Skip to main content

1 martie: Cronica Cârcotaşilor revine pe 9 martie. Producător: Şerban Huidu

 

Cronica Cârcotaşilor, un show produs şi supervizat de Şerban Huidu, revine din 9 martie, de la ora 20.30, la Prima TV, alături de Mihai Găinuşă şi echipa emisiunii urmând să vină şi "un personaj surpriză", notează Mediafax şi HotNews.

Publicitate

În comunicatul remis de Prima TV se precizează doar că emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" este "un show produs şi supervizat de Şerban Huidu".

Din echipa "Cronica Cârcotaşilor" vor face parte Mihai Găinuşă, Cătălin Dezbrăcatu', Mistreţu', Puştiu', bebeluşele şi "personajul surpriză". Alături de aceştia va fi şi trupa Jukebox. Reprezentanţii Prima TV nu au precizat dacă personajul surpriză este Şerban Huidu.

Postul de radio Sport Total FM, cumpărat în decembrie de Robert Turcescu şi Bobby Păunescu, se va transforma, treptat, în "100% FM", lansarea propriu-zisă a noii staţii urmând să se producă spre începutul toamnei, a declarat pentru Mediafax jurnalistul Robert Turcescu.

“Există şi o redacţie de ştiri care lucrează pentru radio. Radioul are o structură mai plină de informaţii, însă rămâne cu o încărcătură sportivă pronunţată. Vrem să înţeleagă ascultătorii Sport Total FM că dimensiunea de radio preocupat de sport nu se va pierde. Probabil că într-o perioadă rezonabilă de timp, numele radioului va fi 100% FM, iar fostul nume va rămâne în istorie, o istorie frumoasă", a declarat Robert Turcescu.

El a precizat că lansarea propriu-zisă a noului post de radio se va produce cel mai probabil la începutul toamnei.
Robert Turcescu: Sport Total FM se va transforma în postul de radio "100% FM"

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, pe site-ul său oficial, că preţul caietului de licitaţie pentru vânzarea drepturilor de televizare a partidelor din următoarele trei sezoane ale Ligii I costă 30.000 de euro fără TVA, scrie Mediafax. Caietul de licitaţie poate fi procurat în perioada 3-10 martie. De asemenea, taxa de înscriere la licitaţie este de 5.000 euro la care se adaugă TVA. Scrisorile de garanţie bancară aferente licitaţiei sunt prevăzute în Caietul de Licitaţie. Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitaţie se va face în faţa ofertanţilor ce se vor prezenta în data de 24 martie, ora 13.00, la sediul LPF.
Caietul licitaţiei pentru vânzarea drepturilor TV ale partidelor din Liga I costă 30.000 de euro

Canalul Pro TV face audienţe-record şi după 15 ani de la lansare. Care este secretul succesului? Canalul TV a fost „crescut“ de Adrian Sârbu ca o staţie-premium furnizoare de audienţă prin filme de succes, divertisment şi sport, susţinute de un marketing „ca la carte“, scrie Adevărul.

Geanina Corondan, una dintre vedetele care au făcut istorie în cadrul postului TV, explică succesul pe care l-a tot avut postul în ultimii 15 ani: „Este un sistem verificat, patentat, made in USA, aplicat cu acelaşi succes şi în ţările prietene care l-au adoptat, indiferent că poartă numele Nova (Cehia) sau bTV (Bulgaria). În plus, a avut un manager modern, cu receptivitate la nou şi cu un simţ al pieţei de profil cu totul ieşit din comun".

Iulian Comanescu, analist media, e de părere că Pro TV „a transformat o explozie de entuziasm, creier şi talent, din anii '90, în cea mai bună maşinărie de conţinut care există nu doar în televiziunea, ci şi în mass-media din România, la ora actuală".
Pro TV are talent / Care este secretul succesului?

Fosta prezentatoare TV Teo Trandafir se reface treptat după operaţia de săptămâna trecută, prin care i-au fost înlăturate părţile necrozate din pancreas, scrie Adevărul. Teo încă respiră cu ajutorul aparatelor, dar medicii speră să o deconecteze până săptămâna viitoare. Medicii de la spitalul AKH din Viena, unde a fost operată vedeta, sunt optimişti în privinţa stării ei de sănătate. Potrivit doctorilor, pericolul a fost îndepărtat cu succes, iar fosta prezentatoare TV face progrese în fiecare zi.
Teo respiră cu ajutorul aparatelor încă o săptămână

Obişnuită până acum să lucreze în spatele camerelor de filmat sau ca reporter, Carmen Avram trece pe postul de moderator în emisiunea "În premieră", care va fi difuzată în fiecare duminică seara, de la ora 21.00, pe Antena 3, scrie Evenimentul Zilei. Episodul-pilot va fi transmis mâine, la Sinteza zilei. Fiecare ediţie va cuprinde o anchetă, un reportaj şi un portret.
J.N: Ce cazuri vor fi în prima ediţie?
Carmen Avram: Vom avea trei materiale. Primul va fi o anchetă despre o resursă imensă a României - aurul. Avem apoi povestea unui supraom, aşa l-am numit noi. Un bărbat care a fost de mic orb, surd şi mut şi care a reuşit imposibilul: să vorbească, să înveţe limbi străine, să cunoască lumea. Al treilea material e de un umor nebun, despre ţiganii expulzaţi din Franţa, care s-au întors la Paris şi care trăiesc sprijiniţi chiar de oficiali francezi.
"În premieră", cu Carmen Avram

Dan Negru, cel mai bine cotat prezentator TV, a ajuns să realizeze patru emisiuni simultan, record absolut în media autohtonă. Totuşi, grosul veniturilor sale vin din imobiliare, scrie Click! „Filmez trei zile pe săptămână la Chişinău, de la 9 dimineaţa până la 1 noaptea. În Bucureşti am două filmări pe săptămână, cu acelaşi program. Când nu înregistrăm, merg la serviciu, la şedinţe, ca un angajat normal, câte opt ore pe zi. Nu am adunat câte ore muncesc, dar îmi fac mereu timp şi pentru fetiţa mea, Daria. Totuşi, dacă ar fi să fac un bilanţ, câştig mai bine din afacerile imobiliare decât din televiziune", a declarat Dan Negru pentru Click! Este de notorietate că vedeta tv strânge lunar, din emisiuni, aproximativ 20.000 de euro, iar din chirii ia cu vreo 5.000 de euro mai mult.
Dan Negru: «Câştig mai bine din chirii, decât din patru emisiuni»

Agenţiile care au realizat Facebrands.ro, ce monitorizează paginile româneşti de Facebook, au lansat o versiune a acestui serviciu pentru paginile de Facebook din Marea Britanie, Fanalyzer.co.uk, scrie HotNews. Agenţia de comunicare pe bloguri şi în reţele sociale Standout şi Byte Flux, agenţie de web şi software development, arată, într-un comunicat de presă, ca "în momentul acesta, primele 20 de pagini din Marea Britanie au cu peste 1 milion de fani mai mult decât cea mai mare pagină românească de Facebook".
Pe scurt: Standout şi Byte Flux lansează Fanalyzer.co.uk

Aneta Bogdan, fondatoarea agenţiei Brandient, a devenit primul român recunoscut ca Fellow of The Chartered Institute of Marketing, "cel mai înalt grad" pe care asociaţia internaţională a specialiştilor în marketing îl conferă membrilor săi, notează HotNews, Wall-Street.ro şi IAA.ro, care citează un comunicat de presă. Aneta Bogdan este membru al The Chartered Institute of Marketing din 1998, iar în 2001 a primit titlul de Chartered Marketer al asociaţiei.

Veniturile Groupon au avansat anul trecut la 760 milioane de dolari, de la 33 milioane de dolari în 2009, adică o creştere de peste 20 de ori. Mai mult de o treime din afaceri au fost generate de site-urile din afara Statelor Unite, scrie Wall-Street.ro, care citează Wall Street Journal (WSJ).
Groupon, vedeta Internetului: Veniturile au crescut de 20 de ori într-un an

1,75 milioane de dolari a costat în acest an un spot de 30 de secunde difuzat în timpul Galei Premiilor Oscar, cu 15% mai mult decât anul trecut. Reţeaua americană de televiziune ABC estimează încasări de 80 de milioane de dolari în urma evenimentului, notează DailyBusiness.ro şi Wall-Street.ro, care citează Brand Republic. Hyundai, principalul sponsor al galei, a avut nouă spoturi în timpul transmisiei. Alţi clienţi importanţi au fost retailerii americani JC Penney şi Best Buy.

Deţinătorul ziarului Financial Times (FT), grupul Pearson, a declarat că ar putea intra în conflict cu Apple pe tema condiţiilor impuse de companie în ceea ce priveşte abonamentele digitale, scrie HotNews, care citează The Guardian. Preşedintele Pearson, Marjorie Scardino, a declarat că din cauza competitei acerbe de pe piaţa tabletelor, producătorii de conţinut nu vor mai trebui să cedeze condiţiilor impuse de Apple. Producătorii de conţinut digital distribuit pe bază de abonament pe platforma iOS, folosită pentru iphone şi iPad, vor trebui să plătească Apple un procent de 30% din valoarea abonamentelor şi vor fi obligaţi să ofere opţiunea creării de abonamente noi prin intermediul aplicaţiilor-client. Apple a anunţat că nu va oferi producătorilor de conţinut date demografice despre abonaţi.
Financial Times s-ar putea retrage de pe platforma Apple iOS

Motorola a lansat prima tabletă din lume, Xoom, iar Apple nu se lasă mai prejos şi anunţă un eveniment de lansare al tabletei iPad 2. Google donează 2,7 milioane $ pentru International Press Institute în scopul dezvoltării proiectelor digitale, iar Mercedes sărbătoreşte 125 de ani, scrie IAA în revista presei internaţionale.
Revista presei internaţionale

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rares rares
    te referi la cronica? ultimul sezon?
  • dan dan
    se aude, prin targ, ca va fi ultima editie a emisiunii

Trimite un comentariu

sus