Skip to main content

Leşinul de la Realitatea TV, motiv de proces. Realitatea TV: imaginile nu au fost trucate

 

Corespondenta Realitatea TV Laura Calciu îi va da în judecată pe toţi cei care au spus în presă că imaginile cu femeia care a leşinat în timpul unui protest de la Urlaţi sunt regizate, după cum a spus la CNA Roxana Niculescu.

Publicitate

Directorul de programe de la Realitatea TV a mai declarat că postul de ştiri susţine demersul jurnalistei şi a dezminţit, în tot acest timp, că respectivele imagini au fost trucate.

Roxana Niculescu:

"Înaintea noastră, a existat un sincron pe care doamna respectivă l-a dat unui alt post naţional (...) şi a spus că este cardiacă şi totuşi a venit la protest. "

Iată cum arată filmarea controversată:

[youtube width="350" height="280"]http://www.youtube.com/watch?v=kI5gX5-0VzU[/youtube]

Principalele argumente prezentate de Roxana Niculescu în susţinerea faptului că incidentul nu a fost regizat este că Laura Calciu s-a aflat tot timpul în direct, iar semnele sale erau adresate celorlaţi participanţi la protest.

“Femeia respectivă a leşinat şi a fost dusă cu salvarea la Ploieşti, lucru care se poate verifica. Ambulanţa certifică faptul că femeia a avut un atac de cord”, a mai spus Roxana Niculescu.

Incidentul cu femeia care a leşinat în timpul protestului de la Urlaţi împotriva desfiinţării spitalului din localitate a avut loc vineri (8 martie).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    In transmisia asta live femeia cade la secunda 12 iar politistul apare in cadru la secunda 37 anuntand victorios ca a sunat la 112!! In 25 de secunde politistul, desi nu era de fata, a reusit nu numai sa inteleaga care e problema dar a si sunat la 112, a primit si legatura, a dat si coordonatele locului unde trebuia sa vina salvarea si a venit sa si anunte asta la realitatea. Si mai ziceti ca nu sunt prompti bugetarii nostri!!! :)
  • Andreea Andreea
    Tocmai ma uit la un alt protest....:)) pe realitatea...:)) Adica Calciu a facut cu mana pt ca oamenii sa se apropie. Pai regizati cum sa se manifeste oamenii in fata camerei? :)) Ii chema pe cei din spate, cei care se spargeau de ras, sa vina si sa isi spuna punctul de vedere razand....:)))))
  • Marian Marian
    Cat tupeu!!!Femeia nici nu cazuse si ea deja incepuse sa declare linistita ca a cazut o femeie, de parca era ceva ce trebuia sa se intample din moment in moment.
    Acum deja se umple de penibil sustinand contrariul , in conditiile in care tocmai operatorul ei i-a filmat greselile.
  • Radu Radu
    Baba a jucat relativ ok. eu cred ca vina a fost a cameramanului. daca tinea un cadru strans, nu o vedem pe (cadere de) calciu facand semnul, nici pe baba toapaind in spate, nici pe rromii care o insoteau razand dupa ce ea cade si nici pe baba de langa care o impinge in fata. poate am fi luat si bataia cu degetul in microfon drept un sunet datorat caderii. ar fi fost aproape credibil.
  • Emma Emma
    daca n-au fost regizate atunci de ce a retras Realitatea clipul de pe youtube in prima faza?
    daca nu au fost regizate atunci cum se explica privirile cu coada ochiului ale femeilor din primele rinduri? dar chicotelile din spate? dar "victima" care la semnele reporteritei il pune pe un tip sa ridice un banner si apoi inainteaza spre scena caderii? ha?
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Au fost folosite 2 salvari, iar medicii au constatat ca femeia avea pulsul normal, era constienta s.a.m.d. Nu exista niciun document prin care sa rezulte ca femeia a suferit un atac de cord! Daca s-ar lua si cazul grevistei foamei de 70 de zile s-ar mai curata mizeriile astea montate din presa!
  • independentul independentul
    dar eu nu inteleg despre ce e vorba. ce lesin? inteleg ca e o stire despre presa pe care nu am vazut-o aici. e posibil asa ceva?

Trimite un comentariu

sus