Skip to main content

14 martie: Realitatea Media, despre blocarea conturilor de către ANAF: protocolul de eşalonare a datoriilor a fost ignorat

 

La câteva zile după ce ANAF a blocat conturile Realitatea Media, conducerea grupului media afirmă că acest lucru s-a petrecut deoarece "un protocol de eşalonare a datoriilor a fost ignorat după seria de emisiuni legate de activitatea ANAF", scrie HotNews, care citează Realitatea.net.

Publicitate

Despre blocarea conturilor au scris Kamikaze şi Dan Andronic. Acesta din urmă susţinea, săptămâna trecută, că "tam-tam"-ul de la Realitatea pe tema ANAF ar fi fost, de fapt, cauzat de blocarea conturilor.

La rândul ei, revista Kamikaze scria că ANAF a luat această decizie după ce a constatat că Realitatea nu a plătit datorii "în jur de 1.000.000 de euro (CAS, ajutor de şomaj, impozit oprit la sursă etc.)".
Realitatea Media, despre blocarea conturilor de către ANAF: protocolul de eşalonare a datoriilor a fost ignorat

Ştefan Bară, directorul general al celor cinci tipografii Adevărul (Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Petroşani) a demisionat vineri, în urma unei discuţii finale cu Peter Imre, general managerul trustului, scrie Cătălin Tolontan, pe blogul lui.

Bară, adus la Adevărul acum 4 ani, la începutul investiţiei, pentru experienţa sa tipografică măsurată în decenii, lucrase iniţial ca director la tipografia Garamond din Cluj, cumpărată între timp de Dinu Patriciu.
Şeful tipografiilor 'Adevărul', a demisionat

Vlad Ilina (34 de ani), redactor-şef adjunct al adevarul.ro este, începând de asăzi, corespondentul Adevărul Holding în Japonia.Vlad se va afla săptămâna aceasta în mijlocul evenimentelor de unde va transmite cele mai proaspete informaţii despre tragedia care s-a petrecut pe pământ nipon, scrie Adevărul.
În mijlocul tragediei din Japonia cu adevarul.ro

Joi are loc seminarul „How to Win an Effie , scrie IAA. Începând cu ora 10:00, la sediul IAA România, membrii comitetului de organizare, Afrodita Blasius (Managing Partner, Bridge Communication) şi Bogdan Toacse (Category Manager Home Care, Unilever SCE), alături de Victor Stroe (Strategic Planning Director, Leo Burnett&Target) şi Ioana Gheorghiţă (Senior Strategic Planner, GMP), vor împărtăşi celor prezenţi la întâlnire din experienţa lor legată de scrierea cazurilor de la festivalul Effie şi vor povesti despre participarea în juriul competiţiei.
Seminarul „How to Win an Effie” are loc pe 17 martie, la IAA

Scriitorul Salman Rushdie va scrie scenariul pentru lungmetrajul de televiziune "Next People", ce va fi produs şi difuzat de postul Showtime, scrie Mediafax, care citează variety.com. Drama "Next People", o producţie TV cu durata de o oră, va prezenta transformarea radicală a stilului de viaţă al americanului de rând contemporan, prin schimbările de mentalitate ce se produc la nivelul unor domenii majore precum politica, religia, tehnologia, ştiinţa şi sexualitatea.
Salman Rushdie devine scenarist pentru postul TV Showtime

Orange România şi IAB România organizează o nouă ediţie a seriei de întâlniri Online MeetUp, ce-l va avea ca invitat special pe Alan Parker, head of digital la agenţia internaţională GolinHarris, scrie HotNews.ro.

Evenimentul va avea loc în data de 15 martie, de la ora 19.00, la Orange concept store (Calea Victoriei) şi va aborda impactul social media în reputaţia unui brand şi în strategia de marketing.
Pe scurt: O nouă ediţie Online MeetUp

Accentul în orice strategie de comunicare, fie ea de brand sau corporativă, se va pune în 2011 pe măsurarea efectivă şi punctuală a rezultatelor de business, a declarat Stephen Davies, consultant al agenţiei 3W PR, Londra, a cărui opinie oferă un preview asupra conferinţei PR Forum din 15-16 martie, scrie DailyBusiness.ro.

"Măsurarea va deveni un subiect major atât în 2011 cât şi de acum încolo. Acest accent se va resimţi evident şi în social media. Nu înseamnă că până acum, rezultatele nu erau măsurate în aceste medii. Existau, doar că se bazau pe rezultatele cantitative, număr de 'likes' pe Facebook, followers pe Twitter, număr de comentarii pe bloguri," a declarat Stephen Davies, potrivit reprezentanţilor companiei Evensys, organizatorul PR Forum.
Preview la PR Forum: "Accentul în orice strategie de comunicare se va pune în 2011 pe măsurarea rezultatelor de business"

Pe măsură ce tehnologiile clasice de comunicare au cedat, în urma cutremurului de 8,9 grade care a avut loc vineri în Japonia, Facebook, Twitter, Google şi Skype au preluat rolul de legătură între familiile nipone, scrie Wall-Street.ro. După ce clădirile şi drumurile au fost puternic afectate de cutremur, au avut loc căderi de electricitate iar reţelele de telefonie mobilă funcţionau doar intermitent, nenumăraţi oameni din Japonia şi din lume, precum şi serviciile de urgenţă, au apelat la Twitter şi la Facebook.
Facebook şi Twitter, vitale după cutremurul din Japonia

Cotidianul La Presse din Qebec are în vedere eliminarea treptată a a prinţului în favoarea unei versiuni digitale propuse de iPad, care ar fi disponibilă pentru abonaţi în trei ani, scrie HotNews, are citează Le devoir, concurentul său.
Cotidianul La Presse renunţă treptat la print în favoarea online-ului

Actorul american Charlie Sheen, concediat recent din cadrul serialului de succes "Doi bărbaţi şi jumătate, a dat în judecată televiziunea Warner Bros şi cere daune de 100 de milioane de dolari, scrie Wall-Street.ro, care citează BBC.

Înainte de a fi disponibilizat, Sheen avea un contract valabil până la sfârşitul sezonului din 2012 şi un salariu de două milioane de euro pentru fiecare episod.
Actorul Charlie Sheen a dat în judecată Warner Bros şi vrea 100 mil. dolari

Presage Public Relations & Public Affairs a anunţat că gestionează contul de comunicare al biroului din România al companiei de consultanţă financiară TPA Horwath, scrie DailyBusiness.ro. Presage va oferi TPA Horwath servicii de consultanţă în comunicarea corporate, B2B, servicii de media relations, event management şi alte acţiuni specifice
Presage comunică pentru TPA Horwath România

Un cameraman al postului de televiziune Al-Jazeera a fost ucis, iar un altul a fost ranit, sambata, intr-o ambuscada in apropiere de Benghazi, fief al opozitiei libiene care controleaza mai multe orase din estul tarii, scrie DailyBusiness.ro.
Un cameraman de la Al-Jazeera, ucis intr-o ambuscada in estul Libiei

Google a creat pagina People Finder în urma tragegiei din Japonia, Nokia se gândeṣte să scoată un telefon ieftin pentru lumea a treia, iar Nissan Australia lansează noua campanie pentru X-Trail prin intermediul Discovery Channel, scrie IAA.ro.
Revista presei internaṭionale

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Apropo Apropo
    Premii de sute de mii de euro vad ca se dau la realitatea.
    Dar ia sa vina domnii "sefi" de acolo si sa spuna de ce nu se dau, DIN NOU, salariile...
    Si baschetbalistul asta care a venit acum, s-a batut cu pmnii in piept ca nu o sa mai fie intarzieri de nici macar o zi la platile salariilor.
    Platesc unde ii intereseaza pe ei, adica la stiri, redactori, chestii trestii, sefii, bineinteles, inaintea tuturor, iar restul ciuciu.
    Iar cand merge lumea sa intrebe, li se raspunde, citez "hai gata ma, ca m-am saturat de voi".
    Si ce vrei tu, draga trust, respect ?
  • vlad vlad
    Bine ca au 100.000 eur de dat in concursuri dubioase dar de platit datorii la stat n-au ... Vor esalonari.Buna treaba, social liberala chiar.
  • vlad vlad
    Audierea a fost amanata pentru 21 martie deoarece inculpatul n-a reusit sa-si rupa nimic (deget, mana, picior, gat etc) sau sa se imbolnaveasca de vreo ceva acolo ...
  • VIRUSU VIRUSU
    Azi 15.03.2011 are eolianul termen la tribunal. N-ati vazut ce turbati erau aseara la iRtv? Asa/i apuca de fiecare data cand eolianul poate fi saltat. acum mai au si datorii. Pai nu sunt ei cei mai buni contabili? soviani si clapaugul ala de bubuie de prost ce-/i
  • vlad vlad
    Inca nu, e doar in faza FOX News :)
    Mai e drum lung pana la BBC ...
  • Radu Radu
    P.S. suntem in Martie 2011, s-a BBC-izat Realitatea TV sau...?
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Nu exista protocol de acest gen in legislatia romaneasca, asadar nu exista protocolul invocat de urechistii de la rtv. Asemenea afirmatii dau masura dispretului pe care il au cei de la rtv fata de propriii telespectatori, crezindu-i idioti!
  • vlad vlad
    Pai de aia sant cu gura mare. E o vorba "hotul striga hotul !"
  • Radu Radu
    intrebarea e: de ce nu si-a platit Realitatea TV impozitele la timp ?

    Toata ziua ne "explica" unii de la Realitatea TV cum guvernul nu stie sa cheltuiasca banii, poate ne spune Soviani de ce dau ei lectii cand ei au datorii la stat

    Daca toata firmele din romania si-ar reesalona impozitele n-am mai avea de unde plati salarii si pensii speciale

Trimite un comentariu

sus