3 acoperirea si notorietatea postului Pro e superioara altor posturi.4 Consumatorul de media din romanica nu e intelectual, nu are un standard de calitate si se preteaza formatelor de "divertisment" .In orice caz Protv e un post al contrastelor avand in istoria lui emisiuni foarte bune ca "Romania te iubesc" , Bucataria lui Radu, Apropo tv sau "Danez Pentru tine" dar si foarte proaste : Stirile de la ora 5, Hapy (horror)Hour, sau telenovelele si menelele de la Teo.
  • MCiortea Roman PUR MCiortea Roman PUR
    Stimate Domn !
    Dumneavostra , conform principiului "nu ne vindem tara" incercati sa stati in stil balcanic la o cescuta de ceai privind orizontul si asteptind sa vi se recunosca statutul de STAR !
    Hai sa incercam sa traim logic pe acest pamint si sa realizam ca in realitate Romania nu a produs nimic niciodata !
    De ce nu vreti sa faceti un dus cu apa rece si sa traiti momentul asa cum trebuie !
    SI - nu mai spuneti nimic de copiat !
    Este o munca titanica sa poti sa fi admis sa produci un show de acest gen !
    Daca unii reusesc iar altii nu asta nu inseamna ca va trebui sa ne convingem ca trebuie sa "moara si capra vecinului "
    Succes la opera si teatru !
    APROPO :
    Nu cumva la opera si teatru vizionezi niste opere copiate si puse in scena de romani ? ce o fi romanesc acolo ? incercarea de a fi la fel de buni ca alte natiuni ?
    :))
  • dan dan
    M-am uitat si eu pe cateva inregistrari online, penibili, mai ales aia doi de dupa cortina, imi era rusine de rusinea lor, de cat de teatrali si de patetici erau in toate gesturile pe care le faceau. In concluzie emisiunea nu e decat o copie palida la Britain's Got Talent sau America's Got Talent.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Mda, m-ai prins. Mă întorc în scorbură.
  • Alexander Alexander
    Conform logicii tale, tot munca e cea care iti poate da si bani de teatru, asa ca ti-ai raspuns singur la prima intrebare. Iar in legatura cu ironia din ultima fraza, este cam ipocrita venind tocmai din partea ta.
  • Madalin Ciortea Madalin Ciortea
    Daca au facut audienta, bravo lor. Insa audienta asta are la baza un format copiat, deci nimic ce tine de originalitatea noastra neaosa.
    Am prins cateva secvente si mi s-a parut mizerabil. Show cu ciudati. Este adevarat ca printre concurenti se gasesc si cativa oameni realmente talentati. Insa decat sa fac indigestie de 3 ori si o data sa zambesc, mai bine merg la teatru sau la opereta si am atmosfera garantata.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Bani de cablu le dă munca, job-ul. Tot aşa ai şi bani de net, pentru a comenta pe site-uri de media.
  • Razvan Razvan
    Ma bucur ca au reusit.E adevarat emisiunea e copiata dar e sub licenta.Ma mai bucura faptul ca romanii "acheseaza" la astfel de proiecte indraznete.Vreau sa vad daca "Castigi in 60 de secunde" va face un "scor" mai mare decat Romanii au talent.Ma indoiesc.Si da,sigla ProTV pe ecran a contat mult,daca TVR-ul facea asa ceva,nu se uitau mai mult de 600-700 de mii de oameni.Bravo ProTV.
  • provincialul provincialul
    Eu n-am vazut-o vineri ca m-a prins un film de pe tvr2. In schimb m-am uitat sambata si nu sunt asa de entuziasmat. Formatul il stiam iar asteptarile mele au fost altele. Adica ce vreau sa spun e ca astept alte editii pentru ca pentru mine, prima s-a chemat "romanii n-au talent". Ma bucur pentru copilul ala, in rest, pauza.
  • Daniela Daniela
    Pt aia care au ceva cu antenele si pro tv li se pare o mare televiziune vreau sa le amintesc tiganii din telenovele sau de la Maruta si alte cocini de emisiuni din trustul lui Sirbu.Iar pt emisiune ramine de amintit ca genul asta este un fenomen pe tot globul.
  • Alexander Alexander
    Dar bani de cablu cine le da, domnule jurnalist ?
    @Tataee ai pus foarte bine problema. Chiar vineri seara am fost la teatru sa ma mai relaxez putin, iar sala a fost pe jumatate goala, desi piesa a fost foarte reusita si fara sa exagerez, iti spun ca ma dureau maxilarele de la cat am ras. Eu am abonament, dar sunt foarte sigur ca un bilet a costat maxim 10 lei.
  • kool mogul kool mogul
    Am asteptat de mult sa fie si la noi difuzata franciza "Got talent'' si ma bucur ca a facut-o PROTV pentru ca era singurul post capabil sa nu faca marca de ras cum au facut de exemplu cei de la Prima cu ''Big brother''. Pot sa spun ca e pentru prima oara dupa muuuuuuulta vreme cand am urmarit un post tv romanesc. BRAVO PROTV! JOS PALARIA!
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Cine le dă bani de teatru, patronul? Plus că nu orice piesă şi nu orice trupă de actori merită banii.
  • Tataee Tataee
    asta e romanul. in loc sa iasa la un teatru, se uita la tv. amin!

Trimite un comentariu

sus