Skip to main content

Kamikaze: Ciutacu stă într-un apartament social de la Primărie. Ciutacu: am închiriat legal, acum 11 ani

 

Razboi descis între Antena 3 şi revista Kamikaze. Publicaţia de satiră a scrisVictor Ciutacu locuieşte într-un apartament social închiriat de la Primărie, locuinţă atribuită în general persoaneloir cu posibilităţi materiale reduse.

Publicitate

Ciutacu a reacţionat pe blogul lui spunând ca totul este legal. Şi Mircea Badea a criticat dur revista, în direct, în emisiunea În gura presei.

Ce a scris Kamikaze?

“Printre săracii, persoanele cu handicap şi martirii Bucureştiului care au drept la locuinţă socială de la Primărie s-a strecurat şi Victor Ciutacu, posesor de BMW şi realizator de emisiuni televizate pe mii de euro lunar.” (...)

"Unul dintre săracii care locuiesc în blocul de locuinţe sociale P22C din Rahova este şi Ciutacu Victor. El nu a avut decît un Matiz de culoare roşie pînă în 2008, cînd l-a vîndut şi şi-a cumpărat visul oricărui locuitor din Rahova: un BMW Seria 3, generaţia nouă. În prezent, acel chiriaş al unui apartament social poate fi urmărit la televizor. Da, este vorba chiar despre Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la Antene şi unul dintre redactorii-şefi ai Jurnalului Naţional.

Contactat de reporterii Revistei Kamikaze, Ciutacu nu a dorit să facă prea multe declaraţii despre apartamentul închiriat de la Primărie. „Am un contract legal, în vigoare. Dacă aveţi informaţii, publicaţi-le“, ne-a spus el fără să răspundă la alte întrebări (care e durata contractului de închiriere sau data la care a fost încheiat)."

Reacţia lui Victor Ciutacu:

"Ciutacu n-a luat, a închiriat de la stat, legal, acum 11 ani, o locuinţă socială, de 66 metri pătraţi, în hulitul cartier bucureştean Rahova.

Ciutacu a îndeplinit, acum 12 ani, când şi-a depus, legal, dosarul, toate condiţiile prevăzute de lege pentru repartiţia unei locuinţe din fondul locativ de stat; exact ca alte milioane de cetăţeni români. Şi a primit o repartiţie legală. De locuinţă socială, fiindcă, deşi îndeplinea şi condiţiile legale de a putea primi o locuinţă pe care o putea cumpăra legal în rate de la stat, Municipalitatea nu avea la dispoziţie. (...)

Ciutacu a anunţat autoritatea locală, în conformitate cu prevederile legii, atunci când familia lui a depăşit plafonul de câştiguri lunare pentru păstrarea statutului social (neactualizat prin lege de la începutul anilor 2000), că nu se mai încadrează în sumă. Conform legii, după acest anunţ, autoritatea locală trebuie să pună la dispoziţia chiriaşului, la schimb, un al spaţiu de locuit echivalent (cu alt statut) sau să-l taxeze pe acesta cu suma legală maximă pentru chirie.

Dată fiind criza de locuinţe, Ciutacu a fost taxat, de atunci, cu chiria maximă, 1,284 milioane lei vechi pe lună şi nu i s-a oferit, nici până în ziua de azi, la schimb, aşa cum scrie în lege, un alt spaţiu de locuit. Cuantumul chiriei nu Ciutacu l-a stabilit, ci legea. Ciutacu a plătit-o. (...)

Ciutacu nu a luat nimic de la nimeni. A încheiat legal un contract şi a plătit maximul de sumă pe care Municipalitatea în putea încasa legal. Ciutacu nu are nici puterea, nici funcţia necesară să-şi aprobe, de unul singur (au mai existat precedente pe care autorităţile judiciare le-au considerat legale), repartiţia unei alte locuinţe, pe care ulterior să o cumpere. Aşa cum îi permite legea. Deci aşteaptă şi până atunci îşi respectă contractul legal de închiriere."

Mircea Badea a atacat emisiunea Kamikaze de pe TVR2

Revista Kamikaze a fost atacată şi în emisiunea lui Mircea Badea. De data aceasta, realizatorul TV nu a atacat doar doar revista ("plină de pup) ci şi emisiunea realizată de publicaţie la TVR2.

„Revista Kamikaze (...) e un fel de hârtie igienică refolosită, care normal că nu are nicio acoperire, dar este plină de pupincurişti ai lui Băsescu. De-aia i-am şi zis hârtie igienică“, a spus Mircea Badea.

Despre subiect a scris şi Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ari ari
    Si ce daca? Fiecare cu problemele lui.Daca are contract legal asta este.Problema este cu cei din parlament care nu au cu ce plati chiriile mari.
  • floryan floryan
    sigur ca e ok !!! doar a luat-o MARELE base...ce doamne-iarta-ma !
  • raduD raduD
    Pentru carcotasii de pe forum: Casa din Mihaileanu pe care a luat-o marinarul moral pana in maduva oaselor e ok pentru voi?
  • Gerula Gerula
    forumul nu e desfiintat, doar "redenumit".
  • Corina Corina
    Nu ca ii iau apararea lui Victor Ciutacu dar poate ca nu vrea sa isi etaleze averile. Este un om ca noi toti si chiar si arogant cum e merita respectat. Parerea mea
  • horia horia
    e doar un caz. cartierul ANL din brancusi duduie de limuzine, patroni, smecheri. asta e primaria lui sorin oprescu... dai un ban, ai casa.
  • vlad vlad
    Un ipocrit semidoct :)
  • gheorghe gheorghe
    Cine e ciutacu?
  • ion matematicianul ion matematicianul
    am gresit. vezi ca si tu ai scris sus, cu multe cifre tot 12 milioane opt sute. se mai intampla.
  • Danez Danez
    deci sa inteleg ca exista oameni care citesc paginademedia si in acelasi timp pun botu' la ce spun ciutacu si badea???
  • ion matematicianul ion matematicianul
    si de vina pentru greseala mea e si modul in care e scisa suma: in milioane vechi, dar cu virgula. sorry
  • ion matematicianul ion matematicianul
    Da, am gresit. Nici nu mi-am imaginat ca mai pot exista asemenea chirii. Mea culpa. Doar Tiriac mai platea asa chirie pentru un megaviloi in Primaverii.
  • Nea Mi-l Iei Nea Mi-l Iei
    E vorba de 128 ron adica 1mil284 de mii vechi adica vreo 30 de euro/luna !!!
  • Tudor Tudor
    matematicianuleeeeeeee .. 1,284 miloane lei vechi inseamna 128 de lei . Gaseste-mi si mie o chirie la banii astia , te rog .
  • Green is the new red Green is the new red
    @ion matematicianul
    Se vede ca ai scoala Felix, esti un dezinformator ordinar. Ciutacu plateste suma pe care ai spus-o tu pe an, nu pe luna. Nesimtitule!
    http://www.kamikazeonline.ro/2011/04/victor-ciutacu-locuieste-in-apartament-social-de-la-primarie/

Trimite un comentariu

sus