Skip to main content

VIDEO: O reclamă Publicis, în Luerzer’s. România liberă la AdEvolution. Brandient, cea mai premiată la Rebrand 100

 

O reclamă TV pentru Renault, realizată de Publicis România, a fost inclusă în catalogul Luerzer’s Archive. Vânzările de publicitate online ale României libere au trecut la AdEvolution. Iar Brandient este cea mai premiată companie din Europa de Est din istoria competiţiei Rebrand 100.

Publicitate

Înainte de alte detalii, reclama Renault făcută de români:

Spotul Renault, semnat de Publicis România

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DocuProrFmo[/youtube]

Câteva detalii:

  • Reclama pentru Renault a fost inclusă la secţiunea TV în celebrul catalog de publicitate Luerzer’s Archive. Spotul a fost realizată de Publicis România, de o echipă care i-a inclus pe Răzvan Căpănescu (director de creaţie) şi Cezar Panait (copywriter).
  • Spotul a fost a câştigat un argint la Epica şi a fost exportat în câteva ţări din Europa şi America de Sud.

Românialiberă.ro, la AdEvolution

  • Publicitatea de pe site-ul Românialiberă.ro va fi administrată de regia AdEvolution, începând din 14 martie. Portofoliul AdEvolution include 120 de site-uri. Cifra de afaceri a grupului AdEvolution a fost, anul trecut, de 2,9 milioane de euro.
  • Pe de altă parte, Medien Holding, grupul din care face parte România liberă, anunţă lansarea unei noi divizii, care se va ocupa de organizarea de evenimente de business. Divizia este condusă de Marius Comârniceanu (ex Agora Media şi fost Senior Sales Manager în grupul Realitatea Caţavencu).

Brandient, record de premii la Rebrand 100

  • Compania Brandient a fost premiată la Rebrand 100 Global Awards pentru proiectul de rebranding Patria Credit.
  • Brandient, anunţă compania, este cea mai premiată firmă din Europa Centrală şi de Est la Rebrand 100. În 2009, a primit Best of Award pentru rebrandingul Dedeman, iar în anii precedenţi au fost premiate proiectele CEC Bank, Domo, Savana, TVR, Europharm şi Smartree.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus