Skip to main content

Patru reviste, patru redactori-şefi plecaţi într-o săptămână: Tabu, The One, Harper's Bazaar şi Beau Monde

 

Schimbări la vârful a patru reviste glossy de pe piaţă într-o singură săptămână!

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Cristina Bazavan, redactor şef al revistei Tabu, şi-a anunţat ieri proprietarii revistei că va renunţa la conducerea publicaţiei.

Doru Iftime, redactor şef la The One, pleacă de la conducerea revistei din grupul Pro.

Alţi doi redactori şefi din grupul Sanoma şi-au anunţat plecarea săptămâna trecută.

Laura Luca, redactor şef al revistei Harper's Bazaar a anunţat conducerea Sanoma de săptămâna trecută că intenţionează să plece de la revistă. Şi Radiana Bratu (redactor şef Beau Monde) va pleca în perioada următoare.

"Deocamdată nu am decis cine se va ocupa de aceste titluri", a declarat Theodor Manolache, publisherul celor două titluri de la Sanoma. "Vom face recrutări. Oricum, Radiana Bratu va face şi numărul din Beau Monde care urmează să apară, iar următoarea ediţie Harper's Bazaar este aproape gata," a continuat el.

Doru Iftime, redactor şef al revistei The One, a confirmat pentru paginademedia.ro plecarea de la revistă.

Doru Iftime:

„Sunt viziuni diferite în privinţa a ce ar trebui să fie revista.”

În ceea ce priveşte plecările de la Sanoma, acestea vin în contextul în care, de curând, compania a decis o reaşezare a titlurilor la sfârşitul lunii februarie, după cum paginademedia.ro a scris AICI. La momentul respectiv, redactorii şefi de la revistele Femeia (Luana Mureşan) şi Mami (Adina Cojocaru) au plecat de la Sanoma.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andreea varlan andreea varlan
    Dana Cristescu strikes again! Dupa ce a lasat firma Liberis in fundul gol, acum a trecut la distrugerea Tabu.
  • cristina stanciulescu cristina stanciulescu
    Sigur ca se poate spune si "paguba-n ciuperci!" Se poate spune in fond orice, pentru ca fiecare spune cuvintele care ii reprezinta si definesc gradul de educatie, intelegere si IQ. Si exista, domnule Stefanescu, Univers si dincolo de revistele pentru femei, asa cum exista Univers in jurul oricaror lucruri si persoane. Inclusiv in jurul meu sau al Dvs, desigur, dar nu despre asta e vorba. Ca n-a zis nimeni ca ar fi altfel, dupa cum citesc eu comenatriile de mai sus:) Si sa inteleg ca Dvs ati plecat din IAA pentru ca doamnna Simion nu a fost de acord cu domnul Enache? In concluzie, nu sunteti de acord cu cei care nu sunt de acord:))). Si uite asa, totul ar putea deveni atit de amuzant, daca nu ar fi atit de trist.
  • Paul Cristian Stefanescu Paul Cristian Stefanescu
    Eu nu am citit in viata mea, nici macar un minut, vreuna dintre revistele de mai sus, si nicio alta revista pentru femei.
    Si parerea mea este identica cu "anonimul las" care a scris PAGUBA IN CIUPERCI!
    Cea care semneaza Cristina Simion s-a ofuscat.

    Din pacate cred ca este vorba de cea din Comitetul IAA.

    Si, iata: din abordarea de mai sus se observa ca un om care nu e in stare sa inteleaga ca mai poate exista si altceva dincolo de ciupercaria lui ajunge sa ia decizii pentru o intreaga industrie de comunicare.

    De exemplu, doamna de mai sus pur si simplu nu e capabila sa conceapa ca Universul NU se invarte in jurul unor reviste pentru femei.

    Eu am decis ca asemenea oameni plini de energie si bunavointa, dar si cu unele lipsuri nu ma pot reprezenta in Comitetul IAA Romania si am renuntat la statutul de membri ai acestei organizatii.

    Iar in acest caz, doamna Simion cu revistele ei de femei are tot dreptul sa spuna: "paguba-n ciuperci"!

    La fel ca anonimul la gatul caruia a sarit leoaica furioasa ce semneaza Cristina Simion.
    Petrisor, fii barbat si nu mai cenzura.
  • Enache Enache
    Frankenstein, despre ce vorbim ? Copy versus Paste ?
  • Mihaela Frank Mihaela Frank
    Cred ca n-o sa incetez niciodata sa ma minunez de comentariile anonimilor de pe bloguri. Anonimi si la propriu si la figurat, intotdeauna plini de venin, mereu minimalizind meritele oricui, gata oricind sa desfiinteze orice nume care s-a facut cunoscut prin competenta, in orice domeniu. Asa cum sint cei patru redactori-sefi despre care e vorba aici. Doru, Radiana, Cristina si Laura au dovedit ca pot si eu sint sigura ca nu se vor opri aici. Vom mai auzi de ei. Dar stiti ceva? Anonimii respectivi asa vor ramine: necunoscuti, neputinciosi, plin de venin, frustrati si, ah, da... tener cojones (ca daca le-ar avea, ar semna cu numele lor, nu?).
  • Andreea Vasile Andreea Vasile
    Mihai, Enache, pentru ca sunt sigura ca nu din rautate, ci din nestiinta spuneti ce spuneti, va invit pe amandoi sa cititi finalul acestui post: http://andreeavasile.wordpress.com/2011/04/30/tabu-100-si-plecarea-unui-om/

    Si ca o observatie suplimentara pentru Enache, desi greu de crezut, suntem inca multi care muncesc cu si din pasiune.

    Numele meu e Andreea Vasile si scriu la Tabu.
  • Enache Enache
    Simion, angajeaza-i tu, presupun ca nu au pretentii exagerate si tu sigur ai bani.
  • Miruna micsan Miruna micsan
    eu ii sustin si ii admir pe toti. Sunt convinsa ca vor face proiecte la fel de frumoase in continuare, pe care le vom astepta si le vom citi cu aceeasi curiozitate care ne facea sa
    alergam la chiosc si sa ne cumparam luna de luna revistele.
  • Cristina Simion Cristina Simion
    Ba nu e 'paguba-n ciuperci'! Fiecare dintre acesti redactori-sefi a muncit extrem de mult pentru revistele respective. Toti patru au contribuit semnificativ la produse editoriale care sunt legate (cel putin pentru cei din aceasta industrie) de numele lor. Toti sunt jurnalisti cu multa experienta si foarte respectabili. Eu ii cunosc si ii admir pe toti si sunt mandra ca am lucrat cu doi dintre ei. E trist ca, in loc sa le multumim pentru tot ceea ce au reusit sa faca ( si sa ii felicitam si pentru ceea ce au incercat, dar n- au reusit), sau sa tacem, daca tot nu stim ce si cat au facut, se mai gaseste cate unul care, de plictiseala, le trage o palma colectiva si, desigur, anonima. Daca acest post e citit si de cei care au lucrat cu Cristina, Radiana, Doru sau Laura, poate faceti un efort sa scrieti si ceva bun sau macar ceva adevarat ( si sa si semnati)! Mie imi pare rau ca au plecat!
  • mihai mihai
    paguba-n ciuperci
  • printesa kate printesa kate
    S-au ofticat toti pentru ca au vrut buget de deplasare la nunta mea si nu le-au dat voie mogulii, ca e criza.
    Si si-au dat demisia.
    Parerea mea!

Trimite un comentariu

sus