Skip to main content

14 aprilie: Gabriela Cristea a spus adio show-ului ”Noră pentru mama”

 

Gabriela Cristea a renunţat la “Noră pentru mama”, emisiunea care a consacrat-o şi pe care a prezentat-o vreme de cinci ani, scrie Libertatea. Surse din apropierea Sinevizyon au confirmat pentru LibertateaMirela Boureanu va rămâne la cârma emisiunii până la finalul acestui sezon.

Publicitate

Compania turcă Sinevizyon, care produce emisiunea, i-a propus Gabrielei Cristea semnarea unui contract pe doi ani. Gabriela a refuzat un contract pe termen lung, motivând cu intenţia de a face un copil.

Gabi Cristea a spus adio show-ului ”Noră pentru mama”


Raportul de activitate al Televiziunii publice pe 2010, care trebuie depus vineri la Parlament, se află pe agenda şedinţei de astăzi a Consiliului de Administraţie al SRTv, scrie HotNews. Este primul astfel de raport după instalarea noului CA şi a noului preşedinte-director general, Alexandru Lăzescu, în vara anului trecut.

În ultimele luni, conducerea Televiziunii publice a insistat pe faptul că din numeroase motive - de la drepturile de televizare a Champions League la taxa TV neindexata din 2003 - instituţia se află în pierdere de mulţi ani şi că urmăreşte măsuri de austeritate.

Raportul ajunge pe masa CA în condiţiile în care, în ultima perioadă, s-au făcut auzite dispute în interiorul Consiliului, inclusiv pe seamă preluării de către TVR a unor drepturi de televizare a meciurilor din Liga I.
Primul raport de activitate al noii conduceri TVR va fi discutat joi în CA

Muzica de toate genurile şi sunete folosite în spoturi TV sau pe website-uri vor putea fi cumpărate din prima librărie virtuală de muzică ce poate fi folosită în scopuri comerciale, scrie Evenimentul Zilei. Serviciul se numeşte Chainsaw Audio şi este realizat de studioul de post-producţie de film şi advertising, Chainsaw Europe. Cei care vor să beneficieze de muzica din viitoarea librărie trebuie să plătească drepturi de autor pentru acea producţie.

Muzica inclusă în noul serviciu poate fi folosită în diverse scopuri comerciale: spoturi TV, website-uri sau aplicaţii de telefonie mobilă.
Prima librărie virtuală de muzică pentru reclame

Un grup de bloggeri a dat în judecată AOL şi Huffington Post şi cer plata a peste o sută de milioane de dolari pentru textele neplătite publicate în trecut pe site, notează DailyBusiness.ro şi Wall-Street.ro, care citează Reuters.
Aceştia susţin că atunci când Huffington Post a fost cumpărată în februarie de AOL pentru 315 milioane de dolari, valoarea conţinutului generat de bloggeri neplătiţi era evaluată la 105 milioane de dolari.

Compania aeriană din Orientul Mijlociu Qatar Airways a anunţat că îşi revizuieste contul global de media, estimat la 22,4 milioane de euro, scrie DailyBusiness.ro, care citează BrandRepublic.
Qatar Airways îşi revizuieste contul de media, de 22 mld. euro

Producătorul elveţian de medicamente Novartis organizeaza un pitch pentru contul global de media, estimat la 600 milioane de dolari, scrie DailyBusiness.ro, care citează BrandRepublic.
Până în prezent, contul a fost administrat de agenţia MEC, parte a grupului WPP.
Novartis organizează pitch pentru contul de media, de 600 mil. $

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • silviu silviu
    ce pierdere pt societate ntz ntz ntz :)))))
  • Cosmin Iacob Cosmin Iacob
    As dori sa comentez putin plecarea Gabrielei Cristea de la "Nora pentru mama". Toata tarasenia poate fi privita si altfel. Emisiunea nu mai aducea nici un pic de audienta, show-ul fiind de mult rasuflat. Ca sa mai salveze ceva, totusi, cei de la Kanal D au sacrificat emisiunea. Vedeta mai putea fi folosita. Reteta este fantastica, mai ales pentru marele public care citeste fara a fi interesat de substrat. Au inventat astfel o cearta intre Gabriela si casa de productie Synevision (nu cu postul, doar cu casa de productie...). Presa tabloida publica niste "enormitati" (gen "milioanele de fani ai vedetei care au scris pe adresa redactiei" - text aproimativ preluat din ziarul "National" de ieri), publicul citeste, vedeta beneficiaza de expunere, este readusa astfel "la viata" in mod artificial, iar astazi se anunta de catre "Libertatea" (partener consacrat al postului turcesc prin actionari comuni) ca vedeta va face dezvaluiri in emisiunea "Drept la tinta" (tot de la Kanal D). Pe langa asta, se mai anunta in presa ca vedetei i se pregateste un mega-show pe care sa il prezinte. Asta ca sa intelegem exact unde bate totul. Daca reactiile reale venite din partea publicului vor fi pozitive, probabil ca se va intampla si asta.
    Am uitat sa precizez ca motivele disputei cu casa de productie prezentate in media sunt cat se poate de familiale, astfel incat sa mearga direct la inima cititorilor.
    Personal sunt adeptul multor "teorii ale conspiratiei" cand este vorba de presa tabloida (si nu doar ea...), insa, comparata cu lesinul babei de la mitingul filmat de Realitatea Tv asta este film de Oscar.

Trimite un comentariu

sus