Skip to main content

Bogdan Oprea, de la Adevărul de Seară, este noul purtător de cuvânt al Elenei Udrea

 

Bogdan Oprea, redactor-şef adjunct la Adevărul de Seară, este începând de astăzi noul purtător de cuvânt al Elenei Udrea.

Publicitate

“Da, într-adevăr mi s-a făcut o ofertă din partea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pe care am decis s-o accept”, a confirmat Bogdan Oprea pentru paginademedia.ro.

Acesta a mai spus că nu este niciun alt motiv pentru care părăseşte Adevărul Holding.

Oficial, vineri a fost ultima zi a lui Bogdan Oprea la Adevărul Holding. Acesta a lucrat în trustul deţinut de Dinu Patriciu din 2008, înainte ca Adevărul de Seară să fie lansat pe piaţă. Ultima funcţie pe care a deţinut-o acesta a fost de Redactor-şef adjunct al reţelei Adevărul de Seară.

Cotidianul gratuit Adevărul de seară a fost lansat la jumătatea lunii octombrie 2008. Încă de anul trecut, în presă au circulat zvonuri că Adevărul de Seară va deveni un cotidian plătit.

Peter Imre, iunie 2010

Întrebat dacă Adevărul de Seară va fi pe bani, Peter Imre a declarat într-un interviu, acordat în vara lui 2010 pentru paginademedia.ro: „Nu pot să vă spun nici da, nici nu.”

“Deocamdată este gratis. Ceea ce nu exclude varianta ca la un moment dat să fie contra cost. Haideţi să vorbim despre Adevărul de seară într-un an de zile”, mai spunea Peter Imre, director general al grupului de presă Adevărul Holding.

Sursa foto: Mures.adevarul.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cocos Cocos
    Bogdan era baiat ok, fiind unul dintre cei care ii faceau treaba lui Sabin Orcan, care oricum freaca menta si e cu gura mare peste tot. E bagat si la facultatea de jurnalism, mai ciuguleste de la firma de turism, acum se tine si de fustele Elenei Udrea... S-a descurcat omul!
  • reporter reporter
    baftă bogdane!
    sigur o să-ți meargă bine firma de turism
  • Tudor Tudor
    Bafta Bogdane !!!

    Bine ai facut
  • punti punti
    Hai sa vorbim despre Adevarul de Seara "intr-un an de zile" sau mai bine DUPA ALEGERI, dupa ce isi vor baga degetele slinoase si in acest produs si vor manji inca o data meseria de jurnalist cu interesele lor obscure.
    Domnule Oprea, atzi facut bine ca atzii plecat, macar nu vezti mai fi responsabil pentru ce pregatesc astia pentru Adevarul de Seara!

Trimite un comentariu

sus