Skip to main content

Oana Stancu şi Adrian Ursu, oficial la Antena 3

 

Oana Stancu şi Adrian Ursu, foştii realizatori ai emisiunii Ora de foc, au fost anuntaţi de Mihai Gâdea la Antena3.

Publicitate

Anunţul a fost făcut, în direct, în cadrul emisiunii Sinteza zilei, de postul de ştiri al trstului Intact.

Vi-i prezint pe noii noştri colegi: Adrian Ursu şi Oana Stancu”, a spus Mihai Gâdea în momentul în care cei doi jurnalişti au fost invitaţi în platou.

Mutarea lor era previzibilă, după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost prezenţi, în calitate de invitaţi, tot în studioul de la Sinteza zilei. Negocierile finale dintre cei doi jurnalişti şi Antena3 au fost anunţate de paginademedia.ro aici.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zoltan Zoltan
    Cat despre Ursu, am crezut ca e om serios si vertical, dar se pare ca acolo unde e "jos base" acolo e si Ursu.
    Cealalata, colega, nu prea o vad stand mult la A3.
  • Zoltan Zoltan
    Imi placea formatie pe platforma RealitateaTv. Eu nu servesc A3, fiindca instiga la ura si la maniere josnice.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Polarizarea demonstreaza ca meseria de gazetar a disparut! Este ca si cum un medic nu poate practica decit la 2 clinici! Daca dispare si debuseul asta unde se duc? Nicaieri, pentru ca, pur si simplu, nu sunt ziaristi, sunt latrai anti-basescu! Cine sa-i ia, ce sa faca cu ei?
  • vlad vlad
    Cred ca si pe ponta l-au angajat la antene dar nu s-a anuntat inca pe post, ca toata ziua e pe acolo :D
    Mare grija daca l-au luat pe post de sofer ca le da carutza de-a dura ...
  • Observator Observator
    Catelusii si catelusele de la .... nu se compasra ca valoare cu Turcescu cameleonul,cu Moraru (mai laudaros ca acest mediocru nu am vazut pana acum) si cu ceilalti "valorosi" formatori de opinie (cel putin asa se cred ei si este greu sa le scoti asta din cap).
    @Razvan Ce o sa faci daca nu o sa-i intarate cel invocat de tine? Ai grija sa nu te otravesti cu propriul tau venin. Dupa cate observ te revolta jurnalistii care prezinta si cerceteaza manevrele "tip Blejnar",dosarul Alro etc.Sper sincer ca nu faci parte cumva dintre profitorii acestor manevre murdare jefuire a noastra a tuturor.
  • Razvan Razvan
    Astia de la A3 au atins aseara culmile ridicolului. M-am uitat vreo 5-10 minute si efectiv am avut o senzatie de profunda greatza vazand cum se lauda unii pe ceilalti oamenii platiti de Felix Turnatoru. Acolo nu conteaza sa fii bun jurnalist. Tot ce atarna decisiv in balanta este cantitatea de ura impotriva lui Basescu si determinarea cu care ti-o exprimi !!! Presupun ca acum, fiind o concurenta acerba pt. cateva mintue in grila, tonomatele si flasnetele pupiinfelixiste se vor razboi intre ele pe viata si pe moarte. Intarata-i drace !!!
    PS. Pacat de MB ca se dovedeste a fi un oportunist veritabil. Oare in conditiile actuale, A.Ursu nu mai este "zeul somnului" ?!
  • ionutzu ionutzu
    daca esti impotriva mafiei PSD asta nu inseamna ca-i iubesti pe Basescu si Boc. Catelusii si catelusele de la Rtv si A1 primesc bani grei pt. manipulare .Pe astia nu-i intereseaza ca romanii o duc rau ci sa le creasca audinta cu inca 10.000 de prosti care se uita la ei
  • Marin Preda Marin Preda
    Gadea joaca tare!
  • sorin sorin
    gratuit sau le da si lor de-o cola?
  • obligatoriu obligatoriu
    @consumatorul trist
    Da, e o mizerie.
    Si ce ai de gand sa faci pentru a nu mai vedea asa ceva?
    Ce ar trebui sa facem ca sa scapam de Basescu, Udrea si Boc?

Trimite un comentariu

sus