Skip to main content

Radio România vrea să lanseze un post în Republica Moldova

 

Conducerea radioului public a prezentat, în faţa comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, un proiect care vizează înfiinţarea unui post de radio propriu în Republica Moldova, se arată pe site-ul Radio România Actualităţi.

Raluca Turcan, preşedintele comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, a salutat proiectul, apreciind că va avea un efect benefic pe termen lung asupra legăturilor speciale cu Republica Moldova.

András István Demeter, preşedintele director-general al Societăţii Române de Radiodifuziune, împreună cu mai mulţi membrii ai Consiliului de Administraţie au explicat că acest demers constituie o premieră pentru SRR şi pleacă de la dorinţa populaţiei de dincolo de Prut ca profesioniştii Radio România să realizeze materiale şi în Republica Moldova.


Proiectul se derulează cu spijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Vai și amar de capul tău.
  • cornell cornell
    stai linistit ca nu ti se mareste abonamnetul la radio... banii vin din alta parte
  • vlad vlad
    profesionistii RRR? RRR peste Prut? Eu inca ma intreb ce s-a intamplat cu banii de tvr3 si tvrinfo .Si nu vreau sa platesc lunar pentru un radio din alta tara. Si oricum, daca moldovenii vor neaparat , pot sa prinda RRR pe frecvente lungi fara probleme direct de la sursa( radiourile de LADA sunt meseriase la asa ceva ).

Trimite un comentariu

sus