Skip to main content

TVR reia negocierile cu Liga Profesionistă de Fotbal

 

Postul public s-a răzgândit: vrea să cumpere meciuri din campionatul intern.

Publicitate

Astăzi, Consiliul de Administraţie a hotărât să continue negocierile cu Liga Profesionistă de Fotbal, pentru pachetul 9.

Cel mandatat să negocieze contractul este şeful TVR, Alexandru Lăzescu. Condiţiile, în continuare:

Consiliul de Administraţie a votat reluarea negocierilor, dar în anumite condiţii:

  • respectarea fixării unui plafon maximal
  • acordarea unor condiţii speciale de plată în primul an
  • acordarea unor condiţii speciale de difuzare.

De ce a revenit TVR asupra meciurilor?

"CA al TVR a luat această hotărâre în virtutea faptului că evenimentele sportive importante, naţionale şi internaţionale, sunt strategice pentru activitatea TVR, ca serviciu public de televiziune, care are misiunea să servească nevoilor de informare, educare şi divertisment ale unui spectru larg de public."

Hotărârea Consiliului de Administraţie Nr. 63 din 14.04.2011

"În temeiul prevederilor art. 27 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune adoptă prezenta hotărâre:

Art. 1. TVR are nevoie de fotbal la fel cum oamenii care plătesc taxa pentru serviciul public de televiziune au dreptul să vadă sport de calitate. În aceste condiţii, CA al TVR a decis continuarea negocierilor şi semnarea contractului prin mandatarea PDG. Mandatul este exclusiv pentru pachetul 9, în condiţiile unui plafon maximal, în condiţii speciale de plată în primul an, precum şi cu unele condiţii speciale de difuzare. Comisia va fi formată din 4 persoane şi va fi condusă de domnul Alexandru Lăzescu, Preşedinte-Director general al SRTv.

Art. 2 De punerea în aplicare a prezentei Hotărâri răspunde domnul Alexandru Lăzescu, Preşedinte-Director General al SRTv.
Prezenta hotărâre a fost adoptată cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicată, cu modificările şi completările ulterioare."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gogu gogu
    daca ia ,de ce ia ,daca nu ,dece nu ,cum sa va mai multumeasca ma si tvr-ul
  • at cooperativa at cooperativa
    ce zice mitica e una, de multe ori a blufat sa-si creasca pretul. dar ce bani o sa dea tvr-ul e alta. de unde stie cooperativa ca va da tvr 10 mil. euro?
  • Cooperativa Cooperativa
    Corleone Dragomir s-a si laudat deja ca va lua peste 10 milioane euro de la TVR pt 3 ani de fotbal submediocru. Ce "informare, educare si divertisment ale unui spectru larg de public" livreaza TVR aruncand pe fereastra cu o caruta de bani pe foamea asta (adaugati si costurile aferente pt deplasari, productie si diurne plus facturi umflate de cazare) pt niste meciuri unde vin cateva sute de spectatori? Daca vor divertisment si sunt in stare, sa faca ceva gen Romanii au Talent sau Dansez pt Tine, care nu costa atata luate la un loc pt trei ani si permit ProTV-ului sa traiasca f bine si fara fotbal avand audiente ucigatoare.

Trimite un comentariu

sus