Skip to main content

Şedinţa CA Realitatea Media pentru analiza contractului de management cu Adesoft, amânată cu o săptămână.

 

Consiliul de Administraţie al Realitatea Media, convocat astăzi, de la ora 16.00, nu a putut să analizeze execuţia contractului de către Asesoft, întrucât Asesoft nu şi-a prezentat raportul de activitate, a declarat pentru Mediafax Sorin Freciu.

Publicitate

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea Media a precizat că şedinţa a fost amânată pentru 12 aprilie.

"Consiliul de Administraţie al Realitatea Media trebuia să discute astăzi (marţi, n.r.) raportul de activitate al Asesoft, dar raportul nu ne-a fost prezentat”, a declarat Sorin Freciu pentru Mediafax.


De cealaltă parte, Sebastian Ghiţă a declarat pentru agenţia de presă că Asesoft a trimis raportul de activitate.

În CA al Realitatea Media, Asesoft are un singur reprezentant, respectiv pe Alexandru Iacobescu.

Potrivit unui comunicat al Realitatea Media, postat, joia trecută, pe site-ul realitatea.net, întalnirea CA al Realitatea Media a fost convocată de Sorin Freciu şi Dragos Nedelcu, membri ai Consiliului de Administraţie.

Sursa foto: Evenimentul Zilei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Asa-zisul Consiliu de Administratie format din 3 membrii (2 fiind oamenii care ii raporteaza direct lui Vantu)a hotarat ca Ghita a facut bine ca a platit salarii si datorii dar ca acum trebuie sa plece, cu alte cuvinte l-au luat de fraier pe Ghita.
  • Cornel Cornel
    Asta este si motivul pt care Retarditatea-tv si FelixA3 sunt in cadere libera. Nu poti sa pozezi in deontolog si sa organizezi sezatori diversioniste la care intotdeauna in platou sa fie cel putin 5 contra 1. Este gretzos. Indiferent ce tabara reprezinta cei 5 sau acel singuratic.
  • Marian Marian
    Frectii! Au asteptat audientele si acum toti se pozitioneaza in functie de ele. Oricu, ca ramane Ghita sau Vantu, tot acelasi lucru este. Aseara Gelu Visan a tinut piept la doi moderatori anti-Basescu, Soviani si Striblea, la doi invitati din USL, ca asa se poarta, si unui mare "analist" al acestor vremuri,Ciuvica. Basca o sala intreaga de "oameni ai muncii" care le canta in cor lui Soviani si Striblea.
    Visan i-a facut praf pe toti! Felicitari!

Trimite un comentariu

sus