Skip to main content

EXCLUSIV: Cosmina Noaghea intră în conducerea resurselor umane din întreg grupul CME

 

Cosmina Noaghea, director general al companiei Mediafax Group, va pleca în grupul Central European Media Enterprises - CME, pe un post de conducere în domeniul resurselor umane.

Publicitate

Ea se va alătura companiei conduse de Adrian Sârbu în această primăvară. În România, conducerea Mediafax Group va fi preluată de Orlando Nicoară, în prezent, director media şi de vânzări.

Contactată de paginademedia.ro, Maria Apostol, director PR şi corporate affairs Pro TV SA a confirmat informaţiile.

În ultimii cinci ani, Cosmina Noaghea a lucrat în Media Pro, la început ca director de publishing la Publimedia, apoi ca director general al Publimedia şi, ulterior, ca director general al Mediafax Group. Ultima poziţie a venit ca a urmare a faptului că toate diviziile de media deţinute de Adrian Sârbu au fost intergrate într-o singură firmă. Este vorba, printre altele, de cotidianul Gândul, de Ziarul Financiar, agenţia de presă Mediafax, divizia online şi Pro TV Magazin.

Înainte de MediaPro, Cosmina Noaghea a lucrat în Ringier, ca director de resurse umane şi apoi ca director executiv al Evenimentului zilei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    mai bun la ce?
  • Citizen Kane Citizen Kane
    Faptul ca ProSport a ajuns la 31.000 de exemplare vandute in medie - potrivit datelor BRAT - n-are absolut nicio legatura cu Anghel, Dragut, Kiarash, etc.

    Cu ei sau fara ei, tot aici ar fi ajuns ziarul.

    Prabusirea unui ziar, care atunci cand a fost preluat de Publimedia, in 2007, vindea 80.000 de exemplare (!!!) e consecinta directa a unui management FALIMENTAR.

    Principalii vinovati?

    Cosmina Noaghea - Omul de la care trebuia sa porneasca strategiile salvatoare ale ziarului. Singura ei strategie a fost: "Sa mai dam afara din oameni".

    Masura normala pentru un om de resurse umane, care se pricepe la angajari / concedieri.

    Saraca fata a facut ce a stiut mai bine in situatie de criza. A dat oameni afara.


    Felix Draghici - Omul care decide continutul editorial al ziarului, caci Filoti e de decor.

    Draghici e un Becali al ProSportului.
    E un excelent comentator si om de televiziune, habar n-are ce inseamna presa scrisa, dar "face" zilnic ziarul!

    Daca la Noaghea totul s-a rezumat la concedieri masive, pentru Draghici continutul editorial inseamna un singur lucru: STEAUA.

    Paradoxal, de cand ProSport a adoptat aceasta "noua politica editoriala" vanzarile au scazut in mod incredibil.


    Ceea ce se intampla la ProSport se intampla peste tot in Romania.

    Oameni care au reusit in unele domenii - Noaghea ca director de resurse umane, iar Draghici ca om de televiziune - au impresia ca se pricep la absolut orice si ca succesul e garantat pe orice vor pune mana.

    Simplu: nu e asa.


    P.S. - Mereu m-a uimit faptul ca Draghici dicteaza efectiv continutul editorial al ziarului ProSport dar nu apare in caseta redactionala.

    Oficial, n-are nici o functie.
    Neoficial, conduce tot.

    Ce poate fi mai placut decat sa iei deciziile fara sa ti le asumi?

    Daca iese bine, e meritul tau.
    Daca nu, Filoti, ca redactor-sef, e prostul.
  • adevar adevar
    de cand au plecat cei mentionati psp e un ziar mai bun. si din contra, nu mai e niciun haos, nu mai e nimeni care sa bage zazanie ca pe vremea lor. Anghel stie...
  • Tataee Tataee
    calitate???? toate zvonurile infirmate aproape zi de zi inseamna calitate? lipsa unor adevarate reportaje inseamna calitate? barfele inseamna calitate? draghici a incercat sa faca un fel de sport.ro pe print. doar ca nu-i aceeasi mancare de paine.
  • saviano saviano
    Singurul vinovat pt. toate plecarile din PSP este FILOTI. Felix a ridicat mult de tot calitatea ziarului, degeaba bolborositi voi pe aici.
  • andrei b andrei b
    De cand au plecat Anghel, Dragut, Kiarash si ceilalti la Prosport e haos total. Fiecare baga ce vrea in ziar ca sa-si faca combinatiile. Tot ce conteaza e sa aiba legatura cu Steaua, atata il intereseaza pe Felix. Cruela "dam afara oameni" si Felix "vizionarul" au pus pe butuci ziarul.
  • zanzanie zanzanie
    fals. din contra felix draghici a contribuit din plin la cresterea calitatii ziarului. cred ca o simpla comparatie intre 2008 si acum spune totul. ma refer la calitate. inainte era cantitate, intr-adevar
  • Tataee Tataee
    a distrus prosportul, alaturi de felix draghici...
  • Norocel Norocel
    Tot ce a condus aceasta domnita, incepand cu Ev Zilei si terminand cu ziarele lui Sarbu, s-a dus la vale dinainte de a incepe criza. E drept ca jobul asta pe HR e de fapt meseria ei, cu publishing-ul n-are nicio treaba. Succes!

Trimite un comentariu

sus