Skip to main content

Kamikaze: Ciutacu stă într-un apartament social de la Primărie. Ciutacu: am închiriat legal, acum 11 ani

 

Razboi descis între Antena 3 şi revista Kamikaze. Publicaţia de satiră a scrisVictor Ciutacu locuieşte într-un apartament social închiriat de la Primărie, locuinţă atribuită în general persoaneloir cu posibilităţi materiale reduse.

Publicitate

Ciutacu a reacţionat pe blogul lui spunând ca totul este legal. Şi Mircea Badea a criticat dur revista, în direct, în emisiunea În gura presei.

Ce a scris Kamikaze?

“Printre săracii, persoanele cu handicap şi martirii Bucureştiului care au drept la locuinţă socială de la Primărie s-a strecurat şi Victor Ciutacu, posesor de BMW şi realizator de emisiuni televizate pe mii de euro lunar.” (...)

"Unul dintre săracii care locuiesc în blocul de locuinţe sociale P22C din Rahova este şi Ciutacu Victor. El nu a avut decît un Matiz de culoare roşie pînă în 2008, cînd l-a vîndut şi şi-a cumpărat visul oricărui locuitor din Rahova: un BMW Seria 3, generaţia nouă. În prezent, acel chiriaş al unui apartament social poate fi urmărit la televizor. Da, este vorba chiar despre Victor Ciutacu, realizator de emisiuni la Antene şi unul dintre redactorii-şefi ai Jurnalului Naţional.

Contactat de reporterii Revistei Kamikaze, Ciutacu nu a dorit să facă prea multe declaraţii despre apartamentul închiriat de la Primărie. „Am un contract legal, în vigoare. Dacă aveţi informaţii, publicaţi-le“, ne-a spus el fără să răspundă la alte întrebări (care e durata contractului de închiriere sau data la care a fost încheiat)."

Reacţia lui Victor Ciutacu:

"Ciutacu n-a luat, a închiriat de la stat, legal, acum 11 ani, o locuinţă socială, de 66 metri pătraţi, în hulitul cartier bucureştean Rahova.

Ciutacu a îndeplinit, acum 12 ani, când şi-a depus, legal, dosarul, toate condiţiile prevăzute de lege pentru repartiţia unei locuinţe din fondul locativ de stat; exact ca alte milioane de cetăţeni români. Şi a primit o repartiţie legală. De locuinţă socială, fiindcă, deşi îndeplinea şi condiţiile legale de a putea primi o locuinţă pe care o putea cumpăra legal în rate de la stat, Municipalitatea nu avea la dispoziţie. (...)

Ciutacu a anunţat autoritatea locală, în conformitate cu prevederile legii, atunci când familia lui a depăşit plafonul de câştiguri lunare pentru păstrarea statutului social (neactualizat prin lege de la începutul anilor 2000), că nu se mai încadrează în sumă. Conform legii, după acest anunţ, autoritatea locală trebuie să pună la dispoziţia chiriaşului, la schimb, un al spaţiu de locuit echivalent (cu alt statut) sau să-l taxeze pe acesta cu suma legală maximă pentru chirie.

Dată fiind criza de locuinţe, Ciutacu a fost taxat, de atunci, cu chiria maximă, 1,284 milioane lei vechi pe lună şi nu i s-a oferit, nici până în ziua de azi, la schimb, aşa cum scrie în lege, un alt spaţiu de locuit. Cuantumul chiriei nu Ciutacu l-a stabilit, ci legea. Ciutacu a plătit-o. (...)

Ciutacu nu a luat nimic de la nimeni. A încheiat legal un contract şi a plătit maximul de sumă pe care Municipalitatea în putea încasa legal. Ciutacu nu are nici puterea, nici funcţia necesară să-şi aprobe, de unul singur (au mai existat precedente pe care autorităţile judiciare le-au considerat legale), repartiţia unei alte locuinţe, pe care ulterior să o cumpere. Aşa cum îi permite legea. Deci aşteaptă şi până atunci îşi respectă contractul legal de închiriere."

Mircea Badea a atacat emisiunea Kamikaze de pe TVR2

Revista Kamikaze a fost atacată şi în emisiunea lui Mircea Badea. De data aceasta, realizatorul TV nu a atacat doar doar revista ("plină de pup) ci şi emisiunea realizată de publicaţie la TVR2.

„Revista Kamikaze (...) e un fel de hârtie igienică refolosită, care normal că nu are nicio acoperire, dar este plină de pupincurişti ai lui Băsescu. De-aia i-am şi zis hârtie igienică“, a spus Mircea Badea.

Despre subiect a scris şi Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • boschetarul boschetarul
    Mai matematiciene, stai cam prost cu aritmetica. 1,284 de lei vechi inseamna 31 de euro adica super afacere. Nu mai introduceti confuzii din astea diversioniste.
  • gabone gabone
    matematicianule, se pare ca esti cam la fel de inteligent precum idolii tai futacu si mircica. futacu sta intr-un apartament pentru saraci sau handicapati si plateste 130 de lei. adica 1,3 milioane vechi. adica vreo 30 de euro.

    PS iti propun o afacere. iti dau 30 de euro, imi dai 13 milioane pe ei?
  • george george
    esti prost sau te faci...?
    plateste 1 milion si trei sute de mii lei vechi, adica 130 lei sau 30 euro...
  • george george
    rectific 128,4 lei noi
  • george george
    chiria este de 1284 lei noi sau pe intelesul tuturor 12840000 lei vechi(un milion douasute optzeci si patru lei) de unde ai scos chestia cu 13 milioane? vrei sa manipulezi sau nu ai inteles?
  • vaisteaualui vaisteaualui
    In cazul ziaristilor care se cred lideri de opinie si-i judeca pe altii la TV, problema se pune daca'i moral, nu daca'i legal.
    Si basescu a luat legal casa din Mihaileanu, dar asta nu-i o scuza ca a profitat de functie. Si nevasta lui Botis a accesat legal fondurile europene, dar asta nu inseamna ca este moral.
  • ion matematicianul ion matematicianul
    Daca da 13 milioane chirie la 2 camere in rahova, ce mare afacere a facut????
    Sunteti de la filiale PLD din provincie?
    Nu stiti chiriile de la Bucale?
    Eu i-as spune ca e prost, ca la 300 de euro gaseste 3 camere ca popa, si mai central.
    Voi in schimb, sunteti la fel de perfizi ca stapanul vostru.
    Ce pretentii putem avea de la menajeria lui Base, ca sa-l citez pe johnny
  • provincialul provincialul
    ....este dezonorant pentru un ziarist cu BMW.
  • Johnny Johnny
    Ce pretentii putem avea de la menajeria lui Felix ????!!!!!
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Eu constat ca intr-un apartament cu destinatie clara - asistenta sociala - sta o familie care este departe de a avea o situatie care de acest fel, iar o alta familie, cu mari probleme, inclusiv un membru cu dizabilitati, nu are unde dormi! Iar chestia asta se intimpla de 11 ani!
  • george george
    muta-te ba nesimtitu' pamamntului intr-un apartament privat si elibereaza locul pentru cineva care are nevoie. doamne si Badea ii ia apararea . bine ala sta cu mamitzica la 40 de ani. si cand te gandesti cati se uita in gura astora... vai de capul nostru.
  • nochia nochia
    slinosenia de sinaia a facut avere santajand micii corupti care se speriau de condeiul sau. a lins si a pupat muuuult mai mult decat a scris el despre altii. iar badea, deh, sunt tovarasi si colegi... la acelasi tonomat...
  • IOHANA IOHANA
    Marele CIUTACU,se poate ,tocmai el care este asa de corect...cum se poate asa ceva,cind sunt familii cu multi copii care nu au un loc unde sa puna capul,iar acest MARE ZIARIST ,nu isi permite sa cumpere o locuinta????
    ...iar MARELE BADEA,ii sare in ajutor! Rusine sa va fie...oameni de cea mai joasa speta!Pacat ca ne pierdem timpul uitindu-ne la porcariile voastre de emisiuni TV,unde faceti...VALURI!!!
  • chirici chirici
    m-am cam saturat sa-si tot dea imaturul asta de Badea cu parerea...e un mare fraier care se pierde cu totul in preajma unor ziaristi mari(si mai destepti ca el)
  • zgura zgura
    In urma cu niste ani, Ciutacu era un fervent participant la discutii pe forumul lui Andrei Gheorghe, azi desfiintat. Sub numele de Jolie25, el ii mistocarea pe alti utilizatori ca sunt sarmani si ca “intra in Cartierul Francez cu buletinul in mana“, spre deosebire de el, care avea acces la lumea buna. Acum se arata ca Ciutacu intra in genunchi, ca sa aiba si gura lui unde dormi.

Trimite un comentariu

sus