Skip to main content

VIDEO: Diaconescu, explicaţii aiuritoare pentru amenzile primite

 

Cazul de la Cernavodă i-a aprins imaginaţia lui Dan Diaconescu. Aseară, patronul OTV a găsit o explicaţie aiuritoare pentru ultima amendă primită de la CNA.

Publicitate

Îngroziţi că Dan Diaconescu, odată ajuns preşedinte, va desfiinţa Consiliul Naţional al Audiovizualului, şase dintre membrii CNA au amendat din nou cu câte o sută de milioane Televiziunea Poporului”, rula pe ecran.

În acelaşi mesaj, OTV dădea şi numele celor care „au votat efectiv amendarea OTV” şi promitea „dovezi privind corupţia din CNA”.

Exerciţiul de victimizare a continuat cu un filmuleţ preluat de pe youtube. Aici o să ajungem, a prevăzut apocaliptic „clarvăzătorulDan Diaconescu.

Spotul-parodie despre cenzura din presă

Foto: Mediafax Foto

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ileana ileana
    Personal eucred ca DD . aluat - o razna .Nu poti sa MINTI seara de seara o anumita categorie de oameni cu atata nonsalanta !Asta daca cumva nu esti dereglat . Am mai avut unul din Oltenia care ne - a tampit 30 ani
  • boy boy
    numai fiul poporului mai poate salva tara de la marea foamete care vine peste 3 ani
  • ioana pop ioana pop
    nu se poate da 20 mii euro fiecarui roman? Fara sa ascultati nimic din ce zice omul ala spuneti ca nu se poate. Daca n-ar mai fura udrea, videanu &co miliarde de euro s-ar putea da, nu trebuie decat sa calculezi, e vorba doar de adunare si scadere, nu ecuatii cu 20 de necunoscute. Zice unu ca nu se pot taia impozitele, oare de ce Romania are peste 200 de impozite si Anglia doar 18.
  • povestitorul povestitorul
    Dan Diaconescu ignora de ani de zile orice fel de reglementare din audiovizual, pe motiv ca "televiziunea poporului" are dreptul sa faca ce vrea.
    Mai mult, aproape seara de seara afiseaza ca e lider de audienta. Ceea ce este departe de adevar. Este legal? Nu. Din cate stiu, astfel de afirmatii trebuie sustinute cu date concrete si sursa acelor date.
    Iar nesfarsitele povesti despre ce o sa faca Partidului Poporului sunt clar in afara legii si manipuleaza masele putin educate.
    Adica cum o sa dea el 20000 de euro la fiecare? De unde? Din banii lui? Cum o sa stearga taxele si impozitele? Ce-s prostiile astea?
    Este timpul sa fie luate masuri. DD nu e stapanul universului si nu are dreptul sa faca ce vrea.
  • seba seba
    televiziunea boborului imbecil.
  • radu radu
    din pacate nivelul intelectual al celor carora li se adreseaza puriul din Caracal este jalnic. Cat de idiot trebuie sa fie cineva care sa creada ca Diaconescu va da 20000 de euro fiecarui cetatean (sau eventual fiecarui membru al partidului care nici macar nu e inregistrat?). Iar interminabilele "seriale" de tip Elodia si Cernavoda arata clar ca in tara asta e nevoie de mai multa educatie si nu din asta facuta de manelisti si zuze cu bucile goale pe la televiziuni si care abia leaga doua vorbe! De fapt postul ZeroTV ar fi bun de material de cercetare pentru psihologi, sociologi, etc. Faptul ca un santajist si spagar ca DD este amendat din cand in cand nu reprezinta o realizare mareata!
  • paul S paul S
    Pai, si tu de unde stii ca nu e adevarat ce zice Diaconescu?
    Eu nu il cred nici pe el, dar nici pe tine.
    Ca nu stiu.
    Tu ce stii?
    Daca stii ceva, de ce nu scrii?
    Sau nu stii nimic de fapt?
    Si atunci inseamna ca epitetul "aiuritor" este doar un sentiment, ceva subiectiv?
    Un atac care nu se bazeaza pe nimic de fapt.

Trimite un comentariu

sus